• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir selam vermeden geçmişe daldım :))
yoldaşım iyi geceler:34: resimler süper, bi akşam ben de çekeyim yürüdüğüm yeri.
burada olmayan kızlar size de öpücükler geldiğinizde alırsınız.

bugünü fena atlatmadım, çok iyi değil ama ısınma turları diyelim :)) yürüyüşe çıktım şimdi geldim
biraz işim var bu akşam size takılamıycam :33::33::33:

yarın görüşürüz.:3::3:

yoldaşım iyi geceler:34: resimler süper, bi akşam ben de çekeyim yürüdüğüm yeri.

bugünü fena atlatmadım, çok iyi değil ama ısınma turları diyelim :)) yürüyüşe çıktım şimdi geldim

Canım hoşgeldin bende yattım uyuycam iyi geceler öpüldünüz hepiniz :54:

Gün içinde az yemişsin canım Magnum büyük ama az yediğin için göze batmiyo

Evet canım olumlu cevap verdi. 2 takıma bakıcam yapabilirim heralde ama orda burdaki kadar toleransli davranmam diye düşünüyorum.

Bencede davranma canim...:) ipin ucu kacinda toparlanmiyor sonra..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar uzun süredir pc den girmedim renkleri bi tuhaf olmuş buranın... gözlerimi yoruyor resmen eski hali daha iyiydi... tek tek alıntı yapamadım kızlar 2 kelime yazayım diye giriyorum bi iş aklıma geliyor yarında nöbet var yine...
ellenazım saçların çok güzel olmuş bence hiç akmasa bu tonda kalsa ben çok beğendim..
damlanurum küpeleriniz hayırlı olsun bende 2 yaşında taktırmıştım benim kız çok istemişti 2 gün susmayınca götürmüştüm acıdığı halde sesini çıkaramamıştı bile:1:..
gogocum puskuut kendi de takım açmaya niyetliydi sanki bu ara, olumlu görüş verir diye düşünüyorum, cidden katılmak isteyen çok malum yaz yaklaşıyor ve takımlarda yer yok :1: sen 2 takımı birden mi idare edeceksin zorlanmazmısın??elbette senin kararın yapabileceğinden şüphem yokta:34:
bide masumcuk çok tanışamadık seninle eşim 6 aylığına yurtdışına göreve gidiyor, niyetim 50 ye düşüp hamile kalmaktı ama şimdi korunmayı bıraktım 1 aydan bişey olacak değilde işte:1: bu ay bebek olmazsa enaz 7 ay buralardayım demektir :1:

şimdilik benden bu kadar kızlar atladığım mutlaka vardır da yarın nöbette daha sakin bakarım telden iyi geceler öpüldünüz özledim muhabbetleri şimdiden:54:

Hic belli olmaz canım ben korunmayi bırakır bırakmaz hamile kalmıştım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Selam kızlar menumu yazıyorum aklimdayken.
Sabah:1 dilim t.bugday ekmek, az peynir,2 zeytin, domates, salatalık
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen:4 yk semizotu yemeği,2 yk yoğurt
Aksam:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 küçük kase karışık salata.
Spor yok ama baya hareketli birgundu
3 litre suyu tamamladim. Günü kapattım.
Cok guzel olmus menun canim icim gitti artik bende boyle menuler gorsem keske

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet güzeller raporumu verip uyuycam.çoook uykum var
Sabah 3kaşık karabuğday,1domates,1salatalık,1haşlanmış yumurta
Ara 2 dut reçeli çay
Öyle 1köfte,m
5kaşık karabuğday,1kase yoğurt,az domates+salatalık
Ara çay
Akşam 6kaşık karabuğday,yoğurt,1dilim balık,1köfte,az salatalık
Ara çay 2dut reçeli,2ceviz,4 5 kuru üzüm
3.5litre su,yarım saat yürüyüş. ..

