Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toparlarsın. Yüzmüşsündür bolca, bir şey kalmamıştır.Bende bu hafta herşey ödül inşallah dönüşüm muhteşem olmaz
Cok guzel bi menu olmus attlm ama ceviz badem findik flan yememssin hic dunde yoktu sanirm bugn azcikta olsaya yemeye calis olurmuGünaydın kızlar,
Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 yumurtayla menemen,
yarım dilim olurmusporlarni zaten hep begenoyorum :) peyniri,
1 tatlı kaşığı bal,
5 adet yeşil zeytin,
Avuç içi kadar pide ekmeği
Çay
Ara:1 dilim karpuz, 1 incir
Öğlen: 4 yemek kaşığı etli türlü,
4 yemek kaşığı bulgur pilavı,
Akşam :2 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı tost,
20 adet kiraz domates
Ara: 20 adet çekirdekli siyah üzüm, 200 ml kefir, 10 gr bitter çikolata
Toplam:1590 kalori
1 saat ev işi
2,5 litre su
Her gün karın çekip bırakma hareketi 300-400 adet
İnsallah canm hic sekteye ugramafan direnise gecmeden surekli asagya gittgmz bir ay olur insallah :))günaydın kızlar yeni bir hafta yeni bir ay yeni bir başlangıç umarım bol kilo verdiğimiz bir ay geçiririz![]()
Karatayin mideyi kademe kademe doldurma islemi dimi canm super takip edicem not alicam yaptklarni :)Bugün sabah 3 renk meyve ve yoğurt ile diyetime başladım. Birazdan peynir, çavdar ekmeği ve domates, salatalık ile devam edeceğim. Öğlene de közlenmiş patlıcan ve yoğurt var. Akşama karar vermedim henüz.
menün güzelmiş canım afiyet olsun sebze yemeklerini normalmi pişiriyosun salçalı falanGunaydin kizlar guzel bir hafta olsun insallah :)
Sabah ilik limonlu su
2 dilim uzumlu kek , peynir,1 haslanms yumrta, cay ,domatessalatalik
Ara: 1 yesil elma , yesilcay
Oglen : tavuk doner ,sogus , bir dilm kepk ekmgi, ayran
Ara : ceviz kuru uzm karismi 1 avuc
Aksam : etli nohut , taze fasulye (1 pors)kiraz domates 5 tane , yogurt
30 dk yuruyus hizli tempoda , 550 ip , 2 saat ev isi
2,5 lt su
Saol canm ben salca kullanmyorm canm ellermde egzama varda cok feci yapiyir beni ondan koymyorm :)menün güzelmiş canım afiyet olsun sebze yemeklerini normalmi pişiriyosun salçalı falan
Baya haff olms vanm ama yne kendni ac birakmadan haff gecrmissn onceki gunn acsini cikartmssin tebrikler spor ve su ??dünkü menüm:cumartesi çok yediğim için kahvaltıyı abartmadım nescafe içtim öğle:100 gr ızgara tavuk salata arada 1 elma akşam:2 kase mercimek çorbası salata ile günü kapattım
evet canım 3 litre kadar su ama spor yok 2 3 saat avm de gezme varBaya haff olms vanm ama yne kendni ac birakmadan haff gecrmissn onceki gunn acsini cikartmssin tebrikler spor ve su ??
Tamm canm ama sen yne spor yapmaya calis ben vucdn direncni sporla yendm sanrm kac gun yapmamstm yarm saat yurdm ertesi gun dususe gectm bugn mesela kaynvaldemler burda yuruyus yapamm sanrm ama egzersiz ve ip atlamaya calisicam hemrn firsatni bulunca :)evet canım 3 litre kadar su ama spor yok 2 3 saat avm de gezme var![]()
ben ip atlayamıyorum göğüsler süt dolu olunca zıplayınca ağrıyorTamm canm ama sen yne spor yapmaya calis ben vucdn direncni sporla yendm sanrm kac gun yapmamstm yarm saat yurdm ertesi gun dususe gectm bugn mesela kaynvaldemler burda yuruyus yapamm sanrm ama egzersiz ve ip atlamaya calisicam hemrn firsatni bulunca :)
Haklisn canm brnm aklmdan cikms benmde ilk zamanlat oyle oluyordu masallah diyelm :) plates fln yapablirsn internette cok guzel videolar var hem rahatlatiyor vucudu hem spor oluyor bebiscik uyurken :)ben ip atlayamıyorum göğüsler süt dolu olunca zıplayınca ağrıyor
bebiş uyurken leslie yapmaya çalışıyorum canım plates alışana kadar zor geliyor birazHaklisn canm brnm aklmdan cikms benmde ilk zamanlat oyle oluyordu masallah diyelm :) plates fln yapablirsn internette cok guzel videolar var hem rahatlatiyor vucudu hem spor oluyor bebiscik uyurken :)
Evet leslie oda cok guzel bi donm yapms sklmis birakmistim :bebiş uyurken leslie yapmaya çalışıyorum canım plates alışana kadar zor geliyor biraz
Hafta sonu Kırşehir'de olunca pek takip edemiyorum. Bugün ceviz yedim.Cok guzel bi menu olmus attlm ama ceviz badem findik flan yememssin hic dunde yoktu sanirm bugn azcikta olsaya yemeye calis olurmu
Bu Karatay değil. Diyetisyenimin bana ilk verdiği mideyi şaşırtmak için 1 haftalık diyet ama öğlen bozmak zorunda kaldım. Saha çalışması vardı. Çok yoruldum ve çok acıktım. Közleme patlıcan beni kesmeyecekti. Öğlen misket köfteli, patlıcan biberli 3 şiş yedim. Yanında da salata. Menüyü paylaşayım istersen sen dene. Ancak kilona göre ayarlayabilirsin. Ben yaş ve ozamnki kilomu yazmıştım listeye.Karatayin mideyi kademe kademe doldurma islemi dimi canm super takip edicem not alicam yaptklarni :)