• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslında ben oglen kalkiyorum canim sabah dedigim kalkinca yani
o yuzden bana az gelmedi aslinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım canım geç kalkınca öyle oluyor ama keşke erken kalkabilsen daha düzenli olur...

İyi geceler canlarım.bu gün nihayet kocam araba aldı ve annemlere geldik.burda kaldım gece.yarın gidicem.bu günkü menüm tam haftasonuna layık oldu.mantılı börekli bir menü....
Sabah 1dilim ekmek,peynir,yeşil çay
Öyle 5tane yumurta kadar mantı,yeşillik,pul biberli yoğurt,meto çay
Ara çay
Akşam 1el büyüklüyünde puaça gibi içi ıspanakla doldurulup fırında pişirilmiş börek(keşke yarısını yeseydim,1patlıcan dolması,1kaşık ıspanak yemeyi,2kepçe yoğurt çorbası
Ara meyve,çay

öncelikle hayırlı olsun canım allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin, bu ara hepimiz bişeyler alıyoruz:1: menüye bişey diyemiycem bol cıss lı:1:

Kızlar geçen gün derya baykalda izledim aktar bi bayan vardı. Yağ yakıcı içecek ve sıkılaştîrıcı yağ tarifi verdi.sizede yazayim belki yapmak istersiniz.
yağ yakan içecek

1 bardak kaynamış suya
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı yeşil çay
1 çay kaşığı funda yaprağı
1 çay kaşığı biberiye
1 çay kaşığı hibiskus
1 çay kaşığı mate
1 çay kaşığı rezene
1 çay kaşığı at kuyruğu
1 çay kaşığı ısırgan otu
1 çay kaşığı melisa
5 dk demle 3-4 damla limon sıkın için.

sıkılaştırıcı yağ

portakal yağı 20 cc
yeşil kahve çekirdeği Yağı 10 cc
biberiye yağı 20 cc
susam yağı 20 cc
aspir yağı 20 cc
çay ağacı yağı 20 cc
acıbiber yağı 20 cc
ve cildi hassas olanlar badem yağı koyabilirmis. Hepsini karıştırıp gobek basen sürüp isterseniz strecle sarıp yürüyün hareket edin dedi.
canım aktardan çıkamayız bu kadar malzemeyle:1: ben şimdilik meto çayıyla idare edeyim bi deneyen olursa bulmaya çalışırız malzemeleri:52:( amma hazırcıyım bende ya, armut piş ağzıma düş:52:)

Güle güle kullan canım.

Pikniğe gitmene rağmen iyi olmuş canım menun.
sağolasın canım.. dün ve bu gün oldukça karışık oldu ama..

Bugün yerlerini degistirdim sabit kalcak bi yere koydum ikisinide. Normal tartı gibi tartilinca ayni tartti ölçüm yapinca eksik anlamadım. Ama bildirimleri eskiden yapmaya devam etcem kafa karistirmasinlar.

canım yağ ölçümünde çıplak ayakla basınca( vucuttan elektrik akımı geçirdiği için) tam kıyafetsizmiş gibi ölçüyor fark ondan o zaman sende.. tartıların eşit bu durumda rahat ol ...aman ıslak ayakla falan basma birde dikkat et canım..

Kızlar anlayışınız için çok teşekkür ederim. Tamam ozaman diğer arkadaşlarada uyarsa buralarda olmaya çalışıcam ve cuma günlerini unutmicam inşallah :)

canım bencede sorun yok hatta oylamaya bile gerek yok herkesin yoğun olduğu dönemler olabiliyor sonuçta.. hedefine de az kalmış tamamla öyle mezun ol derim bende..

canım benimde haftasonu nöbetimi düzelttiler sağolsunlar iyi olacak gibi işyeri... açıköğretim sınavı var ben girmesemde eşim ve kızıma bakan arkadaş girdiği için tutmamam gerekiyordu haftasonuna

canımmm çok çok geçmiş olsun...

hayırlı olsun sanada canım, bu yağ ölçümü yapanlar az gösteriyor heralde gogo benimkide 300 gr eksik gösteriyor...

anladım canım geç kalkınca öyle oluyor ama keşke erken kalkabilsen daha düzenli olur...

öncelikle hayırlı olsun canım allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin, bu ara hepimiz bişeyler alıyoruz:1: menüye bişey diyemiycem bol cıss lı:1:

canım aktardan çıkamayız bu kadar malzemeyle:1: ben şimdilik meto çayıyla idare edeyim bi deneyen olursa bulmaya çalışırız malzemeleri:52:( amma hazırcıyım bende ya, armut piş ağzıma düş:52:)

sağolasın canım.. dün ve bu gün oldukça karışık oldu ama..

canım yağ ölçümünde çıplak ayakla basınca( vucuttan elektrik akımı geçirdiği için) tam kıyafetsizmiş gibi ölçüyor fark ondan o zaman sende.. tartıların eşit bu durumda rahat ol ...aman ıslak ayakla falan basma birde dikkat et canım..

Aa doğru öyleyse üstümde hafif kıyafetler vardı 700 gr anca gelir o kadar eksik tartmisti. Doğru diyosun islak zeminede koymamak lazım. Kızımın da cok ilgisini cekti onada soyliyim islak ayakla basmasin dikkat etmek lazim.

canim kk klubu uygulamasindan yukluyoruz cevap yazarken yukarda üç nokta var orfa goruntu ekleme var.bilgisayardan da gelismis duzenleme olucakti galiba orda da resim ekleme butonu var.
ama oraya tiklamadan once resmin linkini al. fotoyu linke ceviren siteler var hizliresim.com gibi siteler

canim.uygulamayi indirdin mi play storeden

indirdim canım eşime ilk iş onu hallettirdim.. dün bi ara bulmuştum sonra yine beceremedim biraz özürlüyüm bu konularda:1: pc den hiç olmadı ondan vazgeçtim artık.. cevap yazarken birdaha deniycem ama alıntı falanda yapamadım ben pc den girerim evdeyken dışarda idareten kullanırım artık telefonu..

Aa doğru öyleyse üstümde hafif kıyafetler vardı 700 gr anca gelir o kadar eksik tartmisti. Doğru diyosun islak zeminede koymamak lazım. Kızımın da cok ilgisini cekti onada soyliyim islak ayakla basmasin dikkat etmek lazim.

evet canım senin tartıda sıkıntı yok demekki.. bende hala 300 gr fark var eskiden devam edicem bozulmaya niyetlendi oda ama bakarım artık:1:

Arkadaslar geçen cuma kilo bildirimini perşembe mi yapsak demiştik. Hep birlikte karar verelim herkes fikrini belirtsin istedim. Sizler oyunuzu belirtin ben sizlere uyarım :54:

Dünden beri tartinin tepesindeyim.aksam yag 32 gosteriyodu saah 31 gosteriyo. Ben yine bildirimi eski tartimla yapicam. Bu sabah tartildim kilo yag su not aldım bakalım haftaya nolucak sonuçlar. Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah yine branca gittik kuzunun arkadaşlarıyla. Sabahtan 2 ye kadar yediklerim. 1 peynirli biz pişi deriz onlar haluj diyolar.1 dilim kepek ekmek peynir 2 dilim 1 tatlı kaşığı bal yeşillik çeyrek naneli omlet.
Doğum günü de vardı çok ince dilim pastadan yedim 3-4 çatal anca vardı.

Ara 3 kaşık karabuğday elma karışımı

akşam tavuk ızgara salata 1 dilim ekmek.

Ara elma kabuğunu kaynatıp ictim içini yedim elmanın.
Bi kac gundur kötü oksuruyorum balgam atıyorum arkadaş tavsiye etti birde sabah 1 kaşık zencefilli bal yiyorum.

su 3 lt oldu belki geçmiştir
spor 45 dk. Yürüyüş

zencefilli bal bende kızıma verirdim kuru öksürükte..pişi yi aklıma getirmesen iyiydi:1: haftasonu biraz kaçamaklar oluyor malum toparlarız artık..

Canım gulumsettin beni pizzami kalır bünye de iki günde. Bu kadar az yeme.

Kalorisi kalir ama :( almam gerekinin kim bilir kac katini aldim :( cok mutsuzdum zaten ama kendime ceza verdim yarin da o 7,5 km yaparsam cezam tamamlanmis olacak :) yani bir pizza= 15 km yuruyus, 2 gunde toplamda 4,5 dilim, meyvesiz, proteinsiz :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar geçen cuma kilo bildirimini perşembe mi yapsak demiştik. Hep birlikte karar verelim herkes fikrini belirtsin istedim. Sizler oyunuzu belirtin ben sizlere uyarım :54:

Benim icinde fark etmez siz nasil uygun gorurseniz arkadaslar. Ben sanahtan yaparim bildirimi cuma derseniz cumaya persembe derseniz persembeye

dün yediklerimi yaziyim hemen ^^
geç kalktım o yüzden 1 gibi kahvaltı yapmadım
öğlen 3 köfte 1 tabak salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara 1 elma ve yeşil çay
ara 2 galeta kepekli 2 kaşık yoğurt
akşam 1 tabak taze fasülye 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt
2.5 lt su 30 dakika yürüyüş

kızlar ben fasülyeyi çok severim yemekten hiç bıkmam o yüzden bizim evde bu mevsimlerde bittigi gibi yapılır yanlış yazıyorum fln sanmayın bu kız hep fasülye yazıyo diye :16:

Guzel olmus menun canim benim bende taze fasulyeye bayilirim hatta ve hatta bide yanina domates sogan salatasi ki off diyorum

Dünden beri tartinin tepesindeyim.aksam yag 32 gosteriyodu saah 31 gosteriyo. Ben yine bildirimi eski tartimla yapicam. Bu sabah tartildim kilo yag su not aldım bakalım haftaya nolucak sonuçlar. Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah yine branca gittik kuzunun arkadaşlarıyla. Sabahtan 2 ye kadar yediklerim. 1 peynirli biz pişi deriz onlar haluj diyolar.1 dilim kepek ekmek peynir 2 dilim 1 tatlı kaşığı bal yeşillik çeyrek naneli omlet.
Doğum günü de vardı çok ince dilim pastadan yedim 3-4 çatal anca vardı.

Ara 3 kaşık karabuğday elma karışımı

akşam tavuk ızgara salata 1 dilim ekmek.

Ara elma kabuğunu kaynatıp ictim içini yedim elmanın.
Bi kac gundur kötü oksuruyorum balgam atıyorum arkadaş tavsiye etti birde sabah 1 kaşık zencefilli bal yiyorum.

su 3 lt oldu belki geçmiştir
spor 45 dk. Yürüyüş

Gogocum karabugday ne ki?

Gogocum karabugday ne ki?

Marketlerde var canım bizim bugdaydan farklı kahverengi. Gulitensiz bi gıda. Bi ara kangrubuna göre beslenme ve diyetle ilgileniyodum ordan okudum. Salataya çorba ya katıyorum bazen yogurtla yada elmayla karistiriyorum.

Marketlerde var canım bizim bugdaydan farklı kahverengi. Gulitensiz bi gıda. Bi ara kangrubuna göre beslenme ve diyetle ilgileniyodum ordan okudum. Salataya çorba ya katıyorum bazen yogurtla yada elmayla karistiriyorum.

Yani elma ile unu mu karistiriyorsun yani?

Yani elma ile unu mu karistiriyorsun yani?

Ayy çok tatlisin bebeğim. Un değil. Bildiğin aşure lik buğday varya ona benziyo buğday yani. Marketlerde kuru baklagiller reyonunda oluyo.

Ayy çok tatlisin bebeğim. Un değil. Bildiğin aşure lik buğday varya ona benziyo buğday yani. Marketlerde kuru baklagiller reyonunda oluyo.

:( ama beni ayiplamaa :D nerden bileyim ben bugday diyince sen bende sandim ki bugday unu anladim simdi glutensiz kus yemi iste :D

Son düzenleme:
İyi geceler canlarim guzel bir gece gecirmenizi dilerim bu arada damlaanur10 hic denk gelemedik bitanem cok ozledim seniii

:( ama beni ayiplams nerden bileyim ben bugday diyince sen bende sandim ki bugday unu anladim simdi glutensiz kus yemi iste :D

Ayiplamam canım niye ayipliyim. Bi ara çok çıktı tv de falan Şeyda Coşkun varya ünlülere diyet yaptırıyor o sürekli söylüyordu

Back
X