- 19 Kasım 2013
- 18.943
- 34.284
- 798
Güzel anlatmissin canım Tebrikler tekrar.![]()
Hadi bu haftada karbonhidrati sabah yiyerek deneyin canım, karabugday sendede ise yaramamis. Pirinçli diyet bile daha iyi gelmisti sana canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel anlatmissin canım Tebrikler tekrar.![]()
Kuzular ben gezmeye gidicem kocam,yiyenleri ve kızımla. Yürüyüş yapıcam iyice eylülüm yazdıklarını okudum.ok diyorum.öyle dünden kalna karabuğday vardı onu yedim.akşama gelirsen konuşuruz ne yapa bileceyimi.öpdüm canlar. Akşama görüşürüüüüz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum azalttin baya miktarlari, bak ne güzel vermissin, maşallah
Canim porsiyonlar azaldi cok normal
Sağol canim. Damlaya bu hafta karbonhidrat yokkk.
Hazirla canım bak bu hafta 900 olmus haftaya 1500 olur sen iste yeterki.
Çok geçmiş olsun canım.gogo beni izinli yazarmısın??? haber veremediğim için özür dilerim acil şehir dışına çıkmam gerekti bir sağlık sorunu yüzünden kusura bakmayın bu konuda hepiniz hakkınınzı helal edin.
Kuzular ben gezmeye gidicem kocam,yiyenleri ve kızımla. Yürüyüş yapıcam iyice eylülüm yazdıklarını okudum.ok diyorum.öyle dünden kalna karabuğday vardı onu yedim.akşama gelirsen konuşuruz ne yapa bileceyimi.öpdüm canlar. Akşama görüşürüüüüz...
Hadi bu haftada karbonhidrati sabah yiyerek deneyin canım, karabugday sendede ise yaramamis. Pirinçli diyet bile daha iyi gelmisti sana canım.
Cok incelmişsin tatlim cok güzelBu da 3ay öncesinden bugüne yolculuk...
Var bi yerde yanlış ama gogocum nerede onu bulmak lazım metabolizman çok yavaslamis herhalde bu kadarcik yemeyle sabit kaldigina göre. Yada baska bir yerde bir hata var.Tamam yazarım canım izinli üzme kendini düzelir herşey sen iyi ol yeter.çokta özletme kendini zaten.
Bende çok sinirliyim.nasıl oluyo o kadar caba boşa gidiyo anlamadım. Bazı kararlar aldım ama icimdende gelmiyor bişey yapmak salcam gitcek yaaa.
Daha nolsun canım fıstık gibi oldun inceldin. Bence bizim metabolizma paniğe kapıldı eyvah gidiyo kilolar diye bikaç gündür düşük kalorili beslendik vücut böyle durumlarda kendini korumaya alıyo yeek gelmiycek saniyo.
Ben bira mayasini denemeye başlıycam ve normal 6 öğün beslenme duzenine geri döndüm bugün.
Tebrikler canım gayet guzel cok degil duzenli beslenmeye gectin ve porsiyonlari azalttin.Bu arada bildirimimi yapayım;
Geçen hafta: 58,3
Bu hafta: 57,4
Fark: 0,9
Ortalama : 1,56 sanırım yanlış olmadıysa
Kızlar ya bu sonuç fazla geldi bana, tartım mı bozuldu diycem ama daha yepyeni, 57,8 i görmüştüm 2 gün öncesi ama o kadar kaçamağa fazla geldi bana bu kadar fark bilemiyorum:44: Bir yandan da sevindim ama tartının bozuk olma ihtimali hayal kırıklığına uğratır beni.Yani geçen hafta 200 gr vermiştim sadece bu hafta da o kadar olur diyordum en fazla.
Gecmis olsun anneannen hasta galiba...Tamam bundan sonra ben de ona göre tartılırım. Annanem canım, çok iyi değil maalesef
Karam 300 kalori ama çok güzel sinirim bozulunca da ona saldırıveriyorum, bu hafta sonuna kadar telafi ederim.
Süpersin canimSelam kızlar,
Güzel haberlerle geldimmmm.
Geçen hafta:79.300kg
Bugün:76.700kg
Fark:2.600
Yüzde:3.28 yanlış hesaplamadiysam.
Cok mutluyum ve kendi bunyemi ne kadar doğru tanidigim 1 kez daha tescillendi kizlar. Birde sozumde durdum, onada ayri mutluyum.
İyi gezmeler.Kuzular ben gezmeye gidicem kocam,yiyenleri ve kızımla. Yürüyüş yapıcam iyice eylülüm yazdıklarını okudum.ok diyorum.öyle dünden kalna karabuğday vardı onu yedim.akşama gelirsen konuşuruz ne yapa bileceyimi.öpdüm canlar. Akşama görüşürüüüüz...
Tebrikler canım gayet guzel cok degil duzenli beslenmeye gectin ve porsiyonlari azalttin.
Canım kutlarim cok güzel vermişsin ama sanki cok az yiyorsun sen metobolizman yavaşlamasin dikkat et.Kızlar selam. Mola verdim bi bakayım dedim size, kimse kalmamis.
Bu hafta neler yaptigima gelirsek.
Spor yapamadım doğru düzgün biliyorsunuz, kısa yürüyüşler ve ev işi, hatirlarsaniz günde 3 saat yürüyüş yaptığım haftalar oluyordu, bu kadar kilo veremiyordum. Demekki sporu çok abartmamam gerek bunuda bir doktor arkadasim söylemişti. Soyleki kilo vermen devam ettiği sürece hafif sporlar yap yürüyüş gibi, kilo vermen duraklarsa arttirirsin. Vucudun agir spora alisirsa onu hep bekler ve yapamazsan kilo alirsin yada veremezsin diye.
