• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yanima aldim canim evde ne varsa..bugün de getirdim ama yarin 24saat asil yarin zor olacak bakalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kolay gelsin sana canım.
İyi gezmeler canım kafan dagilmistir biraz.. Pizza nin hamurunda tereyağ varmis ondan kalorili deniyor ama banada çok zararli gelmiyor nedense..

Evde yapınca az zeytin yağlı yapiyorum hamurunu ama dışarıda ki daha lezzetli geliyo ne koyuyolarsa içine artık.

Geldim hayatım.açıkladım önceki mesajımda...

Ayyy ne güzel dua.amin amin..

Ya kuzucum şu pizzaya neden bu kadar takdın ki.ince dilim bir pizzanın hamuru 1dilim ekmekden bile daha ince,üzeri tavuk,sebze ve kaşar peyniri.hiç 1i yasak deyil.vallaha ben dün 4ip ince dilim pizzalar yedim.1bardak ayranla.doğru ben fazla yedim ama 1 2 dilimi normal hayatım.

Oyle deme bu gayet sucuklu sosisli kasarli kalin hamurlu bir pizzaydi :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cankuslar simdi yuruyusten geldim cezami bitirdim eheheh 8,46 km yurudum sanirim o civarlardaydi 568 kcal yaktim ohh bee cezam bitti kendime geldim bir daha pizzaymis yok o bu kesinlikle su icerim onlari yemem

Oyle deme bu gayet sucuklu sosisli kasarli kalin hamurlu bir pizzaydi :(

Hmmm,olsun kuzum ya,hep yemiyoz ki yasakları,atada olur.yoksa bünyemiz de şaşırır.ben hep ip ince hamurlusun yerim.evde de öyle yaparım.

Selam kızlar, aklımdayken dünkü menümü paylaşayım.
Sabah:2 dilim buğday ekmek, peynir, domates,2 zeytin 1 kupa çay.
Ara:1 nescafe,1 şekersiz cikolata
Öğle:light ton balıklı salata,1 dilim ekmek
Aksam:2 kadınbudu köfte, yogurt, salata
3 litre su
2 karisik cay
Yürüyüş yapmadim ama markette 1 saat dolandim alışveriş yaparken.
Mekik cektim 70 tane.
Aksam disardaydik 2 bardak çay ictim, bir sürü ikramlik vardi sadece 1 küçük fıstıklı cezerye yedim ilk ikram edilen o olduğu için onuda almamazlik edemedim.

Kolay gelsin sana canım.

Evde yapınca az zeytin yağlı yapiyorum hamurunu ama dışarıda ki daha lezzetli geliyo ne koyuyolarsa içine artık.
Canım eski vita yağlar vardı hani tenekede, şu an ona benzer bi yağ kullanıliyor bildiğim kadarıyla pastane ürünleri yada bu tarz hamurlarda, ondan lezzetli geliyor.

Cankuslar simdi yuruyusten geldim cezami bitirdim eheheh 8,46 km yurudum sanirim o civarlardaydi 568 kcal yaktim ohh bee cezam bitti kendime geldim bir daha pizzaymis yok o bu kesinlikle su icerim onlari yemem

Canım tebrikler, aramızda en gerçekçi cezayı uygulayan sensin.

Tereyağ yok kuzum ya.sadece azcık sıvıyağ oluyor benim bildiyim.ben evde yapınca öyle yaparım yani.bir de şu gözleme de fazla zararlı olmamalı.sonuçta içinde ıspanak oluyor.hamuru da incecik.resmini koyarım...yani ben kendimce böyle düsünüyorum.mantıklı da geliyor bana...

Gözleme yağsız olursa çok kalorili olmaz sanırım canım, incecik yufka sonuçta ama beyaz un ile yapıldığı için abartmamakta fayda var.

Kizlar dünün menüsünü yazmadım hemen bildireyim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle yarim tabak barbunya.yoğurtlu brokoli
Ara 1 pk çubuk kraker
Akşam yarim kase tarhana çorbası. Taze fasulye yoğurt 1 dilim tam buğday

Ara 10 gr çikolata tarcinli yoğurt

Güzel olmuş canım.

