Can kuşlarimmm sizleri cok ama cook ozledimm. Elimi telefona suremiyorum fazla kusura bakmayinn ama gecici bir durumm gitsin araniza donucem.
Soyle bir gecmise goz attim da uzuldum azcik. Motivesi dusenleri gordum

yapmayin canim sanal arkadaslarim

kendinize guvenin lutfen. Diyet konusunda sikmayin kendinizi elbette canimiz yasaklo seyler cekecek bizim. Bunu yine tuketelim ama ayarli bir sekilde ve dengeleyecek bir sekilde yeriz ki yapmayin lutfen motivasyonu dusurmeyelim. Kilomuz sabit kalsa dahi bu guzel bir sey uzmeyin yilmayin lutfen. Hem burada cok guzel bir arkadasligimiz var yani diyet bahane bizler sahane

sizleri seviyorum kizlar
Dunku menumu paylasayim sizlerle birde dis belasi geldi basima ki sormayin gitsin. Dis tedavisine basladik
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Bir tutam maydanoz limonlu
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)
Simdi cok kizacaksiniz bana
Oglen
1 kase yulaf ezmeli yogurt
1 adet elma
Evde misafir olunca biraz duzen sasti

yemek yaptim temizlik yaptim ilac yazdirmam lazimdi anneanneme oradan trafik cezasini odemem lazimdi oradan da disciye gidecektim. Vakit yoktu alelacele yedim iste. Ve tabikide toplu tasima araci kullanmadim. Saglik ocagindan vergi dairesine kadar kronometreyi actim 2,47 km yi 19 dakikada yurudum. Oradan disciye gectim. İgne vurdu karnim ac olunca bir acaip oldum. Disciden pazara gectim pazarlik alisveris yaptim ve eve 6.20 de geldim
Aksam
Kapuska 5/6 ck pul biberli
Yogurt 3 ck
2 dilim kepek ekmek
Ara yok neden yok cunku cok halsiz dusmustum aksam 10 gibi bayilmisim resmen
Gunumu boyle kapattim. Cok kotu oldu yemek yemeyerek ama en azindan sporla destekledim. Boyle iste cok uzun yazdim umarim hepiniz gorursunuz yazdiklarimi optm sizleri simdi giyinip yuruyuse cikicsz arkadasimla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi