• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşbuldumm inşallah zayıflarız çok istiyorum sen nasıl bir diet uyguluyosun
Kac kilosun canm ben su anlik dengeli beslenyorm tatlm ilk hafta 2 700 verdm bu hafta biraz duraksama yasadm ama ins bundan sonra yne hizli gider kilo ara ognlerime dikkat ediyorm kalori hesabi yapmaya calisiyorm 2 haftadr basladm ve mutluym burda olmaktan :)

bende burayı bulduğuma sevindim canım bende günlük yediklerimi hesaplayıp diyet yapmayı düşünüyorum isveçi bitirince.şimdi haftada 3 kilo veriyorum kilomda 92cik cik cik:KK16:

merhaba ben ceren yaşım 16 kilom 75 booyun 172 65 kiloya düşmek istiyorum bende şuan takımıınıza katıldım kuralları falan okudum ama 1.5 haftam var okuluma gidicem sık sık buraya gelemem ama bu 1.5 hafta da size katılmak istiyorum ve diğer takımların önüne geçmek için elimizden geleni yaparız hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz :D :)

kurallar güzelmişte ben isveç diyeti yapıyorum o sayılmazmı bana göre sağlıksız değil çünkü
Isvec diyeti en sağlıksız diyetlerden birisi canım metabolizmanin tamamen durmasina sebep oluyor.kurallarimiza uygun değil ayrıca. Ama listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var .isvecin kaçıncı gunundesin bilmem ama tavsiye etmiyorum kesinlikle o tür diyetleri.
Bende hep tlefndan giriyorm evde blgisayarda cocuklar rahat vermyor hic :) iyi bari canm ozletme kendni untma bizi :))

bende burayı bulduğuma sevindim canım bende günlük yediklerimi hesaplayıp diyet yapmayı düşünüyorum isveçi bitirince.şimdi haftada 3 kilo veriyorum kilomda 92cik cik cik:KK16:

115 kilodan düştüm bu kilo bile benim için iyi bişey yani canım
Gayet güzel bi kilo vermişsin ama hızlı vermek değil kalıcı vermek önemli.

merhaba ben ceren yaşım 16 kilom 75 booyun 172 65 kiloya düşmek istiyorum bende şuan takımıınıza katıldım kuralları falan okudum ama 1.5 haftam var okuluma gidicem sık sık buraya gelemem ama bu 1.5 hafta da size katılmak istiyorum ve diğer takımların önüne geçmek için elimizden geleni yaparız hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz :D :)
Hoşgeldin canım sadece okul açılana kadarsa yarisman mümkün değil sanırım. Listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var. Katılım ve paylaşımına göre alıyoruz listeye. Kuralları tekrar oku istersen.derslerinide etkilemek istemem.

Hoşgeldin canım sadece okul açılana kadarsa yarisman mümkün değil sanırım. Listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var. Katılım ve paylaşımına göre alıyoruz listeye. Kuralları tekrar oku istersen.derslerinide etkilemek istemem.
iki hafta katılsam sonra çıksam olur mu canım çok katılmak istiyorum çünkü :(

Isvec diyeti en sağlıksız diyetlerden birisi canım metabolizmanin tamamen durmasina sebep oluyor.kurallarimiza uygun değil ayrıca. Ama listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var .isvecin kaçıncı gunundesin bilmem ama tavsiye etmiyorum kesinlikle o tür diyetleri.

evet diyeti bırakıncada dikkat ediyorum kilom fazla olduğu için isveci yapıyorum 1 hfta sonra bitecek ondan sonra kalori hesabı yapıcam

evet diyeti bırakıncada dikkat ediyorum kilom fazla olduğu için isveci yapıyorum 1 hfta sonra bitecek ondan sonra kalori hesabı yapıcam
Buarada bende hemşireyim gogo:KK16:

Olsun guEl gdiyorsun bak dahada cok vericeksin eminimki isvec diyeti nasil bisy anlatrmisin birazcik :)

kaptanmiza katiliyorm bende canm eger sagliksiz bii diyetse zamanla geri alirsn o kiloyu cevremdeki herkeste bu boyle oldu yavas gitsn ama tam gitsn surekli dengeli beslenelmki hic almayalm dimi katl bizmle dene bakalm dengeli beslenerek nasil veriyorsun :)

Olsun guEl gdiyorsun bak dahada cok vericeksin eminimki isvec diyeti nasil bisy anlatrmisin birazcik :)
inşallah canım sabah kahvaltı yok sadece neskafe içiyorum öğle yemeğinde tavuk yada biftek akşam yumurta yoğurt falan dönüşümlü yiyorum 13 günlük liste hergün farklı.günlük alınan kalori 500 sadece:KK43:

iki hafta katılsam sonra çıksam olur mu canım çok katılmak istiyorum çünkü :KK43:
Canm biz burda bi takim oluyorz bu iki haftalik bir surec degilki birbrmzle konusyorz dertlesyorz hatalrmizi soyluyorz birbirmizi uyariyorz kaptanmz sanmiyorm boyle bisiyi kabul etsn ama bilemem tabi burada uzn bir surec gecirmeyi hedefliyoruz biz ;)

inşallah canım sabah kahvaltı yok sadece neskafe içiyorum öğle yemeğinde tavuk yada biftek akşam yumurta yoğurt falan dönüşümlü yiyorum 13 günlük liste hergün farklı.günlük alınan kalori 500 sadece:KK43:
Bu diyet degl bence iskence ben zaten yapamam bunu hem emziriyorm hem gunluk kosturmacama bu listeyle olurm hralde ama.normal yemeye basladgnda nolucak surekli bunu yapamazsnki tatlm kendne zarar verme olurmu :)

Bu diyet degl bence iskence ben zaten yapamam bunu hem emziriyorm hem gunluk kosturmacama bu listeyle olurm hralde ama.normal yemeye basladgnda nolucak surekli bunu yapamazsnki tatlm kendne zarar verme olurmu :)
sürekli değil canım iki hafta diye başladım bende emziriyorum 4 aylık kızım var izindeyken kiloları birazda olsa vermek istiyorum.sütümde azalmadı zaten fazla emmiyor mama içiyor

sürekli değil canım iki hafta diye başladım bende emziriyorum 4 aylık kızım var izindeyken kiloları birazda olsa vermek istiyorum.sütümde azalmadı zaten fazla emmiyor mama içiyor
Tamm cnm sen onu bitr hemn bize katil her sabah listelermizi paylasip birbrmze yorum yapiyorz aklmza bisy takldignda soruyorz mesela ben buraya katldgmdan beri oyle guzelseyleer ogrendimki beslenmeyle ilgili hepsni yavas yaavs uyglamaya calisyorm bu arada benmde iki tane oglum var canm kucukler benmklerde :) biri 3 yasna gricek ocakta digeri 15 aylk :)

allah bağışlasın evlatlarımızı.Bende soru sorarım benimde yardımcı olabileceğim şeyler olursa bende yardım etmek isterim canım

Back
X