Bende menümü yazayım.
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma bitter sarelle

ara yulaf ezmesi yoğurtlu muzlu

ara yarım paket pizza kraker

akşam 3 kaşık makarna kabak dolmasinin kabağı salata niyetine

ara 2 k kayısı 2 ceviz

su 3 lt
spor yok

Güzel olmuş canım, akşam 1 kaşık yogurtta yeseymissin keşke (her yemeği yogurtla yiyen insan tipi ben:52: yoğurt gormeyince eksikmiş gibi geliyor)

Selam kızlar, aklımdayken dünkü menümü paylaşayım.
Sabah:2 dilim buğday ekmek, peynir, domates,2 zeytin 1 kupa çay.
Ara:1 nescafe,1 şekersiz cikolata
Öğle:light ton balıklı salata,1 dilim ekmek
Aksam:2 kadınbudu köfte, yogurt, salata
3 litre su
2 karisik cay
Yürüyüş yapmadim ama markette 1 saat dolandim alışveriş yaparken.
Mekik cektim 70 tane.
Aksam disardaydik 2 bardak çay ictim, bir sürü ikramlik vardi sadece 1 küçük fıstıklı cezerye yedim ilk ikram edilen o olduğu için onuda almamazlik edemedim.
Güzel olmuş menün. Cezerye hafif bi tatlı çok sorun değil.
Iyi canım senden naber?
Bende parka gittim geldim , şimdi yemek yapıcam.

Akşam için yemek yapiyom

Güzel olmuş canım, akşam 1 kaşık yogurtta yeseymissin keşke (her yemeği yogurtla yiyen insan tipi ben:52: yoğurt gormeyince eksikmiş gibi geliyor)

Akşam işteydim ya yoğurt yoktu canım olsa yerim bende seviyorum yemeklerin yanında.

Güzel olmuş menün. Cezerye hafif bi tatlı çok sorun değil.

Akşam için yemek yapiyom
Tatlıya zaafım var bu hafta reglim ya, herşey gözüme cikolata gibi görünüyor imkanı yok hayır diyemezdim sanırım kendimi kandiriyorum ayıp olmasin felan diye. Hafif canim ama bunun uzeri fistikla kapliydi komple o yuzden ara yapmadım.
Kolay gelsin canım, bende birazdan mutfağa giricem bi geçmişe bakıyım dedim.

Aa doğru öyleyse üstümde hafif kıyafetler vardı 700 gr anca gelir o kadar eksik tartmisti. Doğru diyosun islak zeminede koymamak lazım. Kızımın da cok ilgisini cekti onada soyliyim islak ayakla basmasin dikkat etmek lazim.

Canım bişey söylemem gerek , seninkinde yazıyormu bilmiyorum ama benim tartinin kullanma klavuzunda cocukların kullanımına uygun degildir yazıyordu, bi bak istersen, kızinda kullanacaksa sorun olmasın.

Hmmm,olsun kuzum ya,hep yemiyoz ki yasakları,atada olur.yoksa bünyemiz de şaşırır.ben hep ip ince hamurlusun yerim.evde de öyle yaparım.

Neyse artik bitti bir daha umarim boyle bir sey yasamam

Arkadaslar geçen cuma kilo bildirimini perşembe mi yapsak demiştik. Hep birlikte karar verelim herkes fikrini belirtsin istedim. Sizler oyunuzu belirtin ben sizlere uyarım :54:

bnce de persembe olsun kaptan ben zaten persembe yapiyorum son hafta disinda :p

Son düzenleme:
kızlar sizde de iletiler bozuldu mu ? bende kodlar falan cikiyor neden acaba

Canım bişey söylemem gerek , seninkinde yazıyormu bilmiyorum ama benim tartinin kullanma klavuzunda cocukların kullanımına uygun degildir yazıyordu, bi bak istersen, kızinda kullanacaksa sorun olmasın.

Bakarım canım. Kızım tombik biraz ama diyet falan yaptirmiyorum o yüzden ölçümleri onemsemiyoruz. Başka bi sakıncası olucani zannetmem ama okurum yine.

Back
X