• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oo super pofuduklar da guzelmis iyi gunlerde kullan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım geçmi uyandın öğle geçiştiririlmiş arada.. resimleri nerden yüklüyorsunuz ben hala beceremedim telefon elimde uğraşıyorum hala..

canim kk klubu uygulamasindan yukluyoruz cevap yazarken yukarda üç nokta var orfa goruntu ekleme var.bilgisayardan da gelismis duzenleme olucakti galiba orda da resim ekleme butonu var.
ama oraya tiklamadan once resmin linkini al. fotoyu linke ceviren siteler var hizliresim.com gibi siteler

Kızlar anlayışınız için çok teşekkür ederim. Tamam ozaman diğer arkadaşlarada uyarsa buralarda olmaya çalışıcam ve cuma günlerini unutmicam inşallah :)
Kimsenin itiraz ediceni zannetmem canım.
Kızlar şu anda şok oldum kocamın doğum günü olduğunu facebookta gördüm :( Kendime yuh diyorum 14 nisanın doğum günü olduğunu biliyorum tabiki dün yazmıştım sizde fakat, 14 nisanın bu gün olduğunu bilmiyodum. Ben bugünü 13 ü sanıyodum düşünün ne kadar günlerim karışmış daha hediye bile almadım hoş zaten benim doğum günümdeki hediyelerden sonra almasamda olur ama :) Yani kötü olan günleri tarihleri bile karıştırmışım :I

Olsun canım sen al yinede bi hediye.

selam kızlar gelemedim bu saat oldu:1: telefon aldım yeni ayıptır söylemesi sabahtan beri telden giriyorum ama giriş yapamadım heralde anlayamadım da bi türlü:1: biraz daha karıştırmam lazım sonunda resim yükleyebileceğim bende:52::52:

canim.uygulamayi indirdin mi play storeden

kızlar gunaydinn
bu uygulamada alinyi yapilirkeb tum ileti aliniyor vallaa :)
gogocum haklisin hatta dun gece ben acliktan uyuyamadim peynir ekmek yedim bi parca
kilo alma sebebim iste yiyip yatmak

Ben ne zaman akşam yemegini erken yesem sonra yatana kadar fazla yemeyip yeşilçay falan icsem sabah tartı mutlu ediyo ama 7 den sonra yesem sabah tartı fazla gösteriyo.

Evet canım o da beni çok düşündürüyor.neyse ya daha var.belki Allahım bana acır da rahatlığı bulurum bir şekilde.ayrıca bu gün kaynanama içimdeki bazı şeyleri dedim rahatladım.yarı tartışma yarı sohbet...bakalın ne olucak. ..

Ayyy canım benim.Allah yardımcın olsun.bir defasında ben de öyle olmuştum.sırtımı öyle üşütmüşdüm ki ağlıyordum resmen ağrısından üstüne üstlük de kusuyodum durmadan.ama güzel bir masaj ve terlemeyle çok iyi oldum.sana da tavsiye ederim.sırtına masaj yaptır kocana sonra da terlet kendini yatağında, çok hafifliyor insan...ayrıca böyle hassas bi miydeye yumurta yemesen iyi olurdu bence...

Tebrikler bitanem,gözün aydın.güle güle kullan inşallah iyi gelir ve çabucak eksilir kilolar...

İyi geceler canlarım.bu gün nihayet kocam araba aldı ve annemlere geldik.burda kaldım gece.yarın gidicem.bu günkü menüm tam haftasonuna layık oldu.mantılı börekli bir menü....
Sabah 1dilim ekmek,peynir,yeşil çay
Öyle 5tane yumurta kadar mantı,yeşillik,pul biberli yoğurt,meto çay
Ara çay
Akşam 1el büyüklüyünde puaça gibi içi ıspanakla doldurulup fırında pişirilmiş börek(keşke yarısını yeseydim,1patlıcan dolması,1kaşık ıspanak yemeyi,2kepçe yoğurt çorbası
Ara meyve,çay

oh oh dökturmussun :) diyetten birazcik uzaklasmak iyi gelmistir belki kuzum :)
konustuguna cok sevindim ben umarim daha da ortaligi karistirmz bu olay

Ben ne zaman akşam yemegini erken yesem sonra yatana kadar fazla yemeyip yeşilçay falan icsem sabah tartı mutlu ediyo ama 7 den sonra yesem sabah tartı fazla gösteriyo.

ya gogocum sorma benimde ayni hele aksam yemegi yemeyerek super kilo veriyorum.hem de tam tersine gece yeyince sabh deli gibi ac oluyorum. su anda midem acliktan agriyor resmen kendime bi tarhan corbsi falan yapayim bari.evde ekmek de yok arkadsim almayi unutmus.

kızlar gunaydinn
bu uygulamada alinyi yapilirkeb tum ileti aliniyor vallaa :)
gogocum haklisin hatta dun gece ben acliktan uyuyamadim peynir ekmek yedim bi parca
kilo alma sebebim iste yiyip yatmak

Evet kuzum bu uygulama çok güzel hemen ileti alıyorsun ve hep bağlantıda kalıyosin takımla.senun için de iyi oldu bak canım.

