• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimkinin de bir kötülüğü olmadı ama nişan-düğün işlerinde hiç bir yardımı dokunmadı hep geri durdu şimdi az çok kaynanalık yapmasına bozuluyorum, bir de ne konuştuğunu bilmemesine :19: hep bilmiş bilmiş konuşur 65 yaşında ki kadın teknoloji, siyaset vs. aklına gelen her konuda fikri vardır ve doğrusunu sadece o bilir :1: Kendi ailemin kültürüne varana kadar :1: ayrıca onla aynı yaşta ki ananeme teyze der ama 41 yaşında ki annem ona teyze deyince bozulur. Ay anlat anlat bitmez ya :9: Neyse burayı BDV'ye çevirmeden kaçayım ben :) Herkese iyi akşamlar...:16:
En güzeli iyilerin hakkını vermek, iyi olmayanlara da yine saygıda kusur etmemek ama duymazdan gelmek.
Evet doğru diyosun canım yaşlarına saygı duymak lazım.
Evet canım ya ne güzel demişsiniz.iyinin iyiliyi ödenmez tabi ama kötüye de saygı da kusur edilmez.anlatmaya kalsa o kadar anlatılacak var ki ama yeri deyil.neyse ya gelelim diyetimize.gogocum nadıl gidiyor karabuğdayla münadabetin.ben bu gün akşam yemeyimi 6.30da yedim. Uyuyana kadar da 1hurmayla çay içerim.ayrıca hiç sevmediyim misafirim var. Kızımı uyutmak içun odadayım.kuzum uyudu.bir kızlara bakayım dedim.ama sadnes gogo ve benden başka gelen giden yok ki.cuma gelirler ama kulaklarını çekeriz bir...eylülüm nerde bugün gelmedi doğru düzgün...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi canım bugün 5 bucukta yedim ben kızımın yuzmesi var erken yedik birazdan bitecek onunda dersi.

Naber kızlar eylül cüm nasılsın. Hepinizi cok öpüyorum beni çok duygulandirdiniz Teşekkürler güzel sozleriniz için.
Benim esim maç izliyo bende buralardayim. 1.takimin listesini hazırlıycam.

Bitanem geldim, anneme gitmistim hatta otoparkta kızım uyurken yazmistim öğlen gormemissindir.
Nelerle uğraşıyorum sabah beri , trafik fenaydi bugün çarşamba günü ne olduysa anlamadim, eve geldim kuduruk kızım tv ünitesine ağzını carptı ortalık kan revan. Cok yorgunum canım sıkkın yani anlayacağın.
Ayyyy canım yaaa.içim gitti vallaha.kuzuma ne olmuş öyle.canım benim.kıyamam.evet bebeyim okuyunca hatırladım yazmıştın öylen..
Naber kızlar eylül cüm nasılsın. Hepinizi cok öpüyorum beni çok duygulandirdiniz Teşekkürler güzel sozleriniz için.
Ben de buralatdayım tontişim...
Evet doğru diyosun canım yaşlarına saygı duymak lazım.

Iyi canım bugün 5 bucukta yedim ben kızımın yuzmesi var erken yedik birazdan bitecek onunda dersi.

Ben de 50ml sütle 2tane hurma yeyip tam günümü kapayacaktım ki tam saat 11de 130kkallik bir dondurna yedimmm...

Raporumu da vereyim

Sabah.1sakatalık,1yumurta,3kaşık karabuğday
Ara 5fındık,2kaşık yoğurt 2kaşık karabuğday(iki gündür o aralar çok acıkıyorum acaba kahvaltım azmı oluyor ne)
Öyle 5kaşık karabuğday,1dilim az yağlı peynir,1kaşık pul bib.li yoğurt,salata
Ara yok
Akşam 6kaşık karabuğday,1haşlama tavuk budu,kanadı,3kaşık pul bib.li yoğurt
Ara 50ml süt,2hurma ,130kkal dondurma

40 dakika yürüyüş,3litreden fazla su.

Son düzenleme:
Benim canım takım arkadaşlarım,canlarım.iyi geceler herkese. Yarın her kesin üzü gülsün inşallah...

Son düzenleme:
Ayyyy canım yaaa.içim gitti vallaha.kuzuma ne olmuş öyle.canım benim.kıyamam.evet bebeyim okuyunca hatırladım yazmıştın öylen..

Ben de buralatdayım tontişim...

Ben de 50ml sütle 2tane hurma yeyip tam günümü kapayacaktım ki tam saat 11de 130kkallik bir dondurna yedimmm...

