• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler canlarım.ben bu gün meşkuldüm...malesef görümcem bizde...raporumu verip uyuycam. ..spor da yapamadım:banghead::banghead::banghead:
Sabah 1domates,1turp,tere,1dilim ekmek,peynir,yeşil çay,meto çay..
Ara yeşil çay 5fındık
Öyle 1ince dilim salam,2kepçe çorba,1kase yoğurt,domates,tere,turp,meto çay 1.5dilim ekmek
Ara 5fındık,1dilim portakal
Akşam 2kepçe çorba,1.5dilim ekmek,tere,turl,domates,meto çay
Ara yeşil çay

Spor yok,su 2litre...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar herkes iyidir umarim sabah kalkip size gunaydin dedikten sonra hemen kahvaltimi yaptimm evimi supurup sildim hoop sokaga attim kendimi ptt ve bankada isim vardi. Yuruye yuruye tempolu sekilde hallettim. Cok acikmistim mc donaldsa girdim vee kendime guzel bir tavuklu salata aldim paketlettirdim ananeme geldim afiyetle yedim hamburgerlere icim gitti ama yemedimmm :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afferim canim mcdonal gorunce gitti diyeti demisdim ama salatati gorunce sevindim :)

Kızlar biri meto çay ne diye sormuş:D:D:Dmetobolizma hızlandırıcı çayın kısaltılmış hali...:sly::sly::sly:

Cnm ben sormustum lendinmi bir karisim yapiuorsim ypk disarda satiliuor

Slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?bende oğlumu okuluna gittim öğretmeniyle konuştum bugün hareketli olmaya çalıştım..
gogocum ben yarın mezun olmak istiyorum ama ara ara yine gelcem tabi..

daha öncede kilo vermiştim ama hoop diye geri aldım bakalım artık inşalllah almam..hedefim yemek yerken aklımı kullanmak birde tv.de duymuştum her cuma ve pazartesi diyet yapmak..
bakalım 1 ay deneyeceğim işte..
Masallah cnm ins. Geri almassin bizlerde senin gibi mezun olur ins. Bizleri buralma yine gel arada sirada ;)

Sent from my HTC Incredible S

salı menün güzel olmuş canım beğendim ama çarşamba çok değişmiş sanki patates diyette yememeye çalış bence nişanstalı sonuçta bulgur pilavı abartmassan iyi kararında yemişssin ondan ^^

arada olur böyle kaçamaklar yapıcak bişey yok diğer günler dikkat edersin artık ^^

meün güzel olmuş canım ^^

canım menün güzel olmuş ancak mc salata demişssin genellikle tavuklu salatalar mc ya da burger da ızgara değil malesef yağda kızartma oluyo bir dahakine sade salataları var diye biliyorum ondan yersin ^^

Yapma ya? Tavuklari minik minik toplar halindeydi ve inceledim baya yagli durmuyordu o zmnsa bir daha forever akdeniz salatasi :D aralari yemedim en azindan oradan kurtartdim

Iyi akşamlar kızlar.
Çok sessiz yine burası kimsecikler yok.
Ben bugünkü menümü paylaşayım aklımdayken.
Sabah :kaşarlı, salatalık, domatesli sandviç beyaz ekmekten yapılmıştı, ceyrek ekmek kadar bi ekmekti. Çay şekersiz.
Öğle:1 tabak pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt
Aksam:4 tane köfte, 1 domates,1 ayran.
50 dakika yürüyüş
3 litre su
1 nescafe
1 Türk kahvesi

Diger uygulamada sensorluymus yani aygit lazim :(

Ama iki uygulama var hali hazirda ihtiyaci olanlara duyrulur :D

Ayrica neden boyle issiz burasi :( herkes kendini spora mi vurdu yoksa yarin tarti gunu diye eheheh :D

Menumu yazayim hemen sizlere son haftamizin son menusunu ilk paylasan olayim bari :D

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Sekersiz cay

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)

4,8 km yuruyus ( banka isim vardi, onlari hallettim duraklamalarim oldu )

Oglen
Mc donaldstan tavuklu salata mc bite adinda, oneririm harika bir sey

Ananem su parasi yatiracakmis kiyamadim ona ver ben giderim dedim 2,24 km daha yurudum ( yarisinda duraklama var :D)

Turk kahvesi

Yesil kahve

Aksam

7/8 ck bakla

4 ck yogurt

2 dilim cavdar ekmek

Suanda da limonlu demleme yesil cayimi iciyorumm ve gunu kapatiyorum

Aralar konusunda bana kizabilirsiniz yemedim fakat hep disarda olunca imkan olmadi :(

Off cok yazdim hee :p

Canım güzel menün ama o mc bites salata dedigindeki top tavuklar yağda kızartılıyor. O olmasaymış iyiymiş ama olsun hakkındır bir sürü yürümüş kosturmuşsun. Ben bilgi amaçlı belirtiyorum, çok hafif bir seçenek olmuyor aslında .