Dünden beri tartinin tepesindeyim.aksam yag 32 gosteriyodu saah 31 gosteriyo. Ben yine bildirimi eski tartimla yapicam. Bu sabah tartildim kilo yag su not aldım bakalım haftaya nolucak sonuçlar. Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah yine branca gittik kuzunun arkadaşlarıyla. Sabahtan 2 ye kadar yediklerim. 1 peynirli biz pişi deriz onlar haluj diyolar.1 dilim kepek ekmek peynir 2 dilim 1 tatlı kaşığı bal yeşillik çeyrek naneli omlet.
Doğum günü de vardı çok ince dilim pastadan yedim 3-4 çatal anca vardı.

Ara 3 kaşık karabuğday elma karışımı

akşam tavuk ızgara salata 1 dilim ekmek.

Ara elma kabuğunu kaynatıp ictim içini yedim elmanın.
Bi kac gundur kötü oksuruyorum balgam atıyorum arkadaş tavsiye etti birde sabah 1 kaşık zencefilli bal yiyorum.

su 3 lt oldu belki geçmiştir
spor 45 dk. Yürüyüş

Evet kuzum bu uygulama çok güzel hemen ileti alıyorsun ve hep bağlantıda kalıyosin takımla.senun için de iyi oldu bak canım.

aynen canim cok daha kolayima geliyor

Dünden beri tartinin tepesindeyim.aksam yag 32 gosteriyodu saah 31 gosteriyo. Ben yine bildirimi eski tartimla yapicam. Bu sabah tartildim kilo yag su not aldım bakalım haftaya nolucak sonuçlar. Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah yine branca gittik kuzunun arkadaşlarıyla. Sabahtan 2 ye kadar yediklerim. 1 peynirli biz pişi deriz onlar haluj diyolar.1 dilim kepek ekmek peynir 2 dilim 1 tatlı kaşığı bal yeşillik çeyrek naneli omlet.

Bi kac gundur kötü oksuruyorum balgam atıyorum arkadaş tavsiye etti birde sabah 1 kaşık zencefilli bal yiyorum.

spor 45 dk. Yürüyüş

menunu begendim canim guzel olmus

spor 45 dk. Yürüyüş
Geçmiş olsun canım. Menün de iyi bence az yemişsin.

dün yediklerimi yaziyim hemen ^^
geç kalktım o yüzden 1 gibi kahvaltı yapmadım
öğlen 3 köfte 1 tabak salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara 1 elma ve yeşil çay
ara 2 galeta kepekli 2 kaşık yoğurt
akşam 1 tabak taze fasülye 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt
2.5 lt su 30 dakika yürüyüş

kızlar ben fasülyeyi çok severim yemekten hiç bıkmam o yüzden bizim evde bu mevsimlerde bittigi gibi yapılır yanlış yazıyorum fln sanmayın bu kız hep fasülye yazıyo diye :16:

Selam kızlar ilk ls günümü atlattım çok şükür... İyi geçti ozlemisim sanki birazda... Tel e bi alisayim diye burdan yaziyorum aksama görüşürüz...

dün yediklerimi yaziyim hemen ^^
geç kalktım o yüzden 1 gibi kahvaltı yapmadım
öğlen 3 köfte 1 tabak salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara 1 elma ve yeşil çay
ara 2 galeta kepekli 2 kaşık yoğurt
akşam 1 tabak taze fasülye 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt
2.5 lt su 30 dakika yürüyüş

kızlar ben fasülyeyi çok severim yemekten hiç bıkmam o yüzden bizim evde bu mevsimlerde bittigi gibi yapılır yanlış yazıyorum fln sanmayın bu kız hep fasülye yazıyo diye :16:
Güzel olmuş bence.
Selam kızlar ilk ls günümü atlattım çok şükür... İyi geçti ozlemisim sanki birazda... Tel e bi alisayim diye burdan yaziyorum aksama görüşürüz...

Hadi gözün aydın ilk günü atlattın gerisi gelir artık.

Gecmisi okudum hemencecik menulerimiz cok cok cok guzel ama birimiz kacamak yapmis afiyet olsun ona diger gunlerde dengelemesini rica ediyorumm :p

Bende bildirimimi yapayim misafirime geri doneyim

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Domates
Sekersiz cay

Ara
1 adet salatalik

Oglen
5/6 ck kapuska
1 dilim cavdar ekmek

Ara
3 ck yogurt ve 1 ck yulaf ezmesi

Aksam
6/7 ck semiz otu
3 ck yogurt

Yesil cay demleyip bol limonlu gunumu kapatacagim

Bugun biraz eksik farkindayim bildiginiz gibi iki gun once kucuk pizza maceram oldu iki gun boyunca ekmeklerimi etlerimi sebzelerimi eksiltip dengelemeye calistim. Bugunde son gunumdu yarin tekrardan duzenime geri donecegim.

