• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bana qarip şekilde bildirim geliyor.önceleri mailime mesaj gelirdi.o da telefonuma gelince.bana nesaj geldiyini anlardım.şimdi garip bir şekilde bildirim geliyor anlamadım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlaaaaaaaaar.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim.ama kalamayacağııım.arada fırsat buldum.bu aralar.okulda çok fazla problemler oluyor.öğrenci ve veli görüşmelerinden kafamı kaldıramıyorum.inşallah vakit bulursam geçmişew de bakarım.danırım perşembe mi bildirim olacak.onu tam anlamadım.akşam girebilirsem bi bakayım.inanın hep aklımdasınız.damlada haklı olarak söyleniyor.nerde bu kızlar diye

Günaydın canlarım. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.galiba perşembe bildirim kararı alınmış.ben de bu sabah tartıya çıktım.çok sinir oldum.annemin börekleri,gözlemeleri,pizza beni mahv etti ya.sabitim.bu hafta meto çayı da yapmıştım kendime buzdolabında duruyor.acaba içsem 1sey olur mu?sonuçta buzdolabında bozulmaz dimi.bende bu iki gün kendimi sıkmayı düsünüyorum.rica etsem ben bu hafta bildirimimi cuma sabah erkenden yapa bilirmiyim?gogocum kalkar kalkmaz hemen yaparım. Sana sorun olmam. Ama hakslzlık olur derseniz yarın yaparım. Problem yok . sadece 2günü kendime tam diyet gübü yapıcam. Spor falan fazla yaparım. Cumaya eksilirim biraz.ama yine de karar sizin

Ah seni seniii :20: bu haftalık olur canım.
Kızlar bana qarip şekilde bildirim geliyor.önceleri mailime mesaj gelirdi.o da telefonuma gelince.bana nesaj geldiyini anlardım.şimdi garip bir şekilde bildirim geliyor anlamadım.

Banada geliyo uygulamadan.
Gunaydin cankuslaaaar iyi bir gun gecirmenizi dilerimm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın canım
günaydın kızlaaaaaaaaar.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim.ama kalamayacağııım.arada fırsat buldum.bu aralar.okulda çok fazla problemler oluyor.öğrenci ve veli görüşmelerinden kafamı kaldıramıyorum.inşallah vakit bulursam geçmişew de bakarım.danırım perşembe mi bildirim olacak.onu tam anlamadım.akşam girebilirsem bi bakayım.inanın hep aklımdasınız.damlada haklı olarak söyleniyor.nerde bu kızlar diye

Doğru canım perşembe yapalım bildirimi diye karar aldık.

Günaydın canım

Sağolasın kaptanım yaaaa.bitanesin...şimdi ben tam gaz iki günü diyet günü ilan ettim kendime.inşallah cuma sabahı hayrını görürüm de utandırmam sizi. ..

Hoş geldiiiin kuzum..özledim yahu.bu ne yoğunluk böyle.umarım işlerin hafif ler canım benim...

Günaydın canım

o zaman yarın sabah mı bildirim var.bugünü detoks ilan edeyim o zaman
Sağolasın kaptanım yaaaa.bitanesin...şimdi ben tam gaz iki günü diyet günü ilan ettim kendime.inşallah cuma sabahı hayrını görürüm de utandırmam sizi. ..

Hoş geldiiiin kuzum..özledim yahu.bu ne yoğunluk böyle.umarım işlerin hafif ler canım benim...

hoşbulduk canım.valla yıldım artık.o kadar çok kavga oluyor ki.sıraya koydum artık.neler neler

Günaydın kuzularım. Bu sabahta kulak agrisiyla uyandım sabah muayene oldum ilac yazdi antibiyotik ve diğerleri :( neyse daha kötü olmam inşallah . Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah
2 dilim ekmek peynir az domates biberli sos

ara yarım dilim kek

öğlen yoğurtlu muzlu yulaf ezmesi

ara leblebi üzüm bi avuç kadar

akşam 2 kepçe çorba küçük bi parça kırmızı et yağsız tavada yaptım ve bol salata

su 2.5 lt
spor yok malesef

Günaydın kuzularım. Bu sabahta kulak agrisiyla uyandım sabah muayene oldum ilac yazdi antibiyotik ve diğerleri :( neyse daha kötü olmam inşallah . Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah
2 dilim ekmek peynir az domates biberli sos

ara yarım dilim kek

öğlen yoğurtlu muzlu yulaf ezmesi

ara leblebi üzüm bi avuç kadar

akşam 2 kepçe çorba küçük bi parça kırmızı et yağsız tavada yaptım ve bol salata

su 2.5 lt
spor yok malesef

canım ya çok geçmiş olsun.o ağrıyı bilirim.menün de güzel olmuş.

Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakayım... ben dönmek istiyorum gogocum ama artıdayım :26: Ne yapsak.. Bildirimler yarın yapılacakmış anladığım kadarıyla ben katılıma başlayayım haftaya bildirim yapayım olur mu hem eksilirim biraz belki :34:

Ayy bu arada sizi çok özledim... Sizleri takip etmeye çalıştım bu süreçte tabi ama yazmaya fırsat bulamadım. Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Defne mezun olmuş ilk mezunumuzu gördüm çok şükür darısı hepimizin başına... Berilde izinliymiş iyidir inşallah.. Bende iyiyim yedim içtim gezdim tozdum kürkçü dükkanına döndüm :1:

Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakayım... ben dönmek istiyorum gogocum ama artıdayım :26: Ne yapsak.. Bildirimler yarın yapılacakmış anladığım kadarıyla ben katılıma başlayayım haftaya bildirim yapayım olur mu hem eksilirim biraz belki :34:

Ayy bu arada sizi çok özledim... Sizleri takip etmeye çalıştım bu süreçte tabi ama yazmaya fırsat bulamadım. Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Defne mezun olmuş ilk mezunumuzu gördüm çok şükür darısı hepimizin başına... Berilde izinliymiş iyidir inşallah.. Bende iyiyim yedim içtim gezdim tozdum kürkçü dükkanına döndüm :1:

Hoşgeldin canım. Ozlettin kendini. Sen nasıl istersen bildirimi yap canım sorun değil artiya geçtiğimiz oluyo hepimizin. Ortalama az bişey düşüyor oda önemli değil gönüller bir olduktan sonra.:54:

Hoşgeldin canım. Ozlettin kendini. Sen nasıl istersen bildirimi yap canım sorun değil artiya geçtiğimiz oluyo hepimizin. Ortalama az bişey düşüyor oda önemli değil gönüller bir olduktan sonra.:54:

Yüzdeyi düşürmek istemiyorum ama sorun değil diyorsanız yaparım yine bildirimimi... Ama çok aldım söyleyeyim bu sabah 85.3 çıktım tartıda. Haftayı beklesem daha iyi olur sanki.

Yüzdeyi düşürmek istemiyorum ama sorun değil diyorsanız yaparım yine bildirimimi... Ama çok aldım söyleyeyim bu sabah 85.3 çıktım tartıda. Haftayı beklesem daha iyi olur sanki.

Tamam canım için öyle rahat etcekse haftaya yap sorun değil.

herkes farketmez yada olur dediğine göre kilo bildirimini perşembe yapabiliriz bende perşembe akşamı listeyi duzenlerim. Hepinizi öpüyorum hassasiyetiniz için teşekkürler.

Gogo cnm selam ayy yyaa ben hiç girecek vakit bulamıyorum:( evde de netim yok haliyle akşamları da giremiyorum. hoş yorgunluktan zaten halim kalmıyo ama:( bu arada perşembe kilo bildirimi yapcakmışız öğrenmiş oldum:)

Son düzenleme:
Gogo cnm selam ayy yyaa ben hiç girecek vakit bulamıyorum:( evde de neyim yok haliyle akşamları da giremiyorum. hoş yorgunluktan zaten halim kalmıyo ama:( bu arada perşembe kilo bildirimi yapcakmışız öğrenmiş oldum:)
Hoşgeldin canım evet öyle daha iyi olur sanki.
Evet haftaya daha iyi olur hepimiz için... Bu arada diyetisyene gittim pazartesi baktım kendi kendime yapamıyorum yardım alıyım dedim inşallah iyi olur...

Iyi yapmışsın sevindim senin adına.

Back
X