Ozel bir diyet mi yapiyorsun kuzitom

Gogocumm o nasil guzel bir yuruyus hatirasi oyle :) bayildi bayildim yarin bende ciktigimda yuruyuseee aksam cikicam gerci isten cikip disciye disciden sonra yuruyus yaparim diyorum cekip koyarim buraya

Saclarini kestirenler uzasin diyenler var sanirim kizlar sampuana bemiks evigen bepanthene ampullerinden birer adet kirin calkalayn gun asiri yikamaya calisin uzatma konusunda cok iddali kullaniyorum fakat bunu sadece 6 ay kullanabiliyoruz sonrasi sakincali bnimde saclarim bir ergenlik atesine boyatmistim unide cok pisman oldum belimdeydi saclarim neredeyse ama kotu durumdaydi gittim kisacik kestirdim kuaforumde cok iyi bu konuda sagolsun bu karisimida kullaniyorum sonucundan cok memnunum. Ben yatiyorum canlarimm sabah 6.30 da kalkmam lazim opuyorum sizleri

Kuzum ya maşallah ona, abla olmusta kulagini mi deldirmis. Bende düşündüm ve istedim ama hep vazgeçtim cani acir , kulagina zarar verir vs diye. 2 tane küpesi var ama kulaklarimiz delik değil:1:
Ben daha 3aylıkken deldirmek istedim ama cimri kaynanam küpe almamak için yok sonra deldirirsin dedi,annemler doğum gününde hediye etdi,hemde 16sında falan takıcağı tek taş yüzükle birlikde.hatda dur resmini koyayım . doğum günü hediyelerini fotolamıştım.
Kızlar ben bugün bişeyler yaptım. Ilk hedef kilom 60 tı ya onu 63 olarak değiştirdim sebepte kilom inmiyo bi türlü ama yüzmeye falan gidiyorum sıkılasiyorum kilom azalmasada o yüzden kendime iyilik yapayım dedim. Ikinci olarak püsküüt e msj yazdım 1.takımı tekrar açalım diye.katilmak isteyenler topiginde çoktalep var takımların çoğunda yer yok.herkesin hakkı takima girmek diye düşünüyorum ne dersiniz.
Aaa hedefi deyişmek olurmu ki. Ben de deyişmek istiyorum.biliyorsunuz kocam da zaten yeter diyor,ama ben 62 olmak istiyorum...benimkini de deyişelim ya ilk hedefim 62 olsun.sonra belki artırırız yine..
Selam kızlar menumu yazıyorum aklimdayken.
Sabah:1 dilim t.bugday ekmek, az peynir,2 zeytin, domates, salatalık
Ara:2 kuru kayisi
Öğlen:4 yk semizotu yemeği,2 yk yoğurt
Aksam:4 köfte, 4 kaşık yogurt,1 küçük kase karışık salata.
Spor yok ama baya hareketli birgundu
3 litre suyu tamamladim. Günü kapattım.
Afferim kuzum sana.ekmeksiz doya biliyorsan ne aaala...
Cankuşlarim merhaba suanda oteldeyim gececi arkadasi bekliyorum gelsin hemen evime gecicem dusumu alip yaticam cunku yarin sabah 8 de yine asker nobetine devam

Menumu paylasayim sizlerle

Sabah
Yesil kahve

Misir gevregi 6 kasik
Yarim su bardagi sut

Ara
Yok

Oglen
Ceyrek ekmekten biraz daha fazla kofte ekmek
Ayran ( disarda yedim )

Ara
Yok

Aksam
Mantar sote 4/5 ck
4 ck pilav

Ve sezonun ilk dondurmasini yedim hemide magnum yedim :D valla bu hafta ipin ucu gitti dedim gizo ver coskuyu :D

Sizler nasilsiniz iyi misiniz? Optum sizleri yatarken tekrar gelicem mucu mucuuuu

Magnum çok büyük ama,ayrıca üzeri de kalın çikokatalı.bence çok olmuş ama menün zaten az.ne yapalım olur böyle şeyler.yoksa diyetin de tadı kalmaz...
selam kızlar uzun süredir pc den girmedim renkleri bi tuhaf olmuş buranın... gözlerimi yoruyor resmen eski hali daha iyiydi... tek tek alıntı yapamadım kızlar 2 kelime yazayım diye giriyorum bi iş aklıma geliyor yarında nöbet var yine...
ellenazım saçların çok güzel olmuş bence hiç akmasa bu tonda kalsa ben çok beğendim..
damlanurum küpeleriniz hayırlı olsun bende 2 yaşında taktırmıştım benim kız çok istemişti 2 gün susmayınca götürmüştüm acıdığı halde sesini çıkaramamıştı bile:1:..
gogocum puskuut kendi de takım açmaya niyetliydi sanki bu ara, olumlu görüş verir diye düşünüyorum, cidden katılmak isteyen çok malum yaz yaklaşıyor ve takımlarda yer yok :1: sen 2 takımı birden mi idare edeceksin zorlanmazmısın??elbette senin kararın yapabileceğinden şüphem yokta:34:
bide masumcuk çok tanışamadık seninle eşim 6 aylığına yurtdışına göreve gidiyor, niyetim 50 ye düşüp hamile kalmaktı ama şimdi korunmayı bıraktım 1 aydan bişey olacak değilde işte:1: bu ay bebek olmazsa enaz 7 ay buralardayım demektir :1:

şimdilik benden bu kadar kızlar atladığım mutlaka vardır da yarın nöbette daha sakin bakarım telden iyi geceler öpüldünüz özledim muhabbetleri şimdiden:54:
Ayyy be tatlı kendimi istemiş kuzum benim.ya hani şu alet vuruyor ya küpeyi iki gün sonra kendi küpesini takıyorsun,gece teki düşmüş küpenin.bu gün yine doktora götürürüm,ya da kendim takarım yeni küpelerini,bakalım yapa bilecekmiyim.
Gün içinde az yemişsin canım Magnum büyük ama az yediğin için göze batmiyo

Evet canım olumlu cevap verdi. 2 takıma bakıcam yapabilirim heralde ama orda burdaki kadar toleransli davranmam diye düşünüyorum.
Ne güzül.inşallah yetişe bilirsin. Ama o zaman bize daha az gelirsin....:( :( :(

Yavaş yavaş olucak kuzum. ..

Eklentiler

• $1399435426575.webp
    $1399435426575.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 49
Canım hoşgeldin bende yattım uyuycam iyi geceler öpüldünüz hepiniz :54:

Gogocum menünü paylaşsana bakalım sen nasıl yedin şu karabuğdayı.ben acaba çok mu yiyorum diye düşünmekden bir hal oldum.bi de şu karabuğdayın karbonhidrat durumu nasıl acaba...

Günaydın fıstıklar...ben azcık sıkıntılıyım bu sabah.gece kuzumun küpesinin teki düşmüş.ne yapıcam ben nasıl takıcam onu.canı acıycak ama :( :( :(

Gunaydin sekerler teyzem olmasaydi eger ise gec kalacaktimm alarmim calmis ve kendi kendine kapanmis :)

Kuzitom magnum evet baya baya buyuk ama benim bu hafta diyetim cok sasti zaten ne duzen kaldi ne bisi

Gunaydin sekerler teyzem olmasaydi eger ise gec kalacaktimm alarmim calmis ve kendi kendine kapanmis :)

Kuzitom magnum evet baya baya buyuk ama benim bu hafta diyetim cok sasti zaten ne duzen kaldi ne bisi

Olsun tatlım. Oturtucaksın bir düzen sonunda.sonuçta bu iş ve devamlı hayatın böyle olacak. Sen de bulursun bir yolunu,düzenini kurarsın...

Çok uzatmamak ve daha fazla stres yapnamak için size yazar yazmaz düşen küpeyi takdım.azcık mızıldandı ama taktım sonunda...

Ben daha 3aylıkken deldirmek istedim ama cimri kaynanam küpe almamak için yok sonra deldirirsin dedi,annemler doğum gününde hediye etdi,hemde 16sında falan takıcağı tek taş yüzükle birlikde.hatda dur resmini koyayım . doğum günü hediyelerini fotolamıştım.

Aaa hedefi deyişmek olurmu ki. Ben de deyişmek istiyorum.biliyorsunuz kocam da zaten yeter diyor,ama ben 62 olmak istiyorum...benimkini de deyişelim ya ilk hedefim 62 olsun.sonra belki artırırız yine..

Afferim kuzum sana.ekmeksiz doya biliyorsan ne aaala...

Magnum çok büyük ama,ayrıca üzeri de kalın çikokatalı.bence çok olmuş ama menün zaten az.ne yapalım olur böyle şeyler.yoksa diyetin de tadı kalmaz...

Ayyy be tatlı kendimi istemiş kuzum benim.ya hani şu alet vuruyor ya küpeyi iki gün sonra kendi küpesini takıyorsun,gece teki düşmüş küpenin.bu gün yine doktora götürürüm,ya da kendim takarım yeni küpelerini,bakalım yapa bilecekmiyim.

Ne güzül.inşallah yetişe bilirsin. Ama o zaman bize daha az gelirsin....:( :( :(

Yavaş yavaş olucak kuzum. ..

Canım senin hedefin 65 miydi değişir tabi istersen yazarım.
Yetisebilirim diye düşündüm canım buraya az ugramam.hem topraks ve danes eski üye ben yetisemedigimde listeyi paylasirlar diğer taraftakilere ogreticem onlar kendileri yapicak bi süre sonra da aralarında kaptan seçerler.
Kızının kupesine ve kulak memesine krem sür biraz ovala kulağını kolayca takılır. Uyurken bile yapabilirsin.
Gogocum menünü paylaşsana bakalım sen nasıl yedin şu karabuğdayı.ben acaba çok mu yiyorum diye düşünmekden bir hal oldum.bi de şu karabuğdayın karbonhidrat durumu nasıl acaba...

Paylascam canım. Netten bakalım değerlerine.
Günaydın fıstıklar...ben azcık sıkıntılıyım bu sabah.gece kuzumun küpesinin teki düşmüş.ne yapıcam ben nasıl takıcam onu.canı acıycak ama :( :( :(

Cevabı üste yazfiydim.

Günaydın canım arada olur öyle pazartesi de ben gec kaldım ise

Canım senin hedefin 65 miydi değişir tabi istersen yazarım.
Yetisebilirim diye düşündüm canım buraya az ugramam.hem topraks ve danes eski üye ben yetisemedigimde listeyi paylasirlar diğer taraftakilere ogreticem onlar kendileri yapicak bi süre sonra da aralarında kaptan seçerler.
Kızının kupesine ve kulak memesine krem sür biraz ovala kulağını kolayca takılır. Uyurken bile yapabilirsin.

Paylascam canım. Netten bakalım değerlerine.

Cevabı üste yazfiydim.

Günaydın canım arada olur öyle pazartesi de ben gec kaldım ise

Tamam o zaman kendi küpeleriyle deyişdirdiyum zaman yaparım öyle,bu gün de bebek vücut yağı varya ondan sürdüm.hmmm.o zaman sen takımı bırakıp yeni takım kurmaya karar verdin.hmmm.ama biz özliycez seni.ama sen kendin için en iyisini bilirsin zaten. Hedef kilom 60dı.ama o kadar zayıflamamı kimse istemiyor.onun için şimdilik 62e deyişsin.eyer sonra istersem artırırım.

Tamam o zaman kendi küpeleriyle deyişdirdiyum zaman yaparım öyle,bu gün de bebek vücut yağı varya ondan sürdüm.hmmm.o zaman sen takımı bırakıp yeni takım kurmaya karar verdin.hmmm.ama biz özliycez seni.ama sen kendin için en iyisini bilirsin zaten. Hedef kilom 60dı.ama o kadar zayıflamamı kimse istemiyor.onun için şimdilik 62e deyişsin.eyer sonra istersem artırırım.

Yok canım burayı birakmiyorum orayı yeniler öğrenince birakcam.

Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah yulaf ezmesi 4 kaşık 1 elma süt

ara salatalık

öğlen 4 kaşık karabuğday yeşil salata 1 kepçe çorba

ara salatalık 2 yeni dünya

akşam 4 kaşık yeşil fasulye 2 kaşık bulgur pilavı bol cacık

ara 3 kuru erik 2 ceviz

su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş

Cankuşlarim merhaba suanda oteldeyim gececi arkadasi bekliyorum gelsin hemen evime gecicem dusumu alip yaticam cunku yarin sabah 8 de yine asker nobetine devam

Menumu paylasayim sizlerle

Sabah
Yesil kahve

Misir gevregi 6 kasik
Yarim su bardagi sut

Ara
Yok

Oglen
Ceyrek ekmekten biraz daha fazla kofte ekmek
Ayran ( disarda yedim )

Ara
Yok

Aksam
Mantar sote 4/5 ck
4 ck pilav

Ve sezonun ilk dondurmasini yedim hemide magnum yedim :D valla bu hafta ipin ucu gitti dedim gizo ver coskuyu :D

Sizler nasilsiniz iyi misiniz? Optum sizleri yatarken tekrar gelicem mucu mucuuuu

Canım magnum 270kcal yani çok uçuk bir kalorisi yok, gün içinde çok yememissin kalori olarak dengelemissin gibi geldi bana.

Back
X