- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.290
- 798
günaydınlar kızlarrr ayyy burdaki sabah sohbetlerini özledim yaaaa![]()
Günaydın canım, uğra arada iki lafın belini kıralım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar kızlarrr ayyy burdaki sabah sohbetlerini özledim yaaaa![]()
Günaydın canlarim hadi gelsin bakalim sonuçlar yaris vakti...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş canim.Günaydın herkeslereeGeçmişi okumaya çalıştım bugün epey yoğunum umarım hepiniz iyisinizdir.
24.04.2014 (perş)
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 2 dilim kepekli ekmek + 1 fincan çay
Ara: 1 elma
Öğle: Azcık kurufasulye ( evet yine) + bol yeşil salata + 1,5 dilim kepekli ekmek
ara: 1 ufak nektarin
yeşilçay
Akşam: Yumurtalı ıspanak + 1 dilim ekmek + salata + bulgur pilavı + 1 kaşık haşlanmış tavuk
dondurma
2 lt yakın su
Unutmadan bildiriyorum kilom sabit kızlar ayrıca taşınma muhabbeti hala devam ediyo ve de internetim yok bilginize öptümEki Görüntüle 1086901
Makarnalar fazla gibi canım, onun dışında güzel olmus, afiyet olsun.24.04.2014 perşembe menüm
çay
haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
1 ince dilim kepek ekmeği
5 zeytın
1 kibrit kutusu peynir
bal
...
Kuşluk
meyve
...
öğle
çorba
sebzeli köfte yemegi az ve susuz
1 biber dolması
1 ince dilim kepek ekmeği
...
Ikindi
3 tene form liğht kepekli çubuk kraker
...
Akşam
1 kepçe corba
1 kepçe nohut susuz
1 kepçe garnaturlu makarna
2 yemek kaşıgı salcalı makarna
domates salatalık
yogurtlu patlıcan salatası
...
Türk kahvesi
kaşık kehve çikolatası
biz kastamonuluyuz bızde saçta(tüplü yer ocağı dıyebilim bilmeyenler için) fasulyeli börek yaparlar 1 ısırık (annem getirmiş hayatta dayanamam cok lezzetli birşey ama zaten misafırler falan vardı hıç oturmadım hep ayaktaydım:-d :-d :-d
Makarnalar fazla gibi canım, onun dışında güzel olmus, afiyet olsun.
Günaydın canım. Valla ben bi % 75 gördüm başka takımlarda. Birinci degiliz yani.
:-( hımm akşamda yicem makarna ne kadar yemeliyim sizce ama hiç ekmek yemedim akşam yemeğinde
Aynen canım ortalaması ekside olan takım vardî bu hafta biz çok iyiyiz.Ya heyecan olsun diye diyorum aslında:) bana gore kalici vermek önemli az olsun oz olsun.. Ama masallahimiz var takim olarak çok iyi gidiyoruz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canım 3 4 yemek kasigi ideal gibi biliyorum ama daha iyi bilen arkadaslar vardır mutlaka.
kızz ac kalırım oyle![]()
Güzel olmuş canim.
:-( hımm akşamda yicem makarna ne kadar yemeliyim sizce ama hiç ekmek yemedim akşam yemeğinde
Canım şişlik vardır, ödem su vs.diyete bunyen alisinca gider büyük ihtimal. Bol su iç.işten gidip koştur koştur yemek hazırlamakta hala zorlanıyorumama bakalım böyle devam edebilirim umarım.
bu arada göbeğime bir haller oldu ya hamile gibiyim, öne doğru şişkin duruyor, yanlardan inceldim son haftalarda acaba öne doğru toparladı da bana ondan mı kocaman görünüyor?
Aklıma gelmişken çalışan hanımlar siz nasıl öyle çeşit çeşit döktürüyorsunuz yaa bana da anlatın. Geçen bir kurufasulye yaptım iş yerime de evden getirdiğim için öğle-akşam hep onu yemek zorunda kaldım![]()
Canım şişlik vardır, ödem su vs.diyete bunyen alisinca gider büyük ihtimal. Bol su iç.
Ben çalışırken bir önceki günün aksamı yemeği yapardım, tencere yemeklerini yani. Köfte de hazirlar koyardîm dolaba. Sebzelerimi dograr soganini da ekler buzluga atardım izin günümde böylece sadece pilav corba salata gibi basit şeyler kalırdı eve geldigimde. Sebze yemegini 2 günlük yapardım birde 2 gün yerdik halada yaparım onu bazen.
Düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.Dün akşam bulgur pilavı, ıspanak kavurma yaptım. Ispanağın sonunu işe getirdim öğlen yemek için. Bulgur tek kaldı bu akşam için taze fasulye yaptım yanına. bir baktım saat olmuş 22:30.1 gün yemekle uğraşmasam da yürüyüşe çıksam istiyorum. Eşim temzilikte yardımcı olmasa halim hepten harap.
hem yürüyüşe çıktığımda çay-abur cubur keyfine de fırsat kalmadığı için ekstradan avantaj oluyor benim için. Psikolojim bozulacak bu yüzden. Spor yapanları gördükçe ağlayasım geliyor
Başını ağrıttım canım asıl soruma geleyim evde kabak vardı onu öyle hazırlayıp bu akşam atsam buzluğa, bir şey olmaz kabağa dimi ?
Düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.
Kabak, soğan hersey girer buzluga cok uzun sure tutmazsan bisey olmaz. Ben soganimi bile yemeklik dograyip atarim buzluga cikarir kullanirim hic bozulmaz.
ben 81 kiloyken yemiyorum o kadar makarnaEkmek sadece kahvaltıda yiyorum. Ben aç kalmıyorsam sana bu kiloyla bişey olmaz canım (60lardaydın dimi) yinede sen bilirsin zaten diyette amaç tıka basa doymak değil ki.
4 yemek kaşığı 1 porsiyon diye biliyorum
düzene oturtana kadar zorlanirsın canım normal.
Kabak, soğan hersey girer buzluga cok uzun sure tutmazsan bisey olmaz. Ben soganimi bile yemeklik dograyip atarim buzluga cikarir kullanirim hic bozulmaz.
4 yemek kaşığı 1 porsiyon diye biliyorum