• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün kızımın kulağını küpe için deldik(umarım türkçe de doğru anlatmışımdır).çok şeker oldu.inşallah resmini koycam burdan.hatta durun pazar günü misafirlikde çektiyum fotoyu koyayım şimdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399398831672.webp
    $1399398831672.webp
    20 KB · Görüntüleme: 50
İyi akşamlar canlar.arada yazamadım ama bakıyordum hep . gogom resimler super.sanki netten indirdin.eylülüm saçlar müthiş.ayrıca hiç 80 kilolu durmuyosun ya arkadan omuzlar bel falan...

Evet canım heryer yeşil kartpostal gibi bizim parkimiz.
Kızlar ben arada iki minik dut reçeliyle içtim çayımı.suyunu falan deyik sadece iki minik dutla...yemekler de güzel geçdi dene bilir...gogom ben karabuğdayı yemesi limitsiz diye biliyorum.6kaçık akşam yedim.sonuçta yağsız falan.az tuz koyuyorum...ven şimdi kaşık hesabl yiyorum ya hani önceleri 20kaşık falan yiyormuşum ben ya...

Olmaz canım benim herşeyin sınırı vardır bence azı karar çoğu zarar derler.
Kızlar bugün kızımın kulağını küpe için deldik(umarım türkçe de doğru anlatmışımdır).çok şeker oldu.inşallah resmini koycam burdan.hatta durun pazar günü misafirlikde çektiyum fotoyu koyayım şimdi

Ay isirayim onun yanaklarını ben yaa maşallah nazar değmesin :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet güzeller raporumu verip uyuycam.çoook uykum var
Sabah 3kaşık karabuğday,1domates,1salatalık,1haşlanmış yumurta
Ara 2 dut reçeli çay
Öyle 1köfte,m
5kaşık karabuğday,1kase yoğurt,az domates+salatalık
Ara çay
Akşam 6kaşık karabuğday,yoğurt,1dilim balık,1köfte,az salatalık
Ara çay 2dut reçeli,2ceviz,4 5 kuru üzüm
3.5litre su,yarım saat yürüyüş. ..

Evet canım heryer yeşil kartpostal gibi bizim parkimiz.

Olmaz canım benim herşeyin sınırı vardır bence azı karar çoğu zarar derler.

Ay isirayim onun yanaklarını ben yaa maşallah nazar değmesin :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amin canım . Herkesin kuzusunu Allah korusun...

Ara 2 dut reçeli çay
Öyle 1köfte,m
Ara çay

Güzel olmuş canım menün.

Oh oh ne güzel ortalik senlenmis iyice... Ben meto cayimi içmek istiyorum kızlar ya birakinca sanki şişkinlik oldu gibi.. Bebek falan olsa hissedermisim gibi geliyor.. 10 gün daha beklemek zor geliyor..

Hayırdır bebek mi düşünüyorsun ? Bence sorun olmaz ama riske atma yine de bekle geçer şişkinlik...
3 ay önce benimde belimdeydi saçlarım omuz hizasında kestirdim :5: uzadı baya ama uzun saç gibisi yok. Bakım falan mı yapıyorsun canım.

hoşgeldin şeker :)
Benimde uzundu saçlarım doğumdan sonra kısacık kestirdim şimdi omuzumda pisman oldum ama dönüşü yok tabi uzatıyorum artik.
Maşallah cok guzel saçların, guzel olmus.
size yaptığım harika bişey söyliyim :)

şubat ayında 4 aylık spor paketi satın aldım ve sadece 1 ay gittim :((
17 hazirana kadar da günüm var ama ben "tembel ben" bir türlü devam edemiyorum.
Kınayınız beni :26::18::17:
O zaman kınıyorum seni. Kalna zamani değerlendir artık.
Ic canım ya sorun olmaz bence.

Amin canım, inşallah

Hoşgeldin canım, bence sehirdisina cikmak gibi durumlarda bilgi verebilirsen daha sağlıklı olur. Hep burda olamayiz, dönem dönem hepimizin yoğunluğu oluyor muhakkak , biz motivasyon acisindan katilim fazla olursa daha iyi olur diye düşündük kızlarla.

