• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ / /% )
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ / /% )
gogo2405 (/69.0/ / /% )
ddanes ( / 55.8/ / /% )
oluroylebazen ( /78.7 / / /% )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ / /% )
gogo2405 (/69.0/ / /% )
ddanes ( / 55.8/ / /% )
oluroylebazen ( /78.7 / / /% )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

TAKIM ORTALAMASI %
Canim beni bu hafta da izinli yazabilirmisin....zaten 2 hafta oluyomus ya benimde isime gelir:)bi toparlayamadim kendimi...ama kesin donmek istiyorum:)iyi aksamlar

Oooo kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın ne alemdesin gel tabiki yarın bekliyorum kilo bildiriminii
Canım izmire dondum.cok iyiyim bu ara sen nasilsin?
ben 86 kiloya kadar çıktım. Duuur sakin ol onlari verdim de geldim .:KK49:neyse diyetistyene başladım kontrollerimi yaptirdim kan sekerim 3 saatte 1 sınıra düşüyomuş. cok garip dgil mi.diyetistyenim ona gore bi menu verdi.ebrueva gibi haftalik olarak paylasabilirim menulerimi.

Su an tam 78.7yim biraktigim noktada döndüm tekrar aranıza:KK50:

Ben geldimmm. Nöbetçiyim yine bu ayın son nöbeti. Yarın benim kuzusumun doğum günü kızlar. 10 bitiyo Allah hepimizin evlatlarina sağlık versin inşallah.
Amin canım daha nice mutlu yaşlara olsun inşallah.günlük mesai kaç saat bayramda nöbetin yok değil mi çok stresli oluyor bayram nöbetleri:KK43:

Canim beni bu hafta da izinli yazabilirmisin....zaten 2 hafta oluyomus ya benimde isime gelir:)bi toparlayamadim kendimi...ama kesin donmek istiyorum:)iyi aksamlar
Sen izinlisin suan canım önümüzdeki haftadan itibaren istediğin zaman dönebilirsin.
Canım izmire dondum.cok iