- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.289
- 798
Bi fikrim yok hayatım ama ikiside işe yariyordur muhakkak. Nevresim soğuk ve islakya tenine deyince vücudun o soğuğa alismasi süresince metabolizma hizlanıyor sonra ilik dus alinca güzel bi etki oluyor. Hani soguk suya girerkenki (denize) bir durum oluyor sanırım.Selam canım. Nerdesin kuzum ya.özledim
seninle sohbet etmeyi.sen gittin çene çalıcak yedixxl vardı,o da artık iş kadını oldu.kaldım böyle...çenene yetemiyor kızlar:sly::sly::sly:
pazar günü kaçamaklar olur herkesde.gerçi ben bu hafta iyi geçirdim.dışarıdaydım kocam ısrar kiyamet hadi döner ya da o çeşit fasfoodlar var burada onlardan yememe ısrar etti ama başaramadı.evde yiycem dedim ve canı çekmedi bile...evde hafif geçirdim..
Hani ben bibersuyu ve streç filmle vücudumu ısıtıyordum ya acaba onunla aynı etkiyi edermi ki...
vallaha ben de kesinlikle 2dilimle doyamazdım neredeyse yarım eknek yerdim ama şimdi incecik önceki dilimlerimin yarısını yiyorum doyuyorum.
ben de sabrsızca bekliyorum yazı ki o zamana kadar inşallah mezun olurum...
ama ben buraya başlar başlamaz yavaş yavaş deyil hemen azalttım ve hiç aç kalmadım garip olan o...
Olsun bebişim yediklerine güveniyorsan yazma buraya kuzum,sanırsam bir sorun olmaz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla meyveler çıkmış kiraz, erik, cilek, şeftali, nektarin gördüm markette ben malta erigi aldim biraz hem bol A vitamini var , hemde diyet lifi var diye okumuştum cocuklarada faydalı hem. Yazı seviyorum iste bu yüzden.
Inşallah mezun ol canım ama gitme bizi bırakıp arada sohbete gelirsin artık.