• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet canım.hemen ele al durumu.zaten takımın durumu fena,herkes gram gram veriyor. geldiyinde de artı olmasın ki etkilenmesin takımın durumu.bu hafta her kes bir çabada...

iyiym canım.ben de uyutttum kızımı,şimdi anne saati...işlerimi de o uyuyana kadar bitirdim.bence sen de böyle yap,o uyuyunca da genel olarak dinlenirim...

biliyorum sadnescim.bu gün düzenledim.iyi oldu...

Kuzum nasıl yapıyım durmuyoki hatun, biniyo bisiklet gibi biseyi var ona gidiyo sıkısıyor kapının arasına başlıyor anne anne:1: acıktım susadım derken bende delirmenin eşiğinde buluyorum kendimi sonunda. Keşke olsa öyle bişey, nerde .

ayyy kuzum.börek ve pizza aynı anda,aynı günde...olmamış.ki zaten kendin de biliyorsun.bari bugünü hafif geçirmeye bak ki dünü telafi etmiş ol canım...

öyle yapıcam canım çok haklısın ya, evden yemek getiremedğim halde akşama kadar elimdekilerle güzel bir şeyler yapıp idare ettim ama akşam mahvoldu ya amcama çok üzüldüm yanında duramayınca mutfaga geçtim e hal böyle olunca masa da tırtıkladım ama sanki hiç bir şey yememiş gibi bir de üstüne pizza yedim. Eşim aslında kendince o anki ruh halimi değiştirmek için aldı ama bilmiyor ki ciddi anlamda diyet yapmaya çalıştığımı.

Sağol canım idare ediyorum işte. Yatıp dinlenmek var ama bir dünya ütü birikmiş, evde kalktı gidiyor dün hiç ellemeyince:1:
El atayım dedim. Midem kötü hala, yemek yemeye korkuyorum ama onun dışında iyiyim. Mola verdim bir bakayım dedim size.

Benim ev daha beterdir eminim. Benimde midem kötü yanıyor, umarım az yerim de dünün acısı azda olsa çıkar.

Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takim:( herkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım, haklısın bu takımda olmaktaki sebepte bu zaten değilmi? Böyle giderse dağılır zaten takım. Toparlanmak şart.

öyle yapıcam canım çok haklısın ya, evden yemek getiremedğim halde akşama kadar elimdekilerle güzel bir şeyler yapıp idare ettim ama akşam mahvoldu ya amcama çok üzüldüm yanında duramayınca mutfaga geçtim e hal böyle olunca masa da tırtıkladım ama sanki hiç bir şey yememiş gibi bir de üstüne pizza yedim. Eşim aslında kendince o anki ruh halimi değiştirmek için aldı ama bilmiyor ki ciddi anlamda diyet yapmaya çalıştığımı.

Benim ev daha beterdir eminim. Benimde midem kötü yanıyor, umarım az yerim de dünün acısı azda olsa çıkar.

Aman canım mideye dikkat. Önemli o. Bugün hafif ye, yağlı yeme.

Gunaydin canlarim bende bakiyorum arada sizlere yerinde kararlar olmuş... Toparlanmak lazım ben hariç 4-5 kişiyle dönüyor takim:( herkesin sorumluluk bilinciyle davranması şart bencede... Bu arada bu sabah itibariyle + ya geçtim maalesef... Hemen dikkat etmeye basliyorum yoksa isin ucunu kaciricam.. Optum hepinizi görüşürüz kızlar...

Evet ucunu kacirinca gidiyo canım.
Selam kızlar nasılsınız bugün.
Geçmişe bakamadım kızımı uyuttum ütü yapiyorum birazda temizlik yapip gelicem.
Öpüyorum hepinizi.
Hoşgeldin canım. Bende vaka dan çıktım yeni ara öğün yedim kahve içiyorum
05.05.14 (p.tesi)

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 biber, 1 yumurta, 2 dilim k.ekmek, çay

3 Erik

Öğle: 1 patatesten püre, göbek salata ( her ikisi de yağsızdı), 1,5 dilim k. ekmek

4 yenidünya, 3 erik

1 kaşık yoğurt, bir ufak elma

Akşam: 3 dilim börek, 1/2 dilim tatlı, çay

2 dilim pizza,(eşim doymayınca eve gelince sipariş etti, bende doymamışım.)

