- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Yok canım bende bir sorunkızlar sizde de iletiler bozuldu mu ? bende kodlar falan cikiyor neden acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bende bir sorunkızlar sizde de iletiler bozuldu mu ? bende kodlar falan cikiyor neden acaba
Afiyet olsun canım, güzel gorünüyor.Yukarı da gözlemenin resmini koydum ama göre mi yorum ben.
Kızlar bikaç gün önce cansu ya özelden mesaj yazdım cevap gelmedi sizlerden yazan varmı. Sanırım bıraktı bizi ne dersiniz.
Onceki hafta bildirimde geciktigi için üzülmüştü bu sebeple haber verirdi diye düşünüyorum belki bir sorunu vardır yada kötü bir dönem geciriyordur. Bu hafta netlesir bence gogocum. Aklıma gelmişken bende berili merak ediyorum listede yoktu izinli yazmıyordu ayrıldımı beril?Kızlar bikaç gün önce cansu ya özelden mesaj yazdım cevap gelmedi sizlerden yazan varmı. Sanırım bıraktı bizi ne dersiniz.
Onceki hafta bildirimde geciktigi için üzülmüştü bu sebeple haber verirdi diye düşünüyorum belki bir sorunu vardır yada kötü bir dönem geciriyordur. Bu hafta netlesir bence gogocum. Aklıma gelmişken bende berili merak ediyorum listede yoktu izinli yazmıyordu ayrıldımı beril?
Bende öyle hatırlıyorum ama listeye yazılıyordu yanina izinli diye belirtiliyordu gibi aklımda kalmış , goremeyince acaba mı dedim. İyi oldu öğrendiğim canım sagol.Beril izinli canım.
Bende öyle hatırlıyorum ama listeye yazılıyordu yanina izinli diye belirtiliyordu gibi aklımda kalmış , goremeyince acaba mı dedim. İyi oldu öğrendiğim canım sagol.
Kızlar bikaç gün önce cansu ya özelden mesaj yazdım cevap gelmedi sizlerden yazan varmı. Sanırım bıraktı bizi ne dersiniz.
bakın ne pişiriyorum :) ilk defa yapıyorum
Kuzular iyi aksamlarr herkeslere umarim iyisinizdir bildirimimi yapayim sizlere :)
Sabah
2 dilim cavdar ekmek
1 kk peynir
1 haslanmis yumurta
Salatalik
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi sicak suda bekletilmis
8.49 km 1 saat 25 dakikada yurudum 575 kcal yakildi diye gosteriyor. Cezam bitti nihayetinde :)
15 adet mekik
Oglen
1,5 kepce tarhana corbasi
3 ck kozlenmis patlican yemegi ( yemegimiz azdi )
2 dilim cavdar ekmek
Ara
1 adet armut
Aksam
7/8 ck taze fasulye
2 dilim cavdar ekmek
Domates sogan salatasi
Birazdan yesil cay icerim. Bol limonlu ve gunumu kapatirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkes farketmez yada olur dediğine göre kilo bildirimini perşembe yapabiliriz bende perşembe akşamı listeyi duzenlerim. Hepinizi öpüyorum hassasiyetiniz için teşekkürler.
Bezelye li bişey neki acaba