Ufaklık kız güzeli maşallah. Benim oğlum da öyle. Oğluma diyorum ki; "senin kaşların kız kardeşinde olsaydı süper olurmuş".Onlarda seni opuyolar teyzesi kardesler ama hic benzemiyorlar dimi :))
Evet tost maknemde yapyorum butun yagi akiyor yesiillik cok salata flan yedm bu ara ondan canm istemedi 1-2 gundur :)
Menün güzel olmuş yine de, istikrarlısın. Ben bozdum menümü, istikrarımı kaybettim. Hedefime yaklaşmanın verdiği bıkkınlık sanırım. Bu hafta çocuklar yandı, çünkü beni cezbedecek hiçbir şey yapmayacağım. Kısır ve sarma ısrarlarına dayanamadım hafta sonu.Günaydın bacilar ben nöbetten çıktım çok şükür. Çarşıya gidiyorum. Lazer randevum var bugün sonrada gezicem biraz. Aslında kankimle takilcaktik ama onun işi çıktı yanlız takilcam artık.
Dünkü menümü yazayım sonra fırsat olmaz.
Sabah yarım yağlı ekmek peynir domates salatalık yarım haşlanmış yumurta
Ara 2 hurma 2 ceviz
Öğlen 4 kaşık nohut yemeği 4 kaşık pilav yoğurt
Ara 3 yulaflı bisküvi
Akşam yemeği çok kötüydü yarım simit peynir zeytin yedim çayla
Ara 1 dilim kavun
Su 2.5 lt
spor 30 dakika yürüyüş
Aklıma geldikçe gobegimi çek bırak yapıyorum işe yarar inşallah. Bugün yarın regl olcam birde perşembe kaç çıkarım merak içindeyim.
Göbeği çekerken mutlaka nefes alıp karnını iyice içeri çekmen nefes verirken de iyice dışarı çıkarman lazım. Özellikle alt karın kasını iyice çekmen lazım. Ben asansörde yalnızsam 0'dan 4. kata çıkana kadar 25-30 arası hızlıca yapıyorum. İyice yanıyor. Sabah kalktığımda çay suyunu koyuyorum. Yatağa oturup, dizim için ayak güçlendirme hareketini 50 tane yaparken karın çekmeyi de 50 tane aradan çıkarıyorum. Günlük 200-300 arası bayağı faydalı oluyor çünkü bugünlerde yeşilçay, ballı-tarçınlı çay içmediğim halde göbek gidiyor. Alt karın ve üst karın da çalışıyorum ama. 2 günde bir 50 alt 50 üst çekiyorum.
Bu arada çay suyunu koyuyorum dedim ya, aslında hazır suyla soğuktan çayı demliyorum. Alttaki su kaynayınca 10 dakikada süper bir çay oluyor. Çok sevdim. Tavsiye ederim hem de pratik oluyor.