• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cnm disardaydim en uygun yemek nohuttu.kusbasina da cnm çok çekti valla yedim:) 3 aydır nerdeyse ilk kacamagim sayılır:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kacamak denmez ona yahuu :p disarda oldugunu bilmiyordum kusura bakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi yattik gecmise soyle bir goz attim resimler geliyor anladigim kadariyla ama bende istiyorum ama once incelmem lazim :( oncesi sonrasi yapabilirim aslinda cuma cekilip sonra bakabilirim mantikli olur :D

Gelen arkadasim herbal life ile ilgilenen bir kisçe :) bana yagdan verdiyor cok iyi aslinda almalisin bence gbi bisiler konustu hani kari mari yok satis yapmak icin degil fakat netten baktim. İyi diyenler de var asla diyenlerde siz ne dusunursunuz.

Sporu gunlerdir aksatiyorum. Artik yarin tekrar yuruyuslerime geri donuyorum. Bu arada sabah maydanoz yedim oglende limonu bolcana tavsiye ederm hem doyuruculuk hissi veriyor hemde metabolizma calisiyor gibi :)

Ayrica bugun dayanadim tartildim ve gecen haftaki bildirimimle ayni ciktim diyettimden hic cikmadim sayilir hani haftasonu biraz acaip oldu ama sabitleyecek kadar degil. Yeni tartinin azizligi mi yoksa cok mu yedim diye butun gunde moralimi bozmadim degil :( ama ne yediysem sizlere yazdim bilmiyorum hic :D

Ohh sizlere yazmayi baya ozlemissim gunluk ozlem atarmis gibi oldum resmen iyi geceler canlar tekrardan musmustlu bir sabaha uyanin ins :*

Günaydın kuzucuklarımmmmmm.

Kaç defadır dünün raporunu verdim ama gelmedi . sadece günaydın yazdım geldi hemen.

Neyse canlarım. Dün de iyi gelemedim. Akşam misafirim vardı.bu günde yoğun bir gün beni bekliyorum.dünü hafif geçirdim.öyle 3dilim sosisle,akşamı da 2minik yumurtadan omletle geçirdim.bu gün nasıl olacak bilemem ama . dikkat etmeye çalışırım.yarında bildirim. Poffffff. ..

Günaydın Cankuşlar ben nobetten çıktım yine kankamla çarşıya akiyoz dünkü menümü yazayım öğleden sonra görüşürüz.
Sabah 12 de yani 2 dilim ekmek peynir salatalık nescafe

ara yulaf ezmesi sütle ve kuru üzüm le

akşam et haşlama 2 kaşık bulgur pilavı salata 1 kaşık börülce salatası taze

ara 1 avuç üzüm leblebi karışık sonra elma

su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş

Kızlar sabah 1kaç defa mesaj yazdım. Hepsinde tebrikler içi teşekkür yazdım da gelmedi onlar. Şimdi bakıyorum da son mesajda yazmamışım.malum bu gün büyük gün.dünkü tebriklerden dolayı hepinize teşekkür ederim.Allah yavrusu olanların yavrusuna güzel ömür versin,olmayanlara da da bu sevgini,aşkını yaşamayı nasil etsin.

Dünün raporu
Sabah,2dilim ekmek,peynir,domates,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 3ince dilim sucuk,2dilim ekmek,3kaşık yoğurt,domates
Ara yeşil çay 5badem
Akşam 2minim yumurtadan az zeytin yağlı omlet,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Amşam meyve karışık,yeşil çah
45 dakika gündüz,15dakika akşam yerüyüş.1.5 litre su

Not: ekmek dilimlerim çok ince normalde kullandığım ekmek dilkmleri iki bu kadar dı..

günaydın canlarım yoğunluk+ stres+tembellikten gelemiyorum bu ara... dün çok halsizdim erkenden uyuyup kalmışım regl olacakmışım ondanmış.. meto çayını yaptım dün ve çok güzel oldu tadını beğendim ben..seve seve içerim artık:1: hemen dün ki raporumu da vereyim görüşürüz yine..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle( içine kuru üzüm ve keten tohumu herzaman katıyorum ama yazmıyordum)

öğle: 1 tabak kıymalı kabak yemeği,1 kase yağsız yoğurt

ara: 1 probiyotik yoğurt

akşam:yoğurtlu semizotu salatası 1 kocaman tabak yağsız yoğurtla yapılmış,4 küçük köfte

ara: çeyrek muz,1 probiyotik yoğurt

su 2 lt kadar, spor 45 dk leslie+60 mekik, 2 kupa meto çayı, 1 kupa 10 lu çay

Günaydın Cankuşlar ben nobetten çıktım yine kankamla çarşıya akiyoz dünkü menümü yazayım öğleden sonra görüşürüz.
Sabah 12 de yani 2 dilim ekmek peynir salatalık nescafe

ara yulaf ezmesi sütle ve kuru üzüm le

akşam et haşlama 2 kaşık bulgur pilavı salata 1 kaşık börülce salatası taze

ara 1 avuç üzüm leblebi karışık sonra elma

su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş

menün güzerl olmuş canım iyi gezmeler bizde de hava iyi gibi bozmazsa öğleden sonra bende gezicem...

