• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yağ eriten içecek
(Selahattin dönmez)
3 poşet yeşil çay
2 limon
1 dal tarçın
1 avuç taze nane
750 ml su.
Bir sürahiye 2 tatlı kaşığı yada 3 poşet yeşil çaya kaynar su ekle. Demlenmesini bekle. Bi sürahiye su koyup nane yapraklarını suya ilave et. 2 limonun suyunu sık naneli suya ekle. Çubuk tarçını ekle. Demlenen yeşil çayı süzerek bu suya ekle. Yemeklerden sonra 2 şer bardak iç.

ama ac kalmamak gerekıyor sonuçta bizim diyetisyen anneme ac kalmışsın ac kalma dedı kı annem bunları bana fazla dıye yemeyen insan aslında benım akşamları corba ve makarna aynı zamanda yememm gerek sebze yemegi yemem gerek ama ben bılmıyorum neler yapabılırım nelerı becerebılırım :-( o zaman bugun dıkkat edebılırım inşallah

hımmm bende 1 kepçe çorba veya 3 yemek kaşığı pilav veya makarna yamış ama makarnaya sınır koymamış :-d dıkkat etmekte yarar var :-d

aynen bende soganlarımı koyuyorum buzluga :-d :-d

Ben 2 3 kasik makarna pilavla doyuyorum canim, diyete girdigimden beride hic kilo almadim azda olsa verdim. Aç kalmak olmuyor o bence. Yeri geldi börek de yedim simitte makarnada hatta mantida, dengeli beslenmek ve tika basa doymadan kalkmak gerek bence masadan. Ben o listelere bakıyorum ondan az yedigim halde kilo aliyordum eskiden, bana fazla gorunuyor yani.

Günaydın herkesleree :16: Geçmişi okumaya çalıştım bugün epey yoğunum umarım hepiniz iyisinizdir.

24.04.2014 (perş)

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta + 2 dilim kepekli ekmek + 1 fincan çay
Ara: 1 elma
Öğle: Azcık kurufasulye ( evet yine :1: ) + bol yeşil salata + 1,5 dilim kepekli ekmek
ara: 1 ufak nektarin
yeşilçay
Akşam: Yumurtalı ıspanak + 1 dilim ekmek + salata + bulgur pilavı + 1 kaşık haşlanmış tavuk
dondurma
2 lt yakın su

Menü genel olarak güzel... Bulgur pilavinin miktarı ne kadar anlamadım.. Aksam yemeğin ustune dondurma bence olmamis canim gündüz yemeye calis kacamaklari..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yağ eriten içecek
(Selahattin dönmez)
3 poşet yeşil çay
2 limon
1 dal tarçın
1 avuç taze nane
750 ml su.
Bir sürahiye 2 tatlı kaşığı yada 3 poşet yeşil çaya kaynar su ekle. Demlenmesini bekle. Bi sürahiye su koyup nane yapraklarını suya ilave et. 2 limonun suyunu sık naneli suya ekle. Çubuk tarçını ekle. Demlenen yeşil çayı süzerek bu suya ekle. Yemeklerden sonra 2 şer bardak iç.

aaaa bende yapım

Ben 2 3 kasik makarna pilavla doyuyorum canim, diyete girdigimden beride hic kilo almadim azda olsa verdim. Aç kalmak olmuyor o bence. Yeri geldi börek de yedim simitte makarnada hatta mantida, dengeli beslenmek ve tika basa doymadan kalkmak gerek bence masadan. Ben o listelere bakıyorum ondan az yedigim halde kilo aliyordum eskiden, bana fazla gorunuyor yani.

tabıkı o listeden az olmaması gerek canım listeler bırebır yenilmek zorundaymış bende sabah kalvaltı oglen ya bı döner ekmek ya bı çorba işte akşam öğün çeşit yemek ama almış başımı gıtmışım kılo almışım yanı cok ama şimdi sıyet lıstesınde yok yok tıka basa kalkmam dıyet yapıyoruz kilo vermek peşindeyiz sonuçta ama hanı açta kalmak ıstemıyorum bu sefer bırşeylere saldırırım abur cubur mesela canım :1::1::1:

24.04.2014 perşembe menüm
çay
haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
1 ince dilim kepek ekmeği
5 zeytın
1 kibrit kutusu peynir
bal
...
Kuşluk
meyve
...
öğle
çorba
sebzeli köfte yemegi az ve susuz
1 biber dolması
1 ince dilim kepek ekmeği
...
Ikindi
3 tene form liğht kepekli çubuk kraker
...
Akşam
1 kepçe corba
1 kepçe nohut susuz
1 kepçe garnaturlu makarna
2 yemek kaşıgı salcalı makarna
domates salatalık
yogurtlu patlıcan salatası
...
Türk kahvesi
kaşık kehve çikolatası
biz kastamonuluyuz bızde saçta(tüplü yer ocağı dıyebilim bilmeyenler için) fasulyeli börek yaparlar 1 ısırık (annem getirmiş hayatta dayanamam cok lezzetli birşey ama zaten misafırler falan vardı hıç oturmadım hep ayaktaydım :42: :-d :-d :-d

Canim bu diyetisyen listesi olamaz ya...simdi öğle biber dolmasi kabul edilir ama aksam yemeğin hafif olursa..nohut protein yerine değişim listelerinde e onada tamam protein günü yapıyorsun diyelim. .makarnalar boş kalori canim gereksiz ve miktarları fazla.. Garnitur olmaz canim diyette.. Pismis havuc bezelye misir yasakli listesinde..sert gelebilir canim söylediklerim alinma ama ben begenmedim menünu

