• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben senin yazdığını okumadan yazdım ama tırsdım da bir az ya izin yoksa diye. E olur vallaha,arkadaş takım oluruz.çok sevindim izin olduğuna. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım niye yasak olsun istediğin gibi girer yazarsın. Diğer takimlarada gider bakarsın onlarda kardeş takım

Kızlar günaydınn geldim yine.

06.05.14 (salı)

Sabah: 1 bardak ılık süt

Öğle: Ton balıklı göbek salata + 2 dilim k. ekmek

3 erik
1 avuç fındık, badem, ceviz
1 yeşilçay

Akşam: 4 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık dereotlu yoğurt + 1 dilim k. ekmek

leslie 3 mile + 100 mekik ardından 1 yeşil çay
2lt su

Vee günü böyle kapattım çok mutluyum. Gerçi leslienin 35. dakikasında pes ettim zaten yemek falanda yaptığım için saat geç olmuştu.
bu arada yemeklerden yarım saat önce içtiğim sular karbonatlıydı.

Gayet güzel olmuş canım, sabah yiyebilirdin ama geçen günkü borekler yuzunden yemedigini tahmin ediyorum.

Her an çıldırabilirim, müstakbel kocam aradı demin "yemek yedin mi " diye sordu. "hayır biraz daha sonra yiyeceğim" dedim. Arkadaşlarıyla pizza yiyorlarmış "getireyim sana da " diye tutturdu. Geçen gün yediklerimi hala vücudumdan atabilmiş değilim ya... Kızdım biraz :17: sonrada "tatlı ister misin" diyor. Akşam eve gidince çarpıcam ağzına ağzına :57: :15:

Her an çıldırabilirim, müstakbel kocam aradı demin "yemek yedin mi " diye sordu. "hayır biraz daha sonra yiyeceğim" dedim. Arkadaşlarıyla pizza yiyorlarmış "getireyim sana da " diye tutturdu. Geçen gün yediklerimi hala vücudumdan atabilmiş değilim ya... Kızdım biraz :17: sonrada "tatlı ister misin" diyor. Akşam eve gidince çarpıcam ağzına ağzına :57: :15:

Erkekler öyle rahatlar canım kendileri kolay kilo verdikleri için bizide öyle saniyolar.

Aman Allahım gogocum ya,sen bir de pirincin karbonhodrat deyerine bakarmısın.20gr mış ya.bu da 70gr...çok çokmuş ama . 2dilim ekmekden azcık az ama pirinçden çok çok çok.ne yapcaz ya...offff

Canım karabuğdayı tam olarak nedir bilmiyorum ama ordaki listede karabuğday(tam taneli) yazana baktık biz, birde karabuğday(pişmiş) yazan var asıl aradığın bu olmasın. bunun karbonhidrat değeri daha düşük 100 gr için 30 gr karbonhidrat yazıyor bir bak istersen https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/karabugday-pismis-4793/11/

Aman Allahım gogocum ya,sen bir de pirincin karbonhodrat deyerine bakarmısın.20gr mış ya.bu da 70gr...çok çokmuş ama . 2dilim ekmekden azcık az ama pirinçden çok çok çok.ne yapcaz ya...offff

O pismemisi canım. Pirinç benimki kepekli canım haşlanmış yediğim amma pilavı beyazla yapiyorum.
Canım karabuğdayı tam olarak nedir bilmiyorum ama ordaki listede karabuğday(tam taneli) yazana baktık biz, birde karabuğday(pişmiş) yazan var asıl aradığın bu olmasın. bunun karbonhidrat değeri daha düşük 100 gr için 30 gr karbonhidrat yazıyor bir bak istersen https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/karabugday-pismis-4793/11/
Evet pişmiş olunca düşüyor değerler

Hay aklınla bin yaşa.evet ya tam taneli ne.biz pişmişini yiyoruz,bize uygun olan şu.ana yinede pirinçden çokmuş yaaaa...

Kızlar nerelerdesiniz yahu? ED2006'cım buradasın da neden yazmıyorsun bakiim :20:

Vallaha ben evden öyretmenlik yapıyorum şu an.yanımda öyrencim çalışıyor ama ben arada gelip bakıyorum. Nerdesiniz kızlar?hakkaten ed2006 senin katılımın neden böyle zayıf kuzum?

O pismemisi canım. Pirinç benimki kepekli canım haşlanmış yediğim amma pilavı beyazla yapiyorum.

Evet pişmiş olunca düşüyor değerler

Aaa baksana esmer pirincin bile karbonhidrat deyeri beyaz dan yüksek. Anlamadım ki.acaba yanlış mı olmuş orda.bir de pişmişin kalorisi daha az oluyormuş. Onu bilmiyordum canım.söylediyin iyi oldu...

Hay aklınla bin yaşa.evet ya tam taneli ne.biz pişmişini yiyoruz,bize uygun olan şu.ana yinede pirinçden çokmuş yaaaa...
En azından daha sağlıklıdır herhalde canım ya, takma kafana bu kadar zaten kısa süreli yapıyorsun önümüzdeki haftada sebzeye yönelirsin.

Vallaha ben evden öyretmenlik yapıyorum şu an.yanımda öyrencim çalışıyor ama ben arada gelip bakıyorum. Nerdesiniz kızlar?hakkaten ed2006 senin katılımın neden böyle zayıf kuzum?

Öğrenci derken tatlım? Evde ders mi veriyosun ?

Canım senin hedef kilonu sordum püsküüt e vermen gereken kilo az kaldığı icin 62 yapamıyoruz ama 62.7 olduğunda mezun olabiliyosun istersen.
vermen gerekenin yüzde seksenini vermek yeterliymis mezuniyet için.

Selam kizlar nöbet yoğun yine bugün pek bakamadim.. Damlanurum sen yine ilk takilan kupelerini tak hemen aldiklarina geçme. Düşeni bulamadiysan da gidip al küpeyi taktirdigin yerden.. Uzun sure takarsan onları iyice acilir delikler tukanmaz kolay kolay..

Back
X