- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Sabah geç yemiştim canım birde bamya vardı evde ben sevmem hiç o yüzden corbayla geçirdim.günaydın canım güzel görünüyor öğleni çok hafif geçirmişsin acıkmadınmı nöbetlerde çok acıkılıyor sen yine nöbette fazla yemiyorsun.ameliyathanede zor ama alışan bırakamıyor galiba çalışma ortamı iyi oluyor galiba ameliyathanede![]()
Ameliyathane zor ama kolaylaştıran yonleride var.mesela ameliyat bazen uzun sürüyor 2 yada 3 st belki daha uzun ama arda dinlenme kitap okuma Şansın var hastâ yakınları yok serviste 5 dakika otursan gözlerine batiyo hele eline gazete falan al hemen gelir birileri serum akmiyo tansiyona bak vs.ameliyathane daha yorucu ama kafa olarak rahat en yoğun zamanda masada teksen bile ki sadece yazın sorun oluyo iki vaka arasi 15 : 20 dakika dinleniyosun yemek yiyosun 15 dakika da su wc yada ara öğün atistirmaya yetiyo tabi sigara icenlere yetmiyoo.eger dusunuyosan tavsiye ederim servisten iyidir.birde dediğin gibi alisan birakamiyo.
Hmmm evet baya kaçamaklı olmuş ama toparlarsın bugün.Gunaydin kizlar menumu paylaşayım iyi degil ama
Sabah:kepekli domatesli tost,maydanoz,çay
Oglen: salata,tavuk ızgara,ayran
Ara: 15 taze fındık,15taze fıstıkfazla oldu
Aksam:5 kaşık mantı,5 kaşık patlıcan tavası,5 kaşık bulgur pilavı
Ara:çikolata soslu dondurma![]()