Bu hafta ister istemez uydum ve ise yaradi. Yarim saat yada 45 dakika yürüyüş yapabildim.
Bunun dışında karbonhidrati minimumda tuttum kahvaltida 1 dilim maksimum 2 dilim ekmek yedim biliyorsunuz. Bol domates salatalik biber göbek salata doğrayıp iri iri onlari yedim, doydum fazlasıyla, arada icine peynir ekledim arada keten tohumu sabahlari cok tok kalktim ve hic acikmadim. Doymam demeyin deneyin. Dun bol bol karpuz yedim kizlar cok tokluk hissettim hatta 9da bir tabak karpuz yedim büyükçe yinede kilom dunle aynı. 6 günde verdim bu kiloyu ben cuma bildirmistim hatirlarsaniz. Hic kacamak yapmadim birde.
Deneyin kizlar bu sebze konusunu mutlaka.
Az zeytinyagi kekik pulbiberle tuz bile koymaniza gerek kalmiyor.
Canım nerdesin sen merakta birakma bizi...gogo beni izinli yazarmısın??? haber veremediğim için özür dilerim acil şehir dışına çıkmam gerekti bir sağlık sorunu yüzünden kusura bakmayın bu konuda hepiniz hakkınınzı helal edin.
Canım sağolasın. Şöyle söyliyim kahvaltida doydugum için hiç acikmayarak geçti günler, dahada önemlisi burda bir söz vermistim diğer takim birincilerinin kilolarini görünce ve kendi adıma onlar o kadarcik kilolarla verebiliyorlarsa bende veririm demistim ve başardım.Canım kutlarim cok güzel vermişsin ama sanki cok az yiyorsun sen metobolizman yavaşlamasin dikkat et.
Canım nerdesin sen merakta birakma bizi...
***4. TAKIM 360. ETAP***
Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake2272.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Canım sağolasın. Şöyle söyliyim kahvaltida doydugum için hiç acikmayarak geçti günler, dahada önemlisi burda bir söz vermistim diğer takim birincilerinin kilolarini görünce ve kendi adıma onlar o kadarcik kilolarla verebiliyorlarsa bende veririm demistim ve başardım.
aman allahım ne kadar karışık geldi gözüme listeellenazzım ilk önce seni tebrik edeyim çok güzel vermişsin bu hafta
ve diğer kilo verebilen bütün güzelleri...
![]()
gogocum ellerine sağlık seninde listenin son hali nasıl olacak bakalım
![]()
Günaydın Canlar, ilk önce menümü yazayım.
07.05.14 (çarş)
Sabah: 1 domates, 1/2 salatalık, biber, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim k.ekmek + çay
ara: yeşilçay
3 erik
Öğle: 5 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek
Akşam: 1,5 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık fırında tavuklu patates, 1 dilim ekmek
ufak kase muhallebi
2 lt su.
Asker yolculadık dün, spora falan vaktim olmadı ama akşamda abartmadım en sevdiğim yemekler olmasına rağmen :)
Geçmişe bakmaya çalıştım ama net yine yavaş kızlar ya, Damlam maşallah ne kadar fark var ayrıca inceciksin.![]()
Saol canım yaa ben halimden memnun değilim hiç çok mutsuzum bugün![]()
Keşke cuma olsaydi bugün, diğer takimlarda belli olurdu gogocum ya. Merak ettim simdi çok***4. TAKIM 360. ETAP***
Ebrueva69.0/ / /% )
Damlanur1065.0/65.0 / 0/% 0) kilosu sabit
Kararrrsabirr84.5/ 84.1/ 0.4/%0.47 )
gogo240568.2/68.2 / 0/%0 )kilosu sabit
tutatse8557.4/ / /% )
cupcake2272.9/ / /% )paylaşım yetersizliğinden diskalifiye oldu
Ellanazz79.3 / 76.7/ 2.6/%3.28 )
Topraks69.1/69.0 /0.1 /0.14 % ) 330. etapta mezun olan üye geri döndü hedef kilosu 62
yediXXL93.6/ / /%)izne ayrılmak istiyor
ED200664.9/ / /% )
sadness101258.3 /57.4 / 0.9/%1.54 )
Masumcuk82.5/82.3 /0.2 /% 0.24)
4.TAKIM ORTALAMASI: %
aman allahım ne kadar karışık geldi gözüme listeellenazzım ilk önce seni tebrik edeyim çok güzel vermişsin bu hafta
ve diğer kilo verebilen bütün güzelleri...
![]()
gogocum ellerine sağlık seninde listenin son hali nasıl olacak bakalım
![]()
Sağolasın canım, söz vermistim oldu. Diyete ilk basladigimda bile 2kg vermistim en fazla.evet canım geçen hafta iyi hırs yapmıştın ve başardın demekki hatalarımız var bende yeme listemi iyice gözden geçiriyorum tekrardan.. bu arada geçmiş olsun kuzuna da olur öyle kazalar düşmeden çarpmadan çocuk büyümüyor işte..
hayırdır canım neden ??? az verdiğin içinse takma kafana ben bi ara 3 hafta sabitte kaldım... e birde çok fazla denemelere girmesek daha iyi olacak sanki![]()