- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.289
- 798
Canim persembe az olmuş iş heyecanindan ve yogunlugundandir muhtemelen ama su icmelisin ve az yemeye basladin bu aralar vücudun bu tempoya alisirsa suan güzel kilolar versende bir süre sonra duraklarsın canım ki bunu sen benden iyi biliyorsundur.Sanirim iki gundur bildirim yapmadim ben. Yaptiysamda hatirlamiyorum bu otel beni bitirdi bitirdi ben yinede yapayimm sizlere efenimm simdi
24.04.14
Sabah
Yesil kahve
2 dilim cavdar ekmek
2 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
Bol limonlu maydanoz ( saat 12.00 civarlariydi )
Ara
1 adet elma
Aksam
Akdeniz salata ( mc donalds )
Bugun
Sabah
Yesil kahve
2 dilim kepek ekmek
1 adet yesil zeytin
Domates
Salatalik
1,5 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen
Kofteli turlu ( bende anlamadim ama patlican, patates, kabak, havuc ve top kofte vardi fakat bana kofte denk gelmedi) 6/7 ck
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Ara
Yok
Aksam
Kofteli turlu ( bu sefer 4/5 kofte geldi)
1 kepce yayla corbasi
1 kepce cacik
2 dilim kepek ekmek
Aralarim yok, oteldeyim vakit zaten yoktu kosturmaktan acilis telasi vardi. Yarin aksam 8 de is basi yapicam evden erken cikip kuru kayisi kuru uzum falan alicam aralarimi o sekilde otelde yaparim diye dusunuyorum. Tabiki imkan bulabilirsem. Su cok az ictim 1 litreyi belki 100 200 ml gecmistir onlarida aksam ictim, icmeye gayret gosterdim :)
Spor adina bisi yapmadim ama gerekte olmadi saat 6.30 da kalktim aksam 8 e kadar oteldeydim zaten hic oturmadim. Sonra arkadaslar aldi oraya buraya derken yatagima simdi girdim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada tebrik ediyorum 3.lugunu.
Sevgiler.