Spor yok. Neden yok hemen aciklayayim burada dehset yagmur vardi bugun mecbur eve tikildik arkadasimla ins yarin yine 7,5 km yuruyup pizzayi bunyemden tamamen atacagim

Sizleri seviyorum can kuşlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gecmisi okudum hemencecik menulerimiz cok cok cok guzel ama birimiz kacamak yapmis afiyet olsun ona diger gunlerde dengelemesini rica ediyorumm :p

Bende bildirimimi yapayim misafirime geri doneyim

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
Domates
Sekersiz cay

Ara
1 adet salatalik

Oglen
5/6 ck kapuska
1 dilim cavdar ekmek

Ara
3 ck yogurt ve 1 ck yulaf ezmesi

Aksam
6/7 ck semiz otu
3 ck yogurt

Yesil cay demleyip bol limonlu gunumu kapatacagim

Bugun biraz eksik farkindayim bildiginiz gibi iki gun once kucuk pizza maceram oldu iki gun boyunca ekmeklerimi etlerimi sebzelerimi eksiltip dengelemeye calistim. Bugunde son gunumdu yarin tekrardan duzenime geri donecegim.

Spor yok. Neden yok hemen aciklayayim burada dehset yagmur vardi bugun mecbur eve tikildik arkadasimla ins yarin yine 7,5 km yuruyup pizzayi bunyemden tamamen atacagim

Sizleri seviyorum can kuşlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım gulumsettin beni pizzami kalır bünye de iki günde. Bu kadar az yeme.

Sevindim senin adına güle güle kullan canım.

Evet canım katılıyorum sana. Neyseki bizimkiler tutuyolar nöbetleri. Ben haftaiçi tutmayı seviyorum öncesi sonrası izin. Ama yinede 20 yıl olsun dört gözle bekliyom.

Abartılı olmamış canım dengelemissin.

Güzel olmuş canım yürüyüş te süper.

canım benimde haftasonu nöbetimi düzelttiler sağolsunlar iyi olacak gibi işyeri... açıköğretim sınavı var ben girmesemde eşim ve kızıma bakan arkadaş girdiği için tutmamam gerekiyordu haftasonuna

Iyi akşamlar kızlar.
Kusura bakmayın gelemedim 2 gündür çok. Dün öğleden sonra hastanelik oldum istifra etmekten çok berbat bir gündü maalesef, bugünde dinlendim fırsat buldukça. Şimdi biraz daha iyiyim.
Menülerimi yaziyim 2 günlük , çok sacmasapan oldu ama.
Cumartesi
Sabah:1 küçük Istanbul simidi,1kk b.peynir,2 zeytin,3 seker domates 1 kupa cay.
Ara:Yumurta (haslanmış) yogurt, pulbiber karışım yaptım yedim.
Öğle saat 4gibi:kızıma hazırladığım mantıdan 4yk kadar yine pulbiberli yedim ve olan oldu.
Mide bulantısı, istifra derken hastanelik oldum serum yedim günü kapattım. Midemi usutmuşúm yürüyüşe çikmıstım sabah başta hava guzeldi, sonradan bozdu, terledim sonra usudum eve geldim susamistim sucunun getirdiği suyu actım ictim ama su buz gibiydi , bende içmiş bulundum.Sonrası malum.
Bugün
Sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta, az domates salatalık ve cay
Öğle; karışık salata ve uzerine midem bulandı çubuk krakwr yedim 1 paket.
Aksam: az ispanak yemegi yogurt yedim günü kapattım.
Artık yemem bisey, hala midem hassas birde regl oldum iyi hissetmiyorum çok.
Sevgiler.
canımmm çok çok geçmiş olsun...
Yuppii heyooo bende aldım tartidan kızlar. Kocişe dedim şokta varmış bakalım diye kalmamıştı teknosanin önünden geciyoduk burdada varmış dedim bakalım dedi aldık çıktık. Ama benimkinden az gosteriyo 700 gr ve kızımla bana kilolu dedi Kocişe normal dedi.

hayırlı olsun sanada canım, bu yağ ölçümü yapanlar az gösteriyor heralde gogo benimkide 300 gr eksik gösteriyor...

canım benimde haftasonu nöbetimi düzelttiler sağolsunlar iyi olacak gibi işyeri... açıköğretim sınavı var ben girmesemde eşim ve kızıma bakan arkadaş girdiği için tutmamam gerekiyordu haftasonuna

canımmm çok çok geçmiş olsun...

hayırlı olsun sanada canım, bu yağ ölçümü yapanlar az gösteriyor heralde gogo benimkide 300 gr eksik gösteriyor...

Bugün yerlerini degistirdim sabit kalcak bi yere koydum ikisinide. Normal tartı gibi tartilinca ayni tartti ölçüm yapinca eksik anlamadım. Ama bildirimleri eskiden yapmaya devam etcem kafa karistirmasinlar.

Back
X