Iyi geceler canlarım.ben bu gün meşkuldüm...malesef görümcem bizde...raporumu verip uyuycam. ..spor da yapamadım:banghead::banghead::banghead:
Ara yeşil çay 5fındık
Öyle 1ince dilim salam,2kepçe çorba,1kase yoğurt,domates,tere,turp,meto çay 1.5dilim ekmek
Ara yeşil çay

Spor yok,su 2litre...

Güzel olmuş canım da samimiyetime guvenip yanlış anlamazsan bisey soylemek istiyorum.Şu salamları yemeseniz sağlığınız için, hatta bebek var evde eve bile sokma bence görür ister. Nedenmi hem yağlı hem içinde ne olduğu belli değil çok hile kaldırıyor maalesef.

Canım güzel menün ama o mc bites salata dedigindeki top tavuklar yağda kızartılıyor. O olmasaymış iyiymiş ama olsun hakkındır bir sürü yürümüş kosturmuşsun. Ben bilgi amaçlı belirtiyorum, çok hafif bir seçenek olmuyor aslında .

Valla bilemedim ben yani hafif olur diye dusundum hatta akdeniz alacaktim sonra nicedir canim tavuk istiyordu boyle yapayim dedim. Tesekkur ederim uyardiginiz icin. Bilmeden ilk kacamagi mi yaptim simdi :D

Naber kızlar nasılsınız. Sabah tartıda ne gorcez bakalım ben bu sabah tartilamadimda bigün once bakiyodum durum ne diye. Şimdi hiç fikrim yok.

Ara yeşil çay 5fındık
Ara yeşil çay

Spor yok,su 2litre...

Ohh mis gibi olmus menun salam hariic salam yerine kofte ye yoksa tavuk ye oda yoksa yumurta ye o da olmazsa peynir ye ama salamiii yeme mucx :D

Valla bilemedim ben yani hafif olur diye dusundum hatta akdeniz alacaktim sonra nicedir canim tavuk istiyordu boyle yapayim dedim. Tesekkur ederim uyardiginiz icin. Bilmeden ilk kacamagi mi yaptim simdi :D

Yaptın canım:1: şöyle söyliyim fastfoodlarda yenebilecek hafif alternatiflerden olduğu kesin ama masum değil.

Iyi akşamlar kızlar.
Çok sessiz yine burası kimsecikler yok.
Ben bugünkü menümü paylaşayım aklımdayken.
Sabah :kaşarlı, salatalık, domatesli sandviç beyaz ekmekten yapılmıştı, ceyrek ekmek kadar bi ekmekti. Çay şekersiz.
Öğle:1 tabak pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt
Aksam:4 tane köfte, 1 domates,1 ayran.
50 dakika yürüyüş
3 litre su
1 nescafe
1 Türk kahvesi

Canim menun cook guzel olmus

Naber kızlar nasılsınız. Sabah tartıda ne gorcez bakalım ben bu sabah tartilamadimda bigün once bakiyodum durum ne diye. Şimdi hiç fikrim yok.
Iyi canım sen nasılsın? Valla bende bu hafta hic bakmadım tartiya , çok aktif olamadım kilo verememisim gibi hissediyorum, inşallah yanılıyorumdur.

Gogocum hosgeldin :)) kendi adima ben iyiyim sen nasilsin canim benim?

Yarin icin kalbim pir pir atiyor. Pazar gunu sinav var bu kadar heyecan yapmiyorum :D

selam kızlar öldüm yorgunluktan dahada işim bitmedi:50: tatlımı yapayım gelirim kalan olursa buralarda:1:

Yok bitanem üzülme bence, hakkını vermissin kostur kostur, olur oyle arada. Ben sadece bil diye belirttim.

Cok tesekkur ederim ben arada yerdim onu bilmeden akdeniz salata veya tonbalikli yeme durumunda bir sakinca olur mu?

Iyi canım sen nasılsın? Valla bende bu hafta hic bakmadım tartiya , çok aktif olamadım kilo verememisim gibi hissediyorum, inşallah yanılıyorumdur.
Iyiyim bende. Inşallah vermisizdir hepimiz.
Gogocum hosgeldin :)) kendi adima ben iyiyim sen nasilsin canim benim?

Yarin icin kalbim pir pir atiyor. Pazar gunu sinav var bu kadar heyecan yapmiyorum :D

Hoşbuldum canım.
Suan cok fena moralim 0 0 0 :( neyse saglik olsun bir seyi daha ogrenmis oldum :(

Üzülme o kadar artık geçmiş ben bile bile yedim dün akşam çiğ kofteyi.

Cok tesekkur ederim ben arada yerdim onu bilmeden akdeniz salata veya tonbalikli yeme durumunda bir sakinca olur mu?

Canım kalorilerine baktım sossuz 239kcal ken sosla 416kcal gibi bişey yaziyordu ama çıtır tavuk salata diyordu mcbites değil sanırım. Sos eklemeden yiyebilirsin bence problem olmaz.

Back
X