Akşam dengesiz oldu, halama gitmekten vazgeçtim baştan, kayınvalidem rahatsızdı ona gittim yemek yaptım sonra kardeşim aradı amcam hasta ve şuan halamda kalıyor o rahatsızlanmış (kanser hastası) koştur koştur oraya gittik. Onlarda gündüz misafir ağırladığı için bu tarz şeyler vardı ve ben çok acıkmıştım artık. baya aştım hepinizden özür diliyorum kızlar normal insanlar üzgünken strese girdiğinde falan iştahı kapanır, ben ise şuan ki ruh halimden önemli değil diye düşünerek yerim. Bu hafta verebileceğimi sanmıyorum aksine alırsam cezalandırın kendim için pişman olmuyorum aslında grubu düşünüyorum sadece. Regl belirtileri de başladı zaten her tarafım şiş ağrıyor. Dün evimde yemek yapamadığım için yemekte getiremedim bakalım bugün ne yapacağım.
Olmamış canım patates ekmek börek pizza hepsi kh hep aynı güne denk gelmiş.
aaa bu cok güzel fikir benımde ıhtıyacım var aslında bende calım hemen bu taktığı senden

Yap tabi ki iş yerinde iyi oluyo banada eltim gösterdi.

Amcanın durumuna üzüldüm kuzum. Az önce yazmayı unuttum.Allah yardımcısı olsun . Dünkü yemekleri de bir şekilde telafi etmeye bak.senin mesleyin ne hayatım?
Kuzum nasıl yapıyım durmuyoki hatun, biniyo bisiklet gibi biseyi var ona gidiyo sıkısıyor kapının arasına başlıyor anne anne:1: acıktım susadım derken bende delirmenin eşiğinde buluyorum kendimi sonunda. Keşke olsa öyle bişey, nerde .

Ayy canım ya herkes bir şeklide düzenini oturtmaya çalışıyor işte.sende biliyorsundur en iyisini.benim kız daha küçük ya.ondan ulaşabileceyi şeyler de az.onun için ben iş yaparken o da bir kam şeyle oyalanlyor.

günaydın hanımlaaaaaaaaaaarrrrr

dünkü saçma tuhaf menümü yazayım

sabah hastanedeydik 2 poğaça yedim
çay

ara
1 dilim ekmek
b.peynir
domates
salatalık
çay

öğlen
ızgara köfte
az pilav
ayran

akşamüstü
yarım dilim kek yedim :(

akşam
toplantım vardı eve geç ve aç düştüm

1 kase çorba
çok az makarna yedim

su 1 lt anca olmuştur
spor günlük koşturmaca dışında birşey yok

bu sabah tartıldım 79,1 :41::41:

Acil şifalar canım, çok geçmiş olsun.
Bende canım sıkkınsa olmadık şeylere saldiririm, sonrada pişman olurum. Ama faydası yok, üzerine birde vicdan azabı olur 2 kat mutsuzluk yani. Simdi temizlik, mutfak vs öyle alıyorum can sıkıntımı. Sende hemen moralinj bozma henüz gec değil , bugün yarın ekstra dikkat edersin olur biter.
Allah razı olsun canım amin. Bende dün mesela sırf bir patates yedim diye eriteyim dedim büro da 1 saate yakın klasörleri düzenledim hep ayaktaydım, klasör dolaplarını falan sildim hep hareket etmiş oldum baya ama akşam ne güzel kaynanama yaptığım yemeklerden yiyecekken o haberi duyunca gittim olan oldu.
Aman canım mideye dikkat. Önemli o. Bugün hafif ye, yağlı yeme.

midem sıkıntıdan yanıyor sanırım. Bugün dısarıdan yerim diyordum ama yemeyeceğim kararlıyım hatta süt, yoğurt tüketeceğim çünkü karbonhidratta çok aldım dün.
Olmamış canım patates ekmek börek pizza hepsi kh hep aynı güne denk gelmiş.

çok haklısın canım böreğe mecbur kaldım baska bir şey yoktu ama diğeri tamamen sıkıntıdan oldu, saldım.

Amcanın durumuna üzüldüm kuzum. Az önce yazmayı unuttum.Allah yardımcısı olsun . Dünkü yemekleri de bir şekilde telafi etmeye bak.senin mesleyin ne hayatım?

