• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 356. ETAP***

Ebrueva:(70.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur10:(66.6/ 66.1/0.5 /%0.75 )
Kararrrsabirr:(86.5/86.2 / 0.5/% 0.35)
gogo2405:(69.0/ 68.7/ 0.3/%0.43 )
tutatse85:(58.6/58.4 / 0.2/% 0.34)
cupcake22:( 77.2 /75.7 / 1.5/%1.94 )
Cansu544:(105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz:( 83.6 /82.4 / 1.2/% 1.44)
ddanes:( 55.3/55.1 /0.2 / %0.36 )
oluroylebazen:(79.6 / 79.1/ 0.5/%0.63 )
yediXXL:(100.2/ 98.4/ 1.8/%1.80 )

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.73

Sorun değil canım.

Bende nerdeyse 1 senedir burdayım hic ümidim yok mezun olucama dair

Öyle ucunu birakirsan olmaz. Bundan sonra iyi yada kötü menülerini paylasiyosun canım kaytarmak yok öyle. Kaptan olarak agirligimi koyuyorum.

Ben zaten senin katılımından anlıyodum motivasyonun düşdüyünü fakat üstüne gelip de önyargılı davranmak istemedim. Ams böyle olmaz.inan bana insan gelmedikce düsüyor motivasyonu.sen sık sık gel,aramızda oldulca hersey iyi olucak.zaten kuralları hatırlatmama da gerek yok . kaptan demiş deyeceyini.srn her akşam bildirimini yap. Gözümüz üzerinde...Hmmmm;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hevesini kırma canım. Biraz daha sık gelebilirsen daha sorumlu hissedebilirsin. Kilo verdikce motive olursun canım.

peki canlarım cidden icimden hic bisey gelmiyor size bkyim diye giriyorum ne durumdasiniz diye.ama kendime bakmaz oldum :)
aslinda haklisiniz ne kadar cok gelsem slind okadar cok moda giriyorum.ozellikle de kilo vermeye bsladikca :)

kızlar bakın benim kızıma :) kızgınlık dönemine girdi zulüm çektiriyor bana :D

Eklentiler

• $1397230175869.webp
    $1397230175869.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 29
Beş buçuk a doğru paylaşırım listeyi daha fazla bekleyemem.

gogocum çok bile bekliyorsun ya... ben biraz sıkı tutma taraftarıyım bu konuda cuma giremeyenler perşembeden yapsın..12de bitmiyormu bildirim takımda? genelde öyledir takımlarda dikkat etmedim ama akşama kadar liste için beklemek zor iş..

peki canlarım cidden icimden hic bisey gelmiyor size bkyim diye giriyorum ne durumdasiniz diye.ama kendime bakmaz oldum :)
aslinda haklisiniz ne kadar cok gelsem slind okadar cok moda giriyorum.ozellikle de kilo vermeye bsladikca :)

Vaktin ve imkanın varsa gel mutlaka canım. Menü paylasmayıda zorunluluk edin kendine , daha az zorlanırsın eminim.

Tamam işte artık her menünü paylas hatalarını gördükçe motivasyonunda artar.

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name

çok tatlı yaaa
gogocum çok bile bekliyorsun ya... ben biraz sıkı tutma taraftarıyım bu konuda cuma giremeyenler perşembeden yapsın..12de bitmiyormu bildirim takımda? genelde öyledir takımlarda dikkat etmedim ama akşama kadar liste için beklemek zor iş..

Normalde öyle canım. Ben 3 e kadar musamaha gösteriyorum herkesin işi gücü oluyo diye bugün ilk defa bekledik bu kadar ebruda cansuda aksatmadan geliyolardi o yüzden bekledim. Bundan sonra cuma gecikenler perşembe bildirebilir.
bi ara ben tamamen herkes perşembe bildirim yapsın benim içinde kolaylık olur demiştim, çünkü cuma mesaide oluyorum telefon elimden düşmüyor ama pek kabul gormemisti.

