• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlar canlar bugn vucudn direnisini yendim sanrim yasasn sonnda asgya inmeye basladm evn icnde seke seke geziyorm sevncten :D

Hemen bildirimimi yaapym :)
Sabah :2 mnik dilm.kepek ekmegi,peynr cesitleri ,1 haslanms yumrta,sogus,1 catal bal
Ara : ceviz 2 tane
Oglen : etli nohut yemegi 1 porsyon, 5 tane kiraz domates 1 kase yogurt
Ara : yesilcay kuru uzm vr cevz karsik bir avuc kadar
Yarm seftali yarim muz
Aksam : 5 kasik taze fasulye, kucuk kase yagsizmakarna, 1 kase yogurt , sogus
Ck az kek

30 dk hizli tempoda yuryus 3 lt su :)

Saygilar :))
günaydın canımdiyetin en kötü yanıda duraksama döneminin olması zaten.imeye başlamana sevindim bende yazayım bari dünkü MENÜLERİMİ:110:

günaydın canımdiyetin en kötü yanıda duraksama döneminin olması zaten.imeye başlamana sevindim bende yazayım bari dünkü MENÜLERİMİ:110:
Evet tatlm kesnlkle ama bi anda hepsni versek burda boyle guzel sohbetler nerde edicez az azgitsn guzel gitsn boyle beraberce gitsin insallah :)

Günaydın dün mevlüt okuttuğumuz için fazla çeşit yemek vardı.canınız isemesin kızlar çok pişmanım 1 kilo fazla çıktım bugün.KAHVALTI:YOK ÖĞLEN: 5 kaşık kadar kısır,1 küçük içli köfte 10 tane kadar sarma,2 bardak kola AKŞAM:2 but fırında yapılmış ve kapanış 3 şekerli kuru pasta daha ne olsunkiii 3 gün yemek yemesem bunlar yeter

Günaydın dün mevlüt okuttuğumuz için fazla çeşit yemek vardı.canınız isemesin kızlar çok pişmanım 1 kilo fazla çıktım bugün.KAHVALTI:YOK ÖĞLEN: 5 kaşık kadar kısır,1 küçük içli köfte 10 tane kadar sarma,2 bardak kola AKŞAM:2 but fırında yapılmış ve kapanış 3 şekerli kuru pasta daha ne olsunkiii 3 gün yemek yemesem bunlar yeter
İcli kofte ve sarmamii of benden ondan sonrasini okuyamadim : Dd

Canm bundan sonraki gunleri sebzelerle sporla gecirrsen dengelersn korkma odem yapmstr vucudn

Bugun cocuklar tam anlamiyla delirtti beni evde de yanlozim sinirden 3 dilim ekmek yedim normal menumun disinda:(
Hee bi de dondurma fazla kacti....esim nobetci neyseki birazdan ablam gelicek cocuklarda uyur bende bi cay keyfi yaparim tabi yaninda bisey yemeden:)
Tum gun keyif yaptigim tek zaman olcak ins.
Sen nasilsin selincim...digerleri hep gezmelerde buyuk ihtimalle:)

Bugun cocuklar tam anlamiyla delirtti beni evde de yanlozim sinirden 3 dilim ekmek yedim normal menumun disinda:KK43:
Hee bi de dondurma fazla kacti....esim nobetci neyseki birazdan ablam gelicek cocuklarda uyur bende bi cay keyfi yaparim tabi yaninda bisey yemeden:)
Tum gun keyif yaptigim tek zaman olcak ins.
Sen nasilsin selincim...digerleri hep gezmelerde buyuk ihtimalle:)
Allah kolaylik vrsin canm benmde cogu gunm boyle geciyor bazen kafami soguk suya sokasm geliyor nefes alamyorm sanki o zaman neyseki uyuyorlar bende kendme gliyorm bnmde bugn dondrma fazla kacti sorma sporun ustne yedmsu anda yne pismanlijlar tavanda :))

Kızlar, iyi akşamlar. Otobüste gelirken girebildim nete ama tam çekmediği için birşey yazamadım. Şimdi evdeyim. Canım bir tost çekti. Onu da çavdar ekmeği ile yaptım. Tatlı krizini aştım bugün. Yarın yeni birgün. Diyetisyendeki menüme tekrar başlıyorum. Sporla beraber bu kez. Çünkü artık o listedeki kalori bana fazla.