Aminn sağol tatlım rabbim çocuklarına bağışlasın diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden bizimde. öyle ahım şahım bir mesleğim yok canım ön muhasebe+sekreterlik.

Son düzenleme:
günaydın hanımlaaaaaaaaaaarrrrr

dünkü saçma tuhaf menümü yazayım

sabah hastanedeydik 2 poğaça yedim
çay

ara
1 dilim ekmek
b.peynir
domates
salatalık
çay

öğlen
ızgara köfte
az pilav
ayran

akşamüstü
yarım dilim kek yedim :(

akşam
toplantım vardı eve geç ve aç düştüm

1 kase çorba
çok az makarna yedim

su 1 lt anca olmuştur
spor günlük koşturmaca dışında birşey yok

bu sabah tartıldım 79,1 :41::41:

Evet biraz saçma olmuş diyebiliriz.olsun duzeltirsin sen.kilon 79 mu 69 mu sanırım yanlış yazmışsın.

kızlar bu arada, ben kahvaltı yapamadım henüz, şimdi de süt içmeyi düşünüyorum midemi yumuşatır hem. Ama öğlen(2-3 saat sonra) ton balıklı(konserve) salata yapmayı düşünüyorum. Balıkla süt ürünleri zehirler diyolar ya yemesem mi? tonda da bu durum aynı mıdır? netten araştırdım biraz ama bir çok kişi birlikte içtiğini (ayran, süt) bile yazmış.

Günaydınlar canlarım.hadi kalkın.güzel bir gün bizi bekliyor inşallah...

Günaydııınnnn kesinlikle bugün muhteşem olacak di mi kızlaarr:7:

Gunaydinlar herkese canlarimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydınnnn, tabi ben cevap verene kadar öğlen olmuş ama:1:

Kendi adima ben algilamam cok bile idare edildim farkindayim tmm o zmn tesekkur ederim ben hemencecik temizligime basliyorum o zmn dunku menumude paylasayi hizlicana

Sabah
Yesil kahve

Misir gevregi 6 ck
Yarim bardak sut

Ara
Yok

Oglen
4 ck nohut
3 ck kasigi kavurma
4 ck bulgur pilavi
1 kepce kadar yogurt

Ara
Yok

Aksam
5/6 ck nohut
1 kepce kadar yogurt
4 ck corba
4 ck bulgur pilavi

Yesil kahve

1 adet elma

Cantamda kuru uzumum kayisim kalmamis yapamadim ara. Millet onumde catir catir gofret cikolata goturuyor. Regl olcam canim cok sekerli bisiler istiyorda tutuyorum kendimi suya vuruyorum surekli optm sizleri islerim bitip dusa girince geri gelirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
menün güzel canım su ve spor da konduraymışsın süper olacakmış :46:

Kızlar cumartesi ara öğünlerimi hazırladım poşetler minicik içlerinde 3 kuru erik 2 ceviz ve 8-10 kuru üzüm 2 ceviz var.

aşkoommm bu süper fikir:34:

hemen hemen defediyoruz o + 1'i :34:

Selam kızlar nasılsınız bugün.
Geçmişe bakamadım kızımı uyuttum ütü yapiyorum birazda temizlik yapip gelicem.
Öpüyorum hepinizi.

ütü müüüüüüüü :((( kolay gelsin

05.05.14 (p.tesi)

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 biber, 1 yumurta, 2 dilim k.ekmek, çay

3 Erik

Öğle: 1 patatesten püre, göbek salata ( her ikisi de yağsızdı), 1,5 dilim k. ekmek

4 yenidünya, 3 erik

1 kaşık yoğurt, bir ufak elma

Akşam: 3 dilim börek, 1/2 dilim tatlı, çay

2 dilim pizza,(eşim doymayınca eve gelince sipariş etti, bende doymamışım.)

