- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
bezelye yemegi iste hihihi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak tatlım galiba motivasyon düzeliyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bezelye yemegi iste hihihi
Ah seni seniiiGünaydın canlarım. Hepimiz için güzel bir gün olur inşallah.galiba perşembe bildirim kararı alınmış.ben de bu sabah tartıya çıktım.çok sinir oldum.annemin börekleri,gözlemeleri,pizza beni mahv etti ya.sabitim.bu hafta meto çayı da yapmıştım kendime buzdolabında duruyor.acaba içsem 1sey olur mu?sonuçta buzdolabında bozulmaz dimi.bende bu iki gün kendimi sıkmayı düsünüyorum.rica etsem ben bu hafta bildirimimi cuma sabah erkenden yapa bilirmiyim?gogocum kalkar kalkmaz hemen yaparım. Sana sorun olmam. Ama hakslzlık olur derseniz yarın yaparım. Problem yok . sadece 2günü kendime tam diyet gübü yapıcam. Spor falan fazla yaparım. Cumaya eksilirim biraz.ama yine de karar sizin
Banada geliyo uygulamadan.Kızlar bana qarip şekilde bildirim geliyor.önceleri mailime mesaj gelirdi.o da telefonuma gelince.bana nesaj geldiyini anlardım.şimdi garip bir şekilde bildirim geliyor anlamadım.
Günaydın canımGunaydin cankuslaaaar iyi bir gun gecirmenizi dilerimm :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlaaaaaaaaar.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim.ama kalamayacağııım.arada fırsat buldum.bu aralar.okulda çok fazla problemler oluyor.öğrenci ve veli görüşmelerinden kafamı kaldıramıyorum.inşallah vakit bulursam geçmişew de bakarım.danırım perşembe mi bildirim olacak.onu tam anlamadım.akşam girebilirsem bi bakayım.inanın hep aklımdasınız.damlada haklı olarak söyleniyor.nerde bu kızlar diye
Sağolasın kaptanım yaaaa.bitanesin...şimdi ben tam gaz iki günü diyet günü ilan ettim kendime.inşallah cuma sabahı hayrını görürüm de utandırmam sizi. ..Ah seni seniiibu haftalık olur canım.
Banada geliyo uygulamadan.
Günaydın canım
Doğru canım perşembe yapalım bildirimi diye karar aldık.
günaydın kızlaaaaaaaaar.ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim.ama kalamayacağııım.arada fırsat buldum.bu aralar.okulda çok fazla problemler oluyor.öğrenci ve veli görüşmelerinden kafamı kaldıramıyorum.inşallah vakit bulursam geçmişew de bakarım.danırım perşembe mi bildirim olacak.onu tam anlamadım.akşam girebilirsem bi bakayım.inanın hep aklımdasınız.damlada haklı olarak söyleniyor.nerde bu kızlar diye
o zaman yarın sabah mı bildirim var.bugünü detoks ilan edeyim o zamanAh seni seniiibu haftalık olur canım.
Banada geliyo uygulamadan.
Günaydın canım
Doğru canım perşembe yapalım bildirimi diye karar aldık.
Sağolasın kaptanım yaaaa.bitanesin...şimdi ben tam gaz iki günü diyet günü ilan ettim kendime.inşallah cuma sabahı hayrını görürüm de utandırmam sizi. ..
Hoş geldiiiin kuzum..özledim yahu.bu ne yoğunluk böyle.umarım işlerin hafif ler canım benim...
Günaydın kuzularım. Bu sabahta kulak agrisiyla uyandım sabah muayene oldum ilac yazdi antibiyotik ve diğerlerineyse daha kötü olmam inşallah . Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah
2 dilim ekmek peynir az domates biberli sos
ara yarım dilim kek
öğlen yoğurtlu muzlu yulaf ezmesi
ara leblebi üzüm bi avuç kadar
akşam 2 kepçe çorba küçük bi parça kırmızı et yağsız tavada yaptım ve bol salata
su 2.5 lt
spor yok malesef
Saol canım içtim ilaçları inşallah geçer çabucak.canım ya çok geçmiş olsun.o ağrıyı bilirim.menün de güzel olmuş.
gogocum bu resimde üçünüz de birbirinize çok benziyorsunuz
Selam kızlar ben geldim nasılsınız bakayım... ben dönmek istiyorum gogocum ama artıdayım :26: Ne yapsak.. Bildirimler yarın yapılacakmış anladığım kadarıyla ben katılıma başlayayım haftaya bildirim yapayım olur mu hem eksilirim biraz belki![]()
Ayy bu arada sizi çok özledim... Sizleri takip etmeye çalıştım bu süreçte tabi ama yazmaya fırsat bulamadım. Yeni arkadaşlar hoşgelmişler. Defne mezun olmuş ilk mezunumuzu gördüm çok şükür darısı hepimizin başına... Berilde izinliymiş iyidir inşallah.. Bende iyiyim yedim içtim gezdim tozdum kürkçü dükkanına döndüm![]()
Hoşgeldin canım. Ozlettin kendini. Sen nasıl istersen bildirimi yap canım sorun değil artiya geçtiğimiz oluyo hepimizin. Ortalama az bişey düşüyor oda önemli değil gönüller bir olduktan sonra.![]()
Yüzdeyi düşürmek istemiyorum ama sorun değil diyorsanız yaparım yine bildirimimi... Ama çok aldım söyleyeyim bu sabah 85.3 çıktım tartıda. Haftayı beklesem daha iyi olur sanki.
herkes farketmez yada olur dediğine göre kilo bildirimini perşembe yapabiliriz bende perşembe akşamı listeyi duzenlerim. Hepinizi öpüyorum hassasiyetiniz için teşekkürler.
Tamam canım için öyle rahat etcekse haftaya yap sorun değil.
Evet haftaya daha iyi olur hepimiz için... Bu arada diyetisyene gittim pazartesi baktım kendi kendime yapamıyorum yardım alıyım dedim inşallah iyi olur...
Hoşgeldin canım evet öyle daha iyi olur sanki.Gogo cnm selam ayy yyaa ben hiç girecek vakit bulamıyorumevde de neyim yok haliyle akşamları da giremiyorum. hoş yorgunluktan zaten halim kalmıyo ama
bu arada perşembe kilo bildirimi yapcakmışız öğrenmiş oldum:)
Evet haftaya daha iyi olur hepimiz için... Bu arada diyetisyene gittim pazartesi baktım kendi kendime yapamıyorum yardım alıyım dedim inşallah iyi olur...