- 27 Ağustos 2014
- 389
- 94
- 38
teşekkür ederim çok hoş buldum çok sıcak karşılandımAmin canm hosgeldin o zaman tekrar aramza:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim çok hoş buldum çok sıcak karşılandımAmin canm hosgeldin o zaman tekrar aramza:)
Maalesef olmaz bebeğim bu sürekli paylaşım gerektiriyor istediğin kiloya gelince mezunnoluyodun.iki hafta katılsam sonra çıksam olur mu canım çok katılmak istiyorum çünkü![]()
Meslektasmisiz nerde calisiyosun.Buarada bende hemşireyim gogo![]()
Bence daha fazla devam etme bırak canım 6.günde birakilabiliyo bildiğim kadarıyla. Üstelik doğum kilosu en kolay verilecek kilo düzenli beslenirsrn sütünde artar.sürekli değil canım iki hafta diye başladım bende emziriyorum 4 aylık kızım var izindeyken kiloları birazda olsa vermek istiyorum.sütümde azalmadı zaten fazla emmiyor mama içiyor
ruh sağlığında çalışıyorum canım cumartesi 6.günüm bırakabilirim aslında.kilolarımda doğum kilosu değil maalesef önceden vardı.hamileyken 6 kilo aldım doğumdan sonra 11 kilo kendiliğinden gitti kalanlarla mücadele ediyorumMaalesef olmaz bebeğim bu sürekli paylaşım gerektiriyor istediğin kiloya gelince mezunnoluyodun.
Meslektasmisiz nerde calisiyosun.
Bence daha fazla devam etme bırak canım 6.günde birakilabiliyo bildiğim kadarıyla. Üstelik doğum kilosu en kolay verilecek kilo düzenli beslenirsrn sütünde artar.
teşekkür ederim çok hoş buldum çok sıcak karşılandım![]()
Birak cnm birak gel.bize katil kendne ezyet etme bak burdada guzel kilo vericeksn eminim hem daha guzel beslenp hem kilolar gidicek oh mis :))ruh sağlığında çalışıyorum canım cumartesi 6.günüm bırakabilirim aslında.kilolarımda doğum kilosu değil maalesef önceden vardı.hamileyken 6 kilo aldım doğumdan sonra 11 kilo kendiliğinden gitti kalanlarla mücadele ediyorum
Kisiden kisye degsyor tatlm fatsecret diye bi progrm var onu indr istersen o sana ne kdar gunluk alman gerek soyluyor tabinonn altinda yiyip egzersz yaptginda kilo verms oluyorsun ben 1500 le basladm asagi dogru inecegm :)işallah siz yapında ben kenardan izleyeyim şimdilik öğreneyim günde kaç kalori alıyosunuz mesela canım
Zor bi bölüm kolay gelsin. Karar senin yine ama o tür diyetler metabolizmayı yavaşlatır durdurur sonra toparlaman çok zorruh sağlığında çalışıyorum canım cumartesi 6.günüm bırakabilirim aslında.kilolarımda doğum kilosu değil maalesef önceden vardı.hamileyken 6 kilo aldım doğumdan sonra 11 kilo kendiliğinden gitti kalanlarla mücadele ediyorum
ben bu ara pek hesaplamiyorum ixindeyim.bugün son nöbet iki hafta senelik izinde ve tatilde olcam.işallah siz yapında ben kenardan izleyeyim şimdilik öğreneyim günde kaç kalori alıyosunuz mesela canım
Oh canm kurtlarini dpktun desene cok iyi olms bak bir sutle kapatamssn cok daha fazla yiyebilrdn bravo tatlm tebrkler :))Arkadaslar buraya o kadar alostim ki bu saatte bile yaziyorum:)dun kina gecesindeydimepey bi oynadim:)iyi oldu hem stres attim hemde haraket ettim:)ama aksam eve geldigim de cok actim 1 bardak sut ictim dayanamadim
Seyfo canim hosgeldin ablamda yillarca ayni hatayi yapti hala da yapiyo onemli olan hizli vermek degil cunku ne kadar hizli ve sagliksiz veririsen o kadar cabuk kilo aliyosun hatta eski kilonun bile ustune cikma riskin var..o yuzden az ve oz olsun bizim olsun....az derken 1 hafta 1 kilo uzmanvetin dedigi gibi gayet iyi bi hedef...
