Naber kızlar kimse yok yine.
Bende buralardayim :) Esim disarda bakayim dedim hemen takima..sanada maşallah her tarafa yetisiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kızlar kimse yok yine.
ohh hazırlıklar devam ediyor ne güzel.Bekliyoruz canım görüşürüz, kuzuya da afiyetler olsun :)
Sağol canım bitti cok şükür kuaför işi, kaldi bitek alışveriş kizim uyumazsa cikarim birazdan, uyursa uyuyup uuyandiktan sonra artik.bu arada saclarim uzamis çok mutluyum ya. Nerdeyse belimde bu benim için mucize. Kuaforum bile diyor ne kullaniyosan devam et ben senin sacini hic böyle gormedim diye.
Bende buralardayim :) Esim disarda bakayim dedim hemen takima..sanada maşallah her tarafa yetisiyorsun![]()
3 ay önce benimde belimdeydi saçlarım omuz hizasında kestirdimuzadı baya ama uzun saç gibisi yok. Bakım falan mı yapıyorsun canım.
hoşgeldin şeker :)
Canim emin olmadan icme sen boşver.Oh oh ne güzel ortalik senlenmis iyice... Ben meto cayimi içmek istiyorum kızlar ya birakinca sanki şişkinlik oldu gibi.. Bebek falan olsa hissedermisim gibi geliyor.. 10 gün daha beklemek zor geliyor..
Ekstra yag felan surmuyorum ama sampuanimi degistirdim restorex icine cam terebentin, evigen ampul, bemix ampul birde bepanten ampul katiyorum birer tane cok ise yaradi bende ki kilo veriyorum ona rağmen.
Benim kuzunun oyuncagi ben oldum kuzum, sarmiyo baskasiAmcanın durumuna üzüldüm kuzum. Az önce yazmayı unuttum.Allah yardımcısı olsun . Dünkü yemekleri de bir şekilde telafi etmeye bak.senin mesleyin ne hayatım?
Ayy canım ya herkes bir şeklide düzenini oturtmaya çalışıyor işte.sende biliyorsundur en iyisini.benim kız daha küçük ya.ondan ulaşabileceyi şeyler de az.onun için ben iş yaparken o da bir kam şeyle oyalanlyor.
69 degimlisin Gokcem sen?günaydın hanımlaaaaaaaaaaarrrrr
dünkü saçma tuhaf menümü yazayım
sabah hastanedeydik 2 poğaça yedim
çay
ara
1 dilim ekmek
b.peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
ızgara köfte
az pilav
ayran
akşamüstü
yarım dilim kek yedim
akşam
toplantım vardı eve geç ve aç düştüm
1 kase çorba
çok az makarna yedim
su 1 lt anca olmuştur
spor günlük koşturmaca dışında birşey yok
bu sabah tartıldım 79,1![]()
Günaydııınnnn kesinlikle bugün muhteşem olacak di mi kızlaarr
Valla muhteşem ötesi oldu, çok yoruldum dahada isim bitmedi ya.24 saat yetmiyor bana.
günaydınnnn, tabi ben cevap verene kadar öğlen olmuş ama
menün güzel canım su ve spor da konduraymışsın süper olacakmış
aşkoommm bu süper fikir
hemen hemen defediyoruz o + 1'i
ütü müüüüüüüü(( kolay gelsin
canım herkes yazmış zaten akşam gitmiş menüama ben de moralim bozuk olunca yemeğe saldırırım özellikle de karbonhidrata.. Allah şifasını versin tüm hastaların, geçmiş olsun tatlım
Ayy bu hatunlar habire ütü diyo yaaaa(( görmedim duymadım bilmiyorum:26: size kolay gelsin, benimkilerle biz bakışıyoruz hala :))))
Ay sorma ya bitmiyo bitmiyo bitmiyor
yok öyle dağılamak falan
sana da kolay gelsin canım
Buradayııııııızzzzz kaptan :))
Di mii :))) ama okuması zor olur sonra benden söylemesi :))
Yeşil çay cidden çok etkili oluyor ben de uzun zamandır içmiyorum. Başlamalıyım artık kesin
sağlıklı besleniyor![]()
Bende bir ara havuç kürü yapıyordum, ama zahmetli o ya. Bu ampullerde iyi uzatıyor gerçekten, kardeşim kullanıyor.
Eki Görüntüle 1102841 kızlar nasıl olmus
size yaptığım harika bişey söyliyim :)
şubat ayında 4 aylık spor paketi satın aldım ve sadece 1 ay gittim(
17 hazirana kadar da günüm var ama ben "tembel ben" bir türlü devam edemiyorum.
Kınayınız beni :26::18:![]()
Tebrik ediyorum o halde eğlenceli hale cevirmissiniz ') Ben de yapamayanlardanim. Hatta spor saatimde şuan miskinlik yapanlardanim:/
Teşekkür ederim canim Küllü sarı diyebilirim sanirim.çok güzell canımne renk bu?
Güle güle kullan :)
edit: yanlış smile kullanmışım :))
Seni kın kın kınıyorum canım, 1 ay 1 aydır gitmelisin mutlaka.size yaptığım harika bişey söyliyim :)
şubat ayında 4 aylık spor paketi satın aldım ve sadece 1 ay gittim(
17 hazirana kadar da günüm var ama ben "tembel ben" bir türlü devam edemiyorum.
Kınayınız beni :26::18:![]()
Merhaba,Tebrik ediyorum o halde eğlenceli hale cevirmissiniz ') Ben de yapamayanlardanim. Hatta spor saatimde şuan miskinlik yapanlardanim:/
Ic canım ya sorun olmaz bence.Ben burdayım gogocum :)
Kızlar ya ben yeşilçaya ara vermiştim uzun zamandır içtiğim için, henüz bir hafta oldu sanırım bırakalı ama başlayacağım, adet belirtileri erkenden oluyor bende çok şişkinim şuan.![]()
Amin canım, inşallahKızlaaaaaaaar 10000ci sayfamız kutlu olsun . birlikte nice güzel,bol paylaşımlı sayfalara inşallah![]()
Hoşgeldin canım, bence sehirdisina cikmak gibi durumlarda bilgi verebilirsen daha sağlıklı olur. Hep burda olamayiz, dönem dönem hepimizin yoğunluğu oluyor muhakkak , biz motivasyon acisindan katilim fazla olursa daha iyi olur diye düşündük kızlarla.Haklısın canım zamanında bende kimsenin gelmemesinden şikayetçiydim şimdi aynı şeyi ben yapıyorum. Motivasyon açısından gelmemek takimin sakin olması tabi ki etkiliyor. Ama bu ara günün nasıl bittiğini anlamıyorum şimdi biraz sakinim. Duzene sokmaya calisicam...
Valla sende haklısın birsey diyemiyorum. Diyetime uymaya çalışıyorum yoğunluk vardi gecen hafta misafirim geldi surekli sonra sehirdisina çıktık takima bakarim yine ara da diye düşünüyordum tel düzgün cekmeyince bakamadim. Daha dikkatli davranirim bundan sonra...
Teşekkür ederim canim Küllü sarı diyebilirim sanirim.
evet küllü olduğu bellii. Bende en son küllü kumral istedim, koyu kahveyle döndüm![]()