Hoş buldum canım açıkladım zaten sorun olmaz diye düşünmüştüm ama tel iyi çekmeyince giremedim.

Ben biraz sonra yürüyüşe çıkıyorum kızlar yine hafif yemeyi başardım bugün:8:
Tebrikler canım süpersin. .
Yürüyüş hatırası

Hepside cok güzel fotoğrafların.

Göremedim ben fotoyu

Kuzum ya maşallah ona, abla olmusta kulagini mi deldirmis. Bende düşündüm ve istedim ama hep vazgeçtim cani acir , kulagina zarar verir vs diye. 2 tane küpesi var ama kulaklarimiz delik değil:1:

Ara 2 dut reçeli çay
Öyle 1köfte,m
Ara çay

Valla oturttun sen bu menü isini canım, süper olmus.

Gördüm simdi cok şeker maşallah.

Kızlar ben bugün bişeyler yaptım. Ilk hedef kilom 60 tı ya onu 63 olarak değiştirdim sebepte kilom inmiyo bi türlü ama yüzmeye falan gidiyorum sıkılasiyorum kilom azalmasada o yüzden kendime iyilik yapayım dedim. Ikinci olarak püsküüt e msj yazdım 1.takımı tekrar açalım diye.katilmak isteyenler topiginde çoktalep var takımların çoğunda yer yok.herkesin hakkı takima girmek diye düşünüyorum ne dersiniz.

Selam kızlar menumu yazıyorum aklimdayken.
Sabah:1 dilim t.bugday ekmek, az peynir,2 zeytin, domates, salatalık
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen:4 yk semizotu yemeği,2 yk yoğurt
Aksam:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 küçük kase karışık salata.
Spor yok ama baya hareketli birgundu
3 litre suyu tamamladim. Günü kapattım.

Kızlar ben bugün bişeyler yaptım. Ilk hedef kilom 60 tı ya onu 63 olarak değiştirdim sebepte kilom inmiyo bi türlü ama yüzmeye falan gidiyorum sıkılasiyorum kilom azalmasada o yüzden kendime iyilik yapayım dedim. Ikinci olarak püsküüt e msj yazdım 1.takımı tekrar açalım diye.katilmak isteyenler topiginde çoktalep var takımların çoğunda yer yok.herkesin hakkı takima girmek diye düşünüyorum ne dersiniz.
Canım psikolojik olarak da iyi olur senin için ilk etapta 63 olur gerek görürsen degistirirsin.
Takım konusunda da tabiki iyi olur, kimse dışarda kalmamış olur, talepler karsilanir canım.

Selam kızlar menumu yazıyorum aklimdayken.
Sabah:1 dilim t.bugday ekmek, az peynir,2 zeytin, domates, salatalık
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen:4 yk semizotu yemeği,2 yk yoğurt
Aksam:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 küçük kase karışık salata.
Spor yok ama baya hareketli birgundu
3 litre suyu tamamladim. Günü kapattım.
Vavv süper olmuş canım.
Canım psikolojik olarak da iyi olur senin için ilk etapta 63 olur gerek görürsen degistirirsin.
Takım konusunda da tabiki iyi olur, kimse dışarda kalmamış olur, talepler karsilanir canım.

Saolasın canım benim.

Cankuşlarim merhaba suanda oteldeyim gececi arkadasi bekliyorum gelsin hemen evime gecicem dusumu alip yaticam cunku yarin sabah 8 de yine asker nobetine devam

Menumu paylasayim sizlerle

Sabah
Yesil kahve

Misir gevregi 6 kasik
Yarim su bardagi sut

Ara
Yok

Oglen
Ceyrek ekmekten biraz daha fazla kofte ekmek
Ayran ( disarda yedim )

Ara
Yok

Aksam
Mantar sote 4/5 ck
4 ck pilav

Ve sezonun ilk dondurmasini yedim hemide magnum yedim :D valla bu hafta ipin ucu gitti dedim gizo ver coskuyu :D

Sizler nasilsiniz iyi misiniz? Optum sizleri yatarken tekrar gelicem mucu mucuuuu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar uzun süredir pc den girmedim renkleri bi tuhaf olmuş buranın... gözlerimi yoruyor resmen eski hali daha iyiydi... tek tek alıntı yapamadım kızlar 2 kelime yazayım diye giriyorum bi iş aklıma geliyor yarında nöbet var yine...
ellenazım saçların çok güzel olmuş bence hiç akmasa bu tonda kalsa ben çok beğendim..
damlanurum küpeleriniz hayırlı olsun bende 2 yaşında taktırmıştım benim kız çok istemişti 2 gün susmayınca götürmüştüm acıdığı halde sesini çıkaramamıştı bile:1:..
gogocum puskuut kendi de takım açmaya niyetliydi sanki bu ara, olumlu görüş verir diye düşünüyorum, cidden katılmak isteyen çok malum yaz yaklaşıyor ve takımlarda yer yok :1: sen 2 takımı birden mi idare edeceksin zorlanmazmısın??elbette senin kararın yapabileceğinden şüphem yokta:34:
bide masumcuk çok tanışamadık seninle eşim 6 aylığına yurtdışına göreve gidiyor, niyetim 50 ye düşüp hamile kalmaktı ama şimdi korunmayı bıraktım 1 aydan bişey olacak değilde işte:1: bu ay bebek olmazsa enaz 7 ay buralardayım demektir :1:

şimdilik benden bu kadar kızlar atladığım mutlaka vardır da yarın nöbette daha sakin bakarım telden iyi geceler öpüldünüz özledim muhabbetleri şimdiden:54:

Cankuşlarim merhaba suanda oteldeyim gececi arkadasi bekliyorum gelsin hemen evime gecicem dusumu alip yaticam cunku yarin sabah 8 de yine asker nobetine devam

Menumu paylasayim sizlerle

Sabah
Yesil kahve

Misir gevregi 6 kasik
Yarim su bardagi sut

Ara
Yok

Oglen
Ceyrek ekmekten biraz daha fazla kofte ekmek
Ayran ( disarda yedim )

Ara
Yok

Aksam
Mantar sote 4/5 ck
4 ck pilav

Ve sezonun ilk dondurmasini yedim hemide magnum yedim :D valla bu hafta ipin ucu gitti dedim gizo ver coskuyu :D

Sizler nasilsiniz iyi misiniz? Optum sizleri yatarken tekrar gelicem mucu mucuuuu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gün içinde az yemişsin canım Magnum büyük ama az yediğin için göze batmiyo
selam kızlar uzun süredir pc den girmedim renkleri bi tuhaf olmuş buranın... gözlerimi yoruyor resmen eski hali daha iyiydi... tek tek alıntı yapamadım kızlar 2 kelime yazayım diye giriyorum bi iş aklıma geliyor yarında nöbet var yine...
ellenazım saçların çok güzel olmuş bence hiç akmasa bu tonda kalsa ben çok beğendim..
damlanurum küpeleriniz hayırlı olsun bende 2 yaşında taktırmıştım benim kız çok istemişti 2 gün susmayınca götürmüştüm acıdığı halde sesini çıkaramamıştı bile:1:..
gogocum puskuut kendi de takım açmaya niyetliydi sanki bu ara, olumlu görüş verir diye düşünüyorum, cidden katılmak isteyen çok malum yaz yaklaşıyor ve takımlarda yer yok :1: sen 2 takımı birden mi idare edeceksin zorlanmazmısın??elbette senin kararın yapabileceğinden şüphem yokta:34:
bide masumcuk çok tanışamadık seninle eşim 6 aylığına yurtdışına göreve gidiyor, niyetim 50 ye düşüp hamile kalmaktı ama şimdi korunmayı bıraktım 1 aydan bişey olacak değilde işte:1: bu ay bebek olmazsa enaz 7 ay buralardayım demektir :1:

şimdilik benden bu kadar kızlar atladığım mutlaka vardır da yarın nöbette daha sakin bakarım telden iyi geceler öpüldünüz özledim muhabbetleri şimdiden:54:

Evet canım olumlu cevap verdi. 2 takıma bakıcam yapabilirim heralde ama orda burdaki kadar toleransli davranmam diye düşünüyorum.

Back
X