- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Evet doğru diyosun canım yaşlarına saygı duymak lazım.Benimkinin de bir kötülüğü olmadı ama nişan-düğün işlerinde hiç bir yardımı dokunmadı hep geri durdu şimdi az çok kaynanalık yapmasına bozuluyorum, bir de ne konuştuğunu bilmemesinehep bilmiş bilmiş konuşur 65 yaşında ki kadın teknoloji, siyaset vs. aklına gelen her konuda fikri vardır ve doğrusunu sadece o bilir
Kendi ailemin kültürüne varana kadar
ayrıca onla aynı yaşta ki ananeme teyze der ama 41 yaşında ki annem ona teyze deyince bozulur. Ay anlat anlat bitmez ya
Neyse burayı BDV'ye çevirmeden kaçayım ben :) Herkese iyi akşamlar...
En güzeli iyilerin hakkını vermek, iyi olmayanlara da yine saygıda kusur etmemek ama duymazdan gelmek.
Evet canım ya ne güzel demişsiniz.iyinin iyiliyi ödenmez tabi ama kötüye de saygı da kusur edilmez.anlatmaya kalsa o kadar anlatılacak var ki ama yeri deyil.neyse ya gelelim diyetimize.gogocum nadıl gidiyor karabuğdayla münadabetin.ben bu gün akşam yemeyimi 6.30da yedim. Uyuyana kadar da 1hurmayla çay içerim.ayrıca hiç sevmediyim misafirim var. Kızımı uyutmak içun odadayım.kuzum uyudu.bir kızlara bakayım dedim.ama sadnes gogo ve benden başka gelen giden yok ki.cuma gelirler ama kulaklarını çekeriz bir...eylülüm nerde bugün gelmedi doğru düzgün...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi canım bugün 5 bucukta yedim ben kızımın yuzmesi var erken yedik birazdan bitecek onunda dersi.