• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar uydur uydur diye bir yemek yarışması yapılsa derece alırım ben.
2 saattir mutfaktayim ana yemegimi koydum birde mucver yapıyım dedim fırında bende yerim.
Rendele, dogra yaptım kileri bir actım un yok. Aldim bakiyorum nisasta var bu olmaz, mısır unu var bu olur ama kalorisi yüksek, galeta unu buldum bu da olurda olmaz, (Ali Agaoglu gibi hissettim kendimi bu degil bu degil bu hiç degil:ssz:)markete gitsem kızım uyuyo olmaz derken ruseym buldum dolabin derinliklerinde hah dedim bu olur yarı yulaf yarı buğday koydum şimdi pisiyor fırında ve olduysa çok güzel bir diyet yemeği bulmuş olacağım, umarım olmustur ya , yoksa bana market yolları görünüyor, eşim ısrarla istedi bugün.
Bi de başım ağrıyor dolmanın tuzunu koymadım suyuna ekleyip bol bol , öyle ekledim. Ondanda hic emin değilim oda pisiyor, bugün mutfakta çığır açıyorum da iyi mi oldu kotümu bilemiyorum henüz

Son düzenleme:
Canlarım evime geldim . öyle de 2tane gözleme yedim.yufkası çok çok hafifdi.içinin ıspanağı dışarıdan gözüküyor.kaynanam bir koca tencere ıspanaklı yoğurt çorbası yapmış. Akşam da, yarım tüm gün ondan içmek istiyorum. Dünü ve bugünü Telafi etmek için.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397573644337.webp
    $1397573644337.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 27
Yukarı da gözlemenin resmini koydum ama göre mi yorum ben.

Kızlar bikaç gün önce cansu ya özelden mesaj yazdım cevap gelmedi sizlerden yazan varmı. Sanırım bıraktı bizi ne dersiniz.

Kızlar bikaç gün önce cansu ya özelden mesaj yazdım cevap gelmedi sizlerden yazan varmı. Sanırım bıraktı bizi ne dersiniz.

Vallaha canım ben kendi adıma bunu söyleye bilirim. Eyer bırakırsa şaşırmam.çünki geçerli bir sebep olnadıkca katılımı az olan arkadaşın yakın bir zamanda bizi bırakması çok normal. Aslına bakarsan katılımı çok iyi olup da birden bırakanını gördüm. Mesela xdlyq diye bir arkadaş vardı.

Onceki hafta bildirimde geciktigi için üzülmüştü bu sebeple haber verirdi diye düşünüyorum belki bir sorunu vardır yada kötü bir dönem geciriyordur. Bu hafta netlesir bence gogocum. Aklıma gelmişken bende berili merak ediyorum listede yoktu izinli yazmıyordu ayrıldımı beril?

Onceki hafta bildirimde geciktigi için üzülmüştü bu sebeple haber verirdi diye düşünüyorum belki bir sorunu vardır yada kötü bir dönem geciriyordur. Bu hafta netlesir bence gogocum. Aklıma gelmişken bende berili merak ediyorum listede yoktu izinli yazmıyordu ayrıldımı beril?

Beril izinli canım.

Kuzular iyi aksamlarr herkeslere umarim iyisinizdir bildirimimi yapayim sizlere :)

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
3 adet kuru kayisi sicak suda bekletilmis

8.49 km 1 saat 25 dakikada yurudum 575 kcal yakildi diye gosteriyor. Cezam bitti nihayetinde :)

15 adet mekik

Oglen
1,5 kepce tarhana corbasi
3 ck kozlenmis patlican yemegi ( yemegimiz azdi )
2 dilim cavdar ekmek

Ara
1 adet armut

Aksam
7/8 ck taze fasulye
2 dilim cavdar ekmek
Domates sogan salatasi

Birazdan yesil cay icerim. Bol limonlu ve gunumu kapatirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim de hic haberim yok

bakın ne pişiriyorum :) ilk defa yapıyorum

Eklentiler

• $1397582034522.webp
    $1397582034522.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 25
Kuzular iyi aksamlarr herkeslere umarim iyisinizdir bildirimimi yapayim sizlere :)

Sabah
2 dilim cavdar ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Sekersiz cay

Ara
3 adet kuru kayisi sicak suda bekletilmis

8.49 km 1 saat 25 dakikada yurudum 575 kcal yakildi diye gosteriyor. Cezam bitti nihayetinde :)

15 adet mekik

Oglen
1,5 kepce tarhana corbasi
3 ck kozlenmis patlican yemegi ( yemegimiz azdi )
2 dilim cavdar ekmek

Ara
1 adet armut

Aksam
7/8 ck taze fasulye
2 dilim cavdar ekmek
Domates sogan salatasi

Birazdan yesil cay icerim. Bol limonlu ve gunumu kapatirim.

Gayet güzel olmuş menün.

herkes farketmez yada olur dediğine göre kilo bildirimini perşembe yapabiliriz bende perşembe akşamı listeyi duzenlerim. Hepinizi öpüyorum hassasiyetiniz için teşekkürler.

herkes farketmez yada olur dediğine göre kilo bildirimini perşembe yapabiliriz bende perşembe akşamı listeyi duzenlerim. Hepinizi öpüyorum hassasiyetiniz için teşekkürler.

Tamamdir o zaman bn kilo cetvelimi hep cumaya gore yapmistim ama bir gun sonrasi diye takip ederim sknti olmaz persembe sabah mi diyoruz simdi

Günaydın canlarım. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.galiba perşembe bildirim kararı alınmış.ben de bu sabah tartıya çıktım.çok sinir oldum.annemin börekleri,gözlemeleri,pizza beni mahv etti ya.sabitim.bu hafta meto çayı da yapmıştım kendime buzdolabında duruyor.acaba içsem 1sey olur mu?sonuçta buzdolabında bozulmaz dimi.bende bu iki gün kendimi sıkmayı düsünüyorum.rica etsem ben bu hafta bildirimimi cuma sabah erkenden yapa bilirmiyim?gogocum kalkar kalkmaz hemen yaparım. Sana sorun olmam. Ama hakslzlık olur derseniz yarın yaparım. Problem yok . sadece 2günü kendime tam diyet gübü yapıcam. Spor falan fazla yaparım. Cumaya eksilirim biraz.ama yine de karar sizin

Back
X