çok tatlı yaaa

Normalde öyle canım. Ben 3 e kadar musamaha gösteriyorum herkesin işi gücü oluyo diye bugün ilk defa bekledik bu kadar ebruda cansuda aksatmadan geliyolardi o yüzden bekledim. Bundan sonra cuma gecikenler perşembe bildirebilir.
bi ara ben tamamen herkes perşembe bildirim yapsın benim içinde kolaylık olur demiştim, çünkü cuma mesaide oluyorum telefon elimden düşmüyor ama pek kabul gormemisti.

canım haftasonu genelde kaçamaklar oluyor ya cumaya kadar toparlamak için 1 gün daha kalıyor:52: o yüzden herkes cuma olması taraftarıdır genelde ama perş. olduğu dönemde kaptan için rahat oluyor.. ortak karar birde sen iyi tanıyorsun geleni gelmeyeni birazda kişiye göre tolerans olur tabiki... bu arada ebrueva 1 olmuş:46: genelde de 3. sıradayız yanlış görmediysem... yediciğim yine kılpayı dereceyi kaçırmış 4. görünüyor:52: ne güzel benden derece çıkmazda takıma seviniyorum bende böyle:1:

çok tatlı yaaa

Gogocum senin için bu kadar sorun oluyorsa ki oluyor yoğun birgünmüş cuma senin için aramızda konuşup hepimiz perşembe yapalım bildirimi , bana uyar. 1 gün erken olmasının kimseye bir zararı olmaz ki ilk hafta erken bildirim yapmış olacağız sonraki haftalarda yine 1 haftalık döngü olacak.

haydin canlarım ben kaçayım yemek yedik üstüne meto çayımı içeyim yeni demledim :1: ardından da mutfak işi veee spor.. görüşürüz tekrardan..

canım haftasonu genelde kaçamaklar oluyor ya cumaya kadar toparlamak için 1 gün daha kalıyor:52: o yüzden herkes cuma olması taraftarıdır genelde ama perş. olduğu dönemde kaptan için rahat oluyor.. ortak karar birde sen iyi tanıyorsun geleni gelmeyeni birazda kişiye göre tolerans olur tabiki... bu arada ebrueva 1 olmuş:46: genelde de 3. sıradayız yanlış görmediysem... yediciğim yine kılpayı dereceyi kaçırmış 4. görünüyor:52: ne güzel benden derece çıkmazda takıma seviniyorum bende böyle:1:
Ebru bildirim yapmadı canım. Bendende derece çıkmaz herhalde

Gogocum senin için bu kadar sorun oluyorsa ki oluyor yoğun birgünmüş cuma senin için aramızda konuşup hepimiz perşembe yapalım bildirimi , bana uyar. 1 gün erken olmasının kimseye bir zararı olmaz ki ilk hafta erken bildirim yapmış olacağız sonraki haftalarda yine 1 haftalık döngü olacak.
Cuma genelde mesaide oluyorum canım elimden telefonu birakamiyorum hic herkes olur derse perşembe yapalım dediğin gibi bu hafta sorun olur sonra haftalık olur yine
haydin canlarım ben kaçayım yemek yedik üstüne meto çayımı içeyim yeni demledim :1: ardından da mutfak işi veee spor.. görüşürüz tekrardan..
Görüşürüz canım

Ebru bildirim yapmadı canım. Bendende derece çıkmaz herhalde
Cuma genelde mesaide oluyorum canım elimden telefonu birakamiyorum hic herkes olur derse perşembe yapalım dediğin gibi bu hafta sorun olur sonra haftalık olur yine

Görüşürüz canım
Oylayalim uygulayalim canım , hiç sorun yok benim için uyarım. Cuma herkesin kafası rahat olur boylece canım.

:52::52: tatlıymış canım... sal gitsin gari atlatsın dönemini:1:
daha cok bebisi kaldiramam sanirim :) zaten kendi bebis biraz erken doneme girdi.ben onu sokakta buldum bence hayata erken atildi :D
Vaktin ve imkanın varsa gel mutlaka canım. Menü paylasmayıda zorunluluk edin kendine , daha az zorlanırsın eminim.
aynen canim ucunu biraktik mi kaciyor 79 kiloyla sanki hakkim varmis gibi :(
kızlar bakın benim kızıma :) kızgınlık dönemine girdi zulüm çektiriyor D

çok tatlı yaaa

aslinda persembe aksam daha saglikli uyuyoruz kaliyoruz bisey oluyo kendi adima ben uyuyorum :))
Mart bitti canım söyle kızına uslu dursun, yoksa onu ağzına vura vura severim ha:1:
Çok tatlı ya surata bak.
zaten fazla sevgiden cekiyor :) koynumda uyuyor :)

canım ebrunun gecerli bi sebebi vardir mutlaka yoksa gelirdi.isterseniz ben ozelden yazayim belki bisey olmustur

kizlar derse giriyorum 11.30 da biter bwlki raporumi paylasamam bugun

Back
X