Dünkü menüm: tatilden beri bu kadar çok yememiştim.
Yarım küçük kızarmış patatesle yumurta omleti,
1 dilim tulum peyniri,
2 yemek kaşığı çilek reçeli,
Domates, salatalık, marul,
5 adet zeytin,
Avuç içi kadar pide ekmeği
Çay
Ara:1 dilim karpuz, 1 elma

Öğlen: 6 yemek kaşığı etli taze fasulye,
6 yemek kaşığı bulgur pilavı,
Salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara:1 küçük muz

Akşam :6 yemek kaşığı taze fasulye,
Salata
Ara: yarım porsiyon dondurmalı kadayıf

Toplam:1856 kalori :KK53::KK43:
2 saat ev işi
1 saatte 5 km yürüyüş
2,5 litre su

Canlar canlar bugn vucudn direnisini yendim sanrim yasasn sonnda asgya inmeye basladm evn icnde seke seke geziyorm sevncten :D

Hemen bildirimimi yaapym :)
Sabah :2 mnik dilm.kepek ekmegi,peynr cesitleri ,1 haslanms yumrta,sogus,1 catal bal
Ara : ceviz 2 tane
Oglen : etli nohut yemegi 1 porsyon, 5 tane kiraz domates 1 kase yogurt
Ara : yesilcay kuru uzm vr cevz karsik bir avuc kadar
Yarm seftali yarim muz
Aksam : 5 kasik taze fasulye, kucuk kase yagsizmakarna, 1 kase yogurt , sogus
Ck az kek

30 dk hizli tempoda yuryus 3 lt su :)

Saygilar :))
Bravo canım. Son gaz devam. Menün de güzel olmuş.

Gunaydin kizlar dun giremedim siteye gorumcem dogum yapti ....bide karsida cok trafik vardi cocuklarla arabada epey bi zorlamdim...aksam 10 da evdeydik bi kosusturmaca gecti...
Menum
Sabah 10 siyah zeytin 3 dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 kasik krem peynir az visne receli 2 ceri domates yarim salatalik ve cay
Arada 2 adet incir turk kahvesi kicuk bitter cikolata
Oglen
Fasulye yemegi 8 yk 3 adet tavuk kanadi 1 cavdar ekmegi 125 gr yogurt
Arada bi cikolata(bebek ziyaretinde yedim)
Aksam ton baligi salatasi ve dondurma..dun ekmege dayanamadim canim cok istedi fazla kacti aksam yemegini 10 da yedim o da kotu oldu bide bebek ziyaretinde cikolata:KK43:
Yediklerim 2000 kalori biraz fazlaydi ama tam net hatirlamiyorum simdi
Bugun daha dikkatli olmaya calisicam
Diyete devam motivasyonumu bozmamaya calisiyorum:)
Bebeğiniz analı babalı büyüsün.
Bazen diyette fazla yiyerek vücudu şaşırtmak lazım. Yarın telafi edersin canım. Keşke pişman olmak yerine spor yapabilsek. Benim canım hiç spor yapmak istemiyor bugün. Bulgur pilavı ve tostun hesabını artık yarın verebileceğim.

Kızlar, iyi akşamlar. Otobüste gelirken girebildim nete ama tam çekmediği için birşey yazamadım. Şimdi evdeyim. Canım bir tost çekti. Onu da çavdar ekmeği ile yaptım. Tatlı krizini aştım bugün. Yarın yeni birgün. Diyetisyendeki menüme tekrar başlıyorum. Sporla beraber bu kez. Çünkü artık o listedeki kalori bana fazla.
nasil bir menu uygulycaksin canm

1 dilim tulum peyniri,
5 adet zeytin,
Çay

Salata

2 saat ev işi
1 saatte 5 km yürüyüş
2,5 litre su

Canm arada bi vucudu sasrtmak lazm yarn dengelersin sen eminmki :)

1 dilim tulum peyniri,
5 adet zeytin,
Çay

Salata

2 saat ev işi
1 saatte 5 km yürüyüş
2,5 litre su
Ben kilo vermem durunca hafif kacamak yapiyorum vucut sasirip kilo vermeye basliyor ara sira biraz fazladan birsey olmaz:KK66:

Günaydın kızlar,

Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 yumurtayla menemen,
yarım dilim kaşar peyniri,
1 tatlı kaşığı bal,
5 adet yeşil zeytin,
Çay
Ara:1 dilim karpuz, 1 incir

Öğlen: 4 yemek kaşığı etli türlü,
4 yemek kaşığı bulgur pilavı,

Akşam :2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost,