- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
selam kızlar uzun süredir pc den girmedim renkleri bi tuhaf olmuş buranın... gözlerimi yoruyor resmen eski hali daha iyiydi... tek tek alıntı yapamadım kızlar 2 kelime yazayım diye giriyorum bi iş aklıma geliyor yarında nöbet var yine...
ellenazım saçların çok güzel olmuş bence hiç akmasa bu tonda kalsa ben çok beğendim..
damlanurum küpeleriniz hayırlı olsun bende 2 yaşında taktırmıştım benim kız çok istemişti 2 gün susmayınca götürmüştüm acıdığı halde sesini çıkaramamıştı bile..
gogocum puskuut kendi de takım açmaya niyetliydi sanki bu ara, olumlu görüş verir diye düşünüyorum, cidden katılmak isteyen çok malum yaz yaklaşıyor ve takımlarda yer yoksen 2 takımı birden mi idare edeceksin zorlanmazmısın??elbette senin kararın yapabileceğinden şüphem yokta
bide masumcuk çok tanışamadık seninle eşim 6 aylığına yurtdışına göreve gidiyor, niyetim 50 ye düşüp hamile kalmaktı ama şimdi korunmayı bıraktım 1 aydan bişey olacak değilde iştebu ay bebek olmazsa enaz 7 ay buralardayım demektir
şimdilik benden bu kadar kızlar atladığım mutlaka vardır da yarın nöbette daha sakin bakarım telden iyi geceler öpüldünüz özledim muhabbetleri şimdiden![]()
Sağol bitanem, metabolizma çayını icmiyorsun dimi?
Bizde özledik seni canım, kolay gelsin.