Akşam dengesiz oldu, halama gitmekten vazgeçtim baştan, kayınvalidem rahatsızdı ona gittim yemek yaptım sonra kardeşim aradı amcam hasta ve şuan halamda kalıyor o rahatsızlanmış (kanser hastası) koştur koştur oraya gittik. Onlarda gündüz misafir ağırladığı için bu tarz şeyler vardı ve ben çok acıkmıştım artık. baya aştım hepinizden özür diliyorum kızlar normal insanlar üzgünken strese girdiğinde falan iştahı kapanır, ben ise şuan ki ruh halimden önemli değil diye düşünerek yerim. Bu hafta verebileceğimi sanmıyorum aksine alırsam cezalandırın kendim için pişman olmuyorum aslında grubu düşünüyorum sadece. Regl belirtileri de başladı zaten her tarafım şiş ağrıyor. Dün evimde yemek yapamadığım için yemekte getiremedim bakalım bugün ne yapacağım.
canım herkes yazmış zaten akşam gitmiş menü :( ama ben de moralim bozuk olunca yemeğe saldırırım özellikle de karbonhidrata.. Allah şifasını versin tüm hastaların, geçmiş olsun tatlım

Sağol canım idare ediyorum işte. Yatıp dinlenmek var ama bir dünya ütü birikmiş, evde kalktı gidiyor dün hiç ellemeyince:1:
El atayım dedim. Midem kötü hala, yemek yemeye korkuyorum ama onun dışında iyiyim. Mola verdim bir bakayım dedim size.

Ayy bu hatunlar habire ütü diyo yaaaa :((( görmedim duymadım bilmiyorum:26: size kolay gelsin, benimkilerle biz bakışıyoruz hala :))))

Günaydın canım, haklısın bu takımda olmaktaki sebepte bu zaten değilmi? Böyle giderse dağılır zaten takım. Toparlanmak şart.
yok öyle dağılamak falan:23::19:

Gelirim yine kızlar ben biraz daha ev isine girisiyorum.
sana da kolay gelsin canım

kızlar bu arada, ben kahvaltı yapamadım henüz, şimdi de süt içmeyi düşünüyorum midemi yumuşatır hem. Ama öğlen(2-3 saat sonra) ton balıklı(konserve) salata yapmayı düşünüyorum. Balıkla süt ürünleri zehirler diyolar ya yemesem mi? tonda da bu durum aynı mıdır? netten araştırdım biraz ama bir çok kişi birlikte içtiğini (ayran, süt) bile yazmış.

Bişey olmaz bence canım.

canım balık bayatsa zehirliyor diye biliyorum ben 2-3 saat sonra o süt kalmaz zaten bence

Evet biraz saçma olmuş diyebiliriz.olsun duzeltirsin sen.kilon 79 mu 69 mu sanırım yanlış yazmışsın.
,
Aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum tabi ki 69 :27::27:
Allah'ım bu kadar uğraştıktan sonra sen bana bi daha 70 li rakamları gösterme Yarabbim :)

canım herkes yazmış zaten akşam gitmiş menü :( ama ben de moralim bozuk olunca yemeğe saldırırım özellikle de karbonhidrata.. Allah şifasını versin tüm hastaların, geçmiş olsun tatlım

evet canım ya gün boyu o kadar asıldım akşam böyle oldu. Amin Allah razı olsun canım.

canım balık bayatsa zehirliyor diye biliyorum ben 2-3 saat sonra o süt kalmaz zaten bence

Bişey olmaz bence canım.

Konserve ya bayatlığını bilemiyorum ki canım. Bence de bir şey olmaz sağolun kızlar, başka alternatifim yok zaten, elimde ufak parça göbek ve biber var içine de balık katıp salata edeyim dedim. İnatla dışarıdan yemeyeceğim.

Bende profil fotonu görünce şaşırdım, boyun kaç 79 göstermiyorsun hiç diye soracaktım :)

He heee sabahtan kızım aklımı aldı bacağıma koluma yapıştı ancak 10:30 da evden kaçabildim. Kafa bi dünya :)))
boyum 1,68 cano :)

Valla ben dün akşam,1dilim balık yedim üzerine de 1 kase yoğurt.bak hala sana yaza bimiyorim:sly::sly::sly::sly::sly:bence bir şey olmaz...ayrlca mesleyinde iyiymiş Benim gibi evde oturmaktan iyidir herhalde. ...
,
Aaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum tabi ki 69 :27::27:
Allah'ım bu kadar uğraştıktan sonra sen bana bi daha 70 li rakamları gösterme Yarabbim :)

İlahi kız.o kadar güldüm ki.aramıza bir az daha geç katılsan görecektin az kalsın...

Back
X