Canım saol yanlız birakmadn beni.afiyet olsun.
Raporumu da vereyim

Sabah.1sakatalık,1yumurta,3kaşık karabuğday
Ara 5fındık,2kaşık yoğurt 2kaşık karabuğday(iki gündür o aralar çok acıkıyorum acaba kahvaltım azmı oluyor ne)
Öyle 5kaşık karabuğday,1dilim az yağlı peynir,1kaşık pul bib.li yoğurt,salata
Ara yok
Akşam 6kaşık karabuğday,1haşlama tavuk budu,kanadı,3kaşık pul bib.li yoğurt
Ara 50ml süt,2hurma ,130kkal dondurma

40 dakika yürüyüş,3litreden fazla su.

Hafif beslenmissin.o yüzden acikiyosundur bence normal beslenmemize dönelim artık ne dersin.
Benim canım takım arkadaşlarım,canlarım.iyi geceler herkese. Yarın her kesin üzü gülsün inşallah...

İyi geceler canım

1. Takimi canlandirdik burasi durgunlasti yarin herkesi takimda istiyom hee haberiniz olsun :20:

İşte ben o kafayı yemiş durumdayım...bir insan ki tüm gün içinde kaynanasıyla tartışıyor..çok fena...

Allah sabir versin ne diyeyim.
Benimkinin de bir kötülüğü olmadı ama nişan-düğün işlerinde hiç bir yardımı dokunmadı hep geri durdu şimdi az çok kaynanalık yapmasına bozuluyorum, bir de ne konuştuğunu bilmemesine :19: hep bilmiş bilmiş konuşur 65 yaşında ki kadın teknoloji, siyaset vs. aklına gelen her konuda fikri vardır ve doğrusunu sadece o bilir :1: Kendi ailemin kültürüne varana kadar :1: ayrıca onla aynı yaşta ki ananeme teyze der ama 41 yaşında ki annem ona teyze deyince bozulur. Ay anlat anlat bitmez ya :9: Neyse burayı BDV'ye çevirmeden kaçayım ben :) Herkese iyi akşamlar...:16:
En güzeli iyilerin hakkını vermek, iyi olmayanlara da yine saygıda kusur etmemek ama duymazdan gelmek.

Doğru söylüyorsun herşeyi duymamak lazim ben oyle yapiyorum. Bir de benim birkac kez sert çıkışım oldu o yüzden pek birsey demez benimki.

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva:(69.0/ / /% )
Damlanur10:(65.0/ / /% )
Kararrrsabirr:(84.5/ / /% )
gogo2405:(68.2/ / /% )
tutatse85:(57.4/ / /% )
cupcake22:( 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz:( 79.3 / / /% )
Topraks:( 69.1/ / / % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL:(93.6/ / /%)
ED2006:(64.9/ / /% )
sadness1012:(58.3 / / /% )
Masumcuk:(82.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Bitanem geldim, anneme gitmistim hatta otoparkta kızım uyurken yazmistim öğlen gormemissindir.
Nelerle uğraşıyorum sabah beri , trafik fenaydi bugün çarşamba günü ne olduysa anlamadim, eve geldim kuduruk kızım tv ünitesine ağzını carptı ortalık kan revan. Cok yorgunum canım sıkkın yani anlayacağın.
Çok geçmiş olsun canım durmuyor ki yaramazlar yerlerinde.
İyidir canım sağolasın kolay gelsin.

İyi geceler kuzum inşallah hepimizin yüzünü güldürur tartilar.

***4. TAKIM 360. ETAP***

Ebrueva:(69.0/ / /% )
Damlanur10:(65.0/ / /% )
Kararrrsabirr:(84.5/ / /% )
gogo2405:(68.2/ / /% )
tutatse85:(57.4/ / /% )
cupcake22:( 72.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz:( 79.3 / / /% )
Topraks:( 69.1/ / / % ) etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu
yediXXL:(93.6/ / /%)
ED2006:(64.9/ / /% )
sadness1012:(58.3 / / /% )
Masumcuk:(82.5/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Uygulamada herkes mutsuz görünüyor yaa.. tersi olur inşallah :)

Canım geçmiş olsun kuzuya kiyamam yaa nasıl canı yanmistir.Allah beterinden saklasin inşallah.

Canlarim merhaba kotu bir gun gecirdim, hos su siralar isin yogunlugu bir tarafta ozel hayat iside kotu geciyor :). Bugun artik dananin kuyrugu koptu. Umarim kizmazsiniz bana ama ben izine ayrilmak istiyorum. Hayatimi bir duzene sokmam lazim. Gogocum canim benim max. 2 hafta sonrasinds buradayim bomba gibi hemde sozum soz az once tartiya ciktim +748 fazlalikta var ona ayritten cok canim skldi 2 haftalik musade bana sizleri kocaman opuyorum kendinize iyi bakin bide beni cok cok cok ozleyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlaaaaaaaar ben çok sinirliyim.nasıl olur ya.1gram bile inmemiş sabit kalmışım bu hafta.65 i neden inmiyor şu tartı...ne yapıcam ben...

