Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavuk ye canım pilav cıssss, dayanirsın ben sana guveniyorum.Kızlaaaaar ben akşama tavukla pikav pişirdim.yememiş nasıl dayanıcam.inşallah nefsimle başara bilirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım.İnşallah kuzum ya...bize de dua etmrk düser.
Güzel canım.sanki sen bu aralar daha bir dikkatlisin eylülcüm.inşallah faydaslnı görürsün...
Ama ben sıkılmıyorum menümü paylaşmaktan.Hergün büyük bir zevkle yazıyorum raporumu ve aşağı yukarı nelere ne diyeceyinizi biliyorum.kihkih...
Allah şifalar versin canım...
Selam kızlar nasılsınız ben cok hastayım yoğun ve cok yorucu gunlerin ardindan bunyem zayif düştü galiba..
Oh oh ne güzel, iyi tatiller tatlım.Iyi akşamlar kızlar yine çok yoğun bir gün geçirdim. Sabah 8 e doğru kalktım bi ara evdeydim dün supurmustum bugün sildim. Kızımın kuzenleri bizdrydi bikaç gündür. Şimdi onları bırakmaya gidiyoruz tuzlaya neyseki akşam yemeği yapmicam eltiskom yemekleri hazırlamış. Yarın kuzumla doya doya yatcaz inşallah okultatil bende izinliyim.
Gecen hafta fik fik gezdin ya kuzum, bünye istiyor şimdiCanlarim isten simdi ciktim oldum bittim diyebilirim. Ama icimde bir gezmege gitmek istegi var anlatamam ben kendime sasiriyorum bir aptallastim bir sey oldum kesin![]()
Bildirim yapayim sarjim az sonra gecmise dalarim
Sabah
Yesil kahve
1 haslanmis yumurta
1,5 kk peynir
3 adet iri yesil zeytin
2 dilim kepekli ekmek
Salatalik
Sekersiz cay
( saat 12 gibi yaptim )
Ara
3 adet gun kurusu
Aksam
6/7 ck ispanak
1 kepce yogurt
1 kepce corba
2 dilim kepek ekmek
Ara ( simdi yiyorum )
6 adet siyah kuru uzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başım çatlıyor resmen.raporumu verip uyuycam hemen
Sabah 1 yumurtadan omlet,2dilim ekmek,lor peyniri,yeşil çay
Ara dondurma
Öyle 1kk kırmızı et,2dilim ekmek,peynir,tere
Ara yeşil çay
Akşam tavuk kanadı,peynir,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek
Ara beyaz çay su 1.5litre,50dakika yürüyüş
Hani ben bu haftayı karbonhidratsız keçiricem ya inşallah başarırım..
Kızlaaaaar ben akşama tavukla pikav pişirdim.yememiş nasıl dayanıcam.inşallah nefsimle başara bilirim.
Canım benim linkini verdigim astroloji.org da yazanın aynısı yaziyor Terazi için, seninki farklımı bilemiyorum ama ise yarıyor muhakkak , mesela zaaflarım birebir uyuyor.
Teşekkürler canim. Insan nasıl olduğunu anlamiyor kapıyor hastalığı.Teşekkürler canım.
Güzel olmuş canım.
Hoşgeldin canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Amin insallah iyilesip doner aramiza ozledik... sende hoşgeldin bu arada gupsecim :)Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah![]()
Sagol damlacim.İnşallah kuzum ya...bize de dua etmrk düser.
Güzel canım.sanki sen bu aralar daha bir dikkatlisin eylülcüm.inşallah faydaslnı görürsün...
Ama ben sıkılmıyorum menümü paylaşmaktan.Hergün büyük bir zevkle yazıyorum raporumu ve aşağı yukarı nelere ne diyeceyinizi biliyorum.kihkih...
Allah şifalar versin canım...
Gecen hafta fik fik gezdin ya kuzum, bünye istiyor şimdi
Öğle yemegini atlamıssın ama aralar yenmiş bu sebeple menünü begendim canım.