Gogocum tatilemi gidiyosun ?iyi tatiller..ohhh missss....diyete dikkat etmek lazim ....yoksa ipin ucu gider gerci sen kaptanimizsin sen dikkedersin![]()
günaydın zeynepsude haklısın zaten bu kiloya bilinçsiz diyetler yüzünden geldim ama hala akıllanmadım yarın bırakıyorum annem gelicek istesemde o diyete uyamam annemin yaptığı yemeklerden diyet mi kalır hepsinden birazcık tadına bakarım sonrada kalori hesaplamasına başliycamArkadaslar buraya o kadar alostim ki bu saatte bile yaziyorum:)dun kina gecesindeydimepey bi oynadim:)iyi oldu hem stres attim hemde haraket ettim:)ama aksam eve geldigim de cok actim 1 bardak sut ictim dayanamadim
Seyfo canim hosgeldin ablamda yillarca ayni hatayi yapti hala da yapiyo onemli olan hizli vermek degil cunku ne kadar hizli ve sagliksiz veririsen o kadar cabuk kilo aliyosun hatta eski kilonun bile ustune cikma riskin var..o yuzden az ve oz olsun bizim olsun....az derken 1 hafta 1 kilo uzmanvetin dedigi gibi gayet iyi bi hedef...
Gogocum tatilemi gidiyosun ?iyi tatiller..ohhh missss....diyete dikkat etmek lazim ....yoksa ipin ucu gider gerci sen kaptanimizsin sen dikkedersin![]()
fatsecreti telefonuma indirmiştimde öyle duruyor kullanırım artık.oradaki ağırlık çizlgesini kllanıyorum canımKisiden kisye degsyor tatlm fatsecret diye bi progrm var onu indr istersen o sana ne kdar gunluk alman gerek soyluyor tabinonn altinda yiyip egzersz yaptginda kilo verms oluyorsun ben 1500 le basladm asagi dogru inecegm :)
Bende cok kullanmadm ama artk kullancm kesnlkle :)fatsecreti telefonuma indirmiştimde öyle duruyor kullanırım artık.oradaki ağırlık çizlgesini kllanıyorum canım
akşama kadar iyiymişte ondan sonrası birazcık olmamışMenumu paylasym utanarak canlar :/
Sabah: 2 kuccuk kepek ekmegi ,1 haslanms yumrta ,peynr ,3 zeytin2 tk pekmez
Ara : yesilcay1 yeail elma
Oglen bulgur pilavi ustu haslanms tavuk ve 1 kase yogurt
Aksm : 2 yumrtadan peynrli omlet zeytin 2 kckdlm kepek ekmegi az pekmez
2 top dondurma
Gece bir kuck dilm ekmek ustu labne ( nye yedm blmiyorm cok pismanm kzlarbugn telafi edicwm soz veryorm
3 lt su
Evet canım tatile inşallah. Saolasın dinlenirim umarım. Yaa gazlamayin beni kaptan falan diye acık salayim kendimi tatilde..kilomsabit kalır inşallah şaka bi yana 1 haftadır ev tasima yüzünden düzensiz beslendim onceki hafta verdiğim 1 kiloyu geri almışım bugün tartıldım.Arkadaslar buraya o kadar alostim ki bu saatte bile yaziyorum:)dun kina gecesindeydimepey bi oynadim:)iyi oldu hem stres attim hemde haraket ettim:)ama aksam eve geldigim de cok actim 1 bardak sut ictim dayanamadim
Normalde bugün ama biz perşembe yapiyoruz canım ben çalıştığım için zor oluyo cuma yetistirmek.bugün kilo bildirim gününüz değil mi
Evet canm cok pismanm bugn acisni cikarticm ins gece harc 1400 kusr cikmsti canm ama sonrasni yazmadm :/akşama kadar iyiymişte ondan sonrası birazcık olmamışhesapladınmı canım kaç kaloricik hepsi
Tatlde illaki braz kacamak olur canm gelince toparlarsn .erak etme tatilinn tadni keyfni.cikart :) bol bol yuz dinlen.:)Evet canım tatile inşallah. Saolasın dinlenirim umarım. Yaa gazlamayin beni kaptan falan diye acık salayim kendimi tatilde..kilomsabit kalır inşallah şaka bi yana 1 haftadır ev tasima yüzünden düzensiz beslendim onceki hafta verdiğim 1 kiloyu geri almışım bugün tartıldım.
Normalde bugün ama biz perşembe yapiyoruz canım ben çalıştığım için zor oluyo cuma yetistirmek.
dengelersin ya bişey olmaz benim canım çok fena kısır istiyo bugün kalorisi çok değildir dimi bulgur yani sonuçta yağsız yenebilirEvet canm cok pismanm bugn acisni cikarticm ins gece harc 1400 kusr cikmsti canm ama sonrasni yazmadm :/
Yannda agir bisiyler olmadgnda ve kucuk bir tbaktan sanrimki bsiy olmaz tatlm :)dengelersin ya bişey olmaz benim canım çok fena kısır istiyo bugün kalorisi çok değildir dimi bulgur yani sonuçta yağsız yenebilir![]()