Son düzenleme:
Canlarim merhaba kotu bir gun gecirdim, hos su siralar isin yogunlugu bir tarafta ozel hayat iside kotu geciyor :). Bugun artik dananin kuyrugu koptu. Umarim kizmazsiniz bana ama ben izine ayrilmak istiyorum. Hayatimi bir duzene sokmam lazim. Gogocum canim benim max. 2 hafta sonrasinds buradayim bomba gibi hemde sozum soz az once tartiya ciktim +748 fazlalikta var ona ayritten cok canim skldi 2 haftalik musade bana sizleri kocaman opuyorum kendinize iyi bakin bide beni cok cok cok ozleyin

E canım kuzum benim de söylediyim tam olarak buydu.gelemeyince motivasyon düsüyor ama seninki elde olmayan birşeydi.inşallah iki hafta sonra seni burda eskisi gibi diyetkolik olarak görürüz tatlım.hayatında başarılar...
Canım saol yanlız birakmadn beni.afiyet olsun.

Hafif beslenmissin.o yüzden acikiyosundur bence normal beslenmemize dönelim artık ne dersin.

İyi geceler canım
İnsan ilk katıldığı zamanlar en çok istediyi şey birinden iyi şeyler duymak,destek görmek,en çok ihtiyacı olan şey de motivasyon.e ben de elimden geldiyince yardımcı olmaya çalıştım...karabuğday işe yaradımı yaramadımı bilmiyorum.ne yapnam gerektiyini de bilmiyorum artık.durdum kaldım...
Allah sabir versin ne diyeyim.

Doğru söylüyorsun herşeyi duymamak lazim ben oyle yapiyorum. Bir de benim birkac kez sert çıkışım oldu o yüzden pek birsey demez benimki.

Benim de sert çıkışlarım oluyor da sonra kafam da çatlıyor o sert çıkışlar...onu bile hazm edemiyor kadın...

Nerdesiniz kızlar. Kalkın da gelin.benim şu duraklayan metobolizmama bir çare bulalım yaaaa...çok kötüyüm. ..:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Bu bugünkü halim kuzularım..

Eklentiler

• $1399522982152.webp
    $1399522982152.webp
    20 KB · Görüntüleme: 41
Bu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...

Eklentiler

• $1399523056295.webp
    $1399523056295.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 49

Tamam yazarım canım izinli üzme kendini düzelir herşey sen iyi ol yeter.çokta özletme kendini zaten.
Kızlaaaaaaaar ben çok sinirliyim.nasıl olur ya.1gram bile inmemiş sabit kalmışım bu hafta.65 i neden inmiyor şu tartı...ne yapıcam ben...

Bende çok sinirliyim.nasıl oluyo o kadar caba boşa gidiyo anlamadım. Bazı kararlar aldım ama icimdende gelmiyor bişey yapmak salcam gitcek yaaa.
Bu bugünkü halim kuzularım..

Bu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...

Daha nolsun canım fıstık gibi oldun inceldin. Bence bizim metabolizma paniğe kapıldı eyvah gidiyo kilolar diye bikaç gündür düşük kalorili beslendik vücut böyle durumlarda kendini korumaya alıyo yeek gelmiycek saniyo.
Ben bira mayasini denemeye başlıycam ve normal 6 öğün beslenme duzenine geri döndüm bugün.

Tamam yazarım canım izinli üzme kendini düzelir herşey sen iyi ol yeter.çokta özletme kendini zaten.

Bende çok sinirliyim.nasıl oluyo o kadar caba boşa gidiyo anlamadım. Bazı kararlar aldım ama icimdende gelmiyor bişey yapmak salcam gitcek yaaa.

Daha nolsun canım fıstık gibi oldun inceldin. Bence bizim metabolizma paniğe kapıldı eyvah gidiyo kilolar diye bikaç gündür düşük kalorili beslendik vücut böyle durumlarda kendini korumaya alıyo yeek gelmiycek saniyo.
Ben bira mayasini denemeye başlıycam ve normal 6 öğün beslenme duzenine geri döndüm bugün.

Sağ ol tatlım ya.inceldim evet.hem de bariz şekilde görünüyor da ama hedefime ulaşamadıktan sonra.hiç olmazsa 2 3 kilo da versem zaten bitcek benim için.aslında gönül istet ki 60 olayım ama nasıl olucsk.metobolizmam da durdu zaten.ben de eski yeme düzenime döndüm.kahvaltımda iki dilim çavdar ekmeyimi,peynirimi,salatamı(yarım domates,yarım salatalık,dereotu)yedim.meto çayını yapıp içicem,sadece kaçamak yapmamaya çalışıcam ama nekadar başarılı olurum diyemem.neyseki kafam allak bullak...

Back
X