Menü genel olarak güzel... Bulgur pilavinin miktarı ne kadar anlamadım.. Aksam yemeğin ustune dondurma bence olmamis canim gündüz yemeye calis kacamaklari..

gece yedıyse yatmadan 1 veyaz 2 saat once bır soru yok bence canım dıyetısyen sutlu tatlı veya dondurmaya bırşey demiyor

aaaa bende yapım

tabıkı o listeden az olmaması gerek canım listeler bırebır yenilmek zorundaymış bende sabah kalvaltı oglen ya bı döner ekmek ya bı çorba işte akşam öğün çeşit yemek ama almış başımı gıtmışım kılo almışım yanı cok ama şimdi sıyet lıstesınde yok yok tıka basa kalkmam dıyet yapıyoruz kilo vermek peşindeyiz sonuçta ama hanı açta kalmak ıstemıyorum bu sefer bırşeylere saldırırım abur cubur mesela canım :1::1::1:
Tabiki uy canım listene, ben kendi adıma konusuyorum zaten ben diye özellikle belirttim. Diyetisyenlerde bu işin egitimini aliyorlar ve bizden iyi bildikleri muhakkak. Ama dediğim gibi kendi adıma ben 2 kasikla sinirlandiriyorum.

Canim bu diyetisyen listesi olamaz ya...simdi öğle biber dolmasi kabul edilir ama aksam yemeğin hafif olursa..nohut protein yerine değişim listelerinde e onada tamam protein günü yapıyorsun diyelim. .makarnalar boş kalori canim gereksiz ve miktarları fazla.. Garnitur olmaz canim diyette.. Pismis havuc bezelye misir yasakli listesinde..sert gelebilir canim söylediklerim alinma ama ben begenmedim menünu

hımm yok yok alınmam nıye alınım anammm kız bılıyorum akşam kuru baklagil yok zaten dıyet listesınde ama ben henüz sebze yemeklerıne girişebilmiş değilim :43::43::43:

Benim merak ettiğim bu diyetisyen listelerinde herkese aynı listeler mi veriliyor. 60 kilo olan biriyle 80 kilo olan biri ayni listeyi uygulasa olmazki dimi? Banada fazla geliyor arkadasada söyledim ben yesem kilo alırım bu kadar.

garnatürde yasakmış zaten canım baksana

Canım sizin kilonuza özel verdiyse bu listeyi ok. Ama simdi ben gitsem kahvalti disinda ekmek yemem genelde, pilava makarnaya cok bulasmam belki 2 haftada bir (yedigimde kilo vermemis olurum kendimi biliyorum) banada bu listeyi bi verir acaba standart , verse ben kilo alırım kaçınılmaz son:1:

Bu arada beni kimse yanlış anlamasın olurmu? Yıllardır dikkat ederek zayıf kalabiliyordum evlilik oncesi tabi. Azıcık salsam kilo alırdım hep, buna istinaden hep beyazlardan uzak yaşıyorum mümkün oldukça ve hamileligimde yapılan testlerimde degerlerim iyiydi hani sağlıksız bir beslenme secmemisim genel anlamda yarı aç gezmeme rağmen.

Benim merak ettiğim bu diyetisyen listelerinde herkese aynı listeler mi veriliyor. 60 kilo olan biriyle 80 kilo olan biri ayni listeyi uygulasa olmazki dimi? Banada fazla geliyor arkadasada söyledim ben yesem kilo alırım bu kadar.

Canim nerdeyse ayni ama birinde köfte 3 olur diğerinde 4 ... Ekmek kilo fazlaysa 6 dilim günde azsa 4 dilim. Makarna pilav 4 kasik yerse 2 ekmek hakki gider.. E hangisi besleyici onada bakmak lazim.. Pirinç kan şekerini hizli yükseltir bence cisss.. Beyaz makarnada ayni şekilde... Ardından aclik krizi gelir yedikce doymazsin..

Yağ eriten içecek
(Selahattin dönmez)
3 poşet yeşil çay
2 limon
1 dal tarçın
1 avuç taze nane
750 ml su.

Bende komsu takimda casusluk yaparken görmüştüm bu listeyi sağol canim yapicam pzt bende

gece yedıyse yatmadan 1 veyaz 2 saat once bır soru yok bence canım dıyetısyen sutlu tatlı veya dondurmaya bırşey demiyor

Evet verir de aksam yemeği fazla orda canim... O yüzden dedim ben..

hımm yok yok alınmam nıye alınım anammm kız bılıyorum akşam kuru baklagil yok zaten dıyet listesınde ama ben henüz sebze yemeklerıne girişebilmiş değilim :43::43::43:

Ya canim boyle yüklenmiş gibi olduk sana ama yanlislarini da gormen lazim.. E bile bile yaparsin o ayri :)

Canım sizin kilonuza özel verdiyse bu listeyi ok. Ama simdi ben gitsem kahvalti disinda ekmek yemem genelde, pilava makarnaya cok bulasmam belki 2 haftada bir (yedigimde kilo vermemis olurum kendimi biliyorum) banada bu listeyi bi verir acaba standart , verse ben kilo alırım kaçınılmaz son:1:

tabıkı farklı canım kalorılerı farklı kan degerlerıne gore farklı kan man alıyor degerlerıone bakıyor metobolizmana bakıyor ona gore verıyor
işte oyle düşünülüyor alırım dıye ama be kendımı bıldım bılelı kılo veremeyen ınsan reglı donemıme yakın bır surede olmama rahmen 1 haftada 700 gram vermişim benım ortalamam ayda 4 - 6 kılo vermem gereken bı lısteymiş aynı zamanda

Son düzenleme:
Back
X