Kızlar sabah 1kaç defa mesaj yazdım. Hepsinde tebrikler içi teşekkür yazdım da gelmedi onlar. Şimdi bakıyorum da son mesajda yazmamışım.malum bu gün büyük gün.dünkü tebriklerden dolayı hepinize teşekkür ederim.Allah yavrusu olanların yavrusuna güzel ömür versin,olmayanlara da da bu sevgini,aşkını yaşamayı nasil etsin.

canım ilk doğumgünü ne heyecan vardır sende..inşallah canım bende güzel dileklerin için teşekkür ederim.. kolay gelsin bakalım mutlu yılllar tekrardan

Tartildin dimi nasıl olcak bakalım not alsan bi tarafa olurmu. Bende istiyorum onlardan dışarıda tartilmaktansa evde daha iyi olur. Ne kadara aldın netten baktim 65 e var 49 da var.

Evt cnm :) yag su kemik

canlarım dün sinbonun ki gelmiş şok markete 28 liraya.. iyimidir değilmidir bilemedim ama kaldıysa bu gün alıcam ben..

Nasilim bakın bakiiim

gayet iyi canım ama devam göbek kısmıyla yanlar da toparlandımı süper olacak..

Boyum 1.67 canım. Saolasın az daha sıkılaşmam lazım.

maşallah canım ben boyumu yazmaya utanır oldum hiç yok ben gibi minyon:1:

Kızlaaarrrr hadi sizde koyun resimlerinizi Damlanur10 la benden başka yokmu resmini çeken

akıllı telefon aldıracaksınız bana da sonunda sırf resim koyabilmek için:1: pc den ne yapsam olmuyor denedim yine..

Yok canım be boyum 1.63 orta boy, uzun felan değilim, belim incedir benim ondan cok abarti gelmiyo sana.

:52: yinede 10 santim uzunsun benden:1: yok ya ben gibi minyon yok vallahi buralarda..benimde bacak uzun allahtan:1:

canlarım çıkıyorum internette de 40 liraymış tartı çok bi fark yok ama kargo beklemektense alıyım diyorum.. bi bakayım çok iyide gelmedi bana doğru ölçermi bilemedim.. görüşürüz kızlar öptüm..

Doğum günü kutlu olsun tekrar. Amin canım herkesin evladına sağlık versin Rabbim.
Dünün raporu
Sabah,2dilim ekmek,peynir,domates,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öyle 3ince dilim sucuk,2dilim ekmek,3kaşık yoğurt,domates
Ara yeşil çay 5badem
Akşam 2minim yumurtadan az zeytin yağlı omlet,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Amşam meyve karışık,yeşil çah
45 dakika gündüz,15dakika akşam yerüyüş.1.5 litre su

Not: ekmek dilimlerim çok ince normalde kullandığım ekmek dilkmleri iki bu kadar dı..

Protein ağırlıklı ama güzel olmuş.
günaydın canlarım yoğunluk+ stres+tembellikten gelemiyorum bu ara... dün çok halsizdim erkenden uyuyup kalmışım regl olacakmışım ondanmış.. meto çayını yaptım dün ve çok güzel oldu tadını beğendim ben..seve seve içerim artık:1: hemen dün ki raporumu da vereyim görüşürüz yine..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle( içine kuru üzüm ve keten tohumu herzaman katıyorum ama yazmıyordum)

öğle: 1 tabak kıymalı kabak yemeği,1 kase yağsız yoğurt

ara: 1 probiyotik yoğurt

akşam:yoğurtlu semizotu salatası 1 kocaman tabak yağsız yoğurtla yapılmış,4 küçük köfte

ara: çeyrek muz,1 probiyotik yoğurt

su 2 lt kadar, spor 45 dk leslie+60 mekik, 2 kupa meto çayı, 1 kupa 10 lu çay
Menü güzel olmuş.
canlarım dün sinbonun ki gelmiş şok markete 28 liraya.. iyimidir değilmidir bilemedim ama kaldıysa bu gün alıcam ben..
Benim tartım sinbo memnunum ama yag su gostermiyo.
gayet iyi canım ama devam göbek kısmıyla yanlar da toparlandımı süper olacak..

maşallah canım ben boyumu yazmaya utanır oldum hiç yok ben gibi minyon:1:

akıllı telefon aldıracaksınız bana da sonunda sırf resim koyabilmek için:1: pc den ne yapsam olmuyor denedim yine..
Evet yaa yanlarla gobek var gitcek inşallah.

Ben yine kaçamak yaptım sonra üzüldüm kendi kendime yemek zorunda değildim ama tutamadim yine bogazimi çikolatalı pasta yedim yarım dilim kahveyle.sonra eve geldim ne goriyim profiterol almış bizimkiler 3 top kalmış ama ona dokunmadim paketi attım mutfağa simdi yulaf ezmesi hazırladım elmalı onu yiyorum. Aksamda yanlız çorba yada salata yiycem ceza verdim kendime.

Selamlar gelemedim 2 gündür vize telaşı kusura bakmayınn ^^ menülerim çok karışık kaçamak yaptım ama menülerim hep aynı düzende sadece dün 2 top sade dondurma yedim o kadar nasılsınız bakalım resimler fln görüyorum şimdi bakim geçmişten neler olmuş başlıkta ^^

Ben yine kaçamak yaptım sonra üzüldüm kendi kendime yemek zorunda değildim ama tutamadim yine bogazimi çikolatalı pasta yedim yarım dilim kahveyle.sonra eve geldim ne goriyim profiterol almış bizimkiler 3 top kalmış ama ona dokunmadim paketi attım mutfağa simdi yulaf ezmesi hazırladım elmalı onu yiyorum. Aksamda yanlız çorba yada salata yiycem ceza verdim kendime.
Canım olur öyle arada. Akşam hafif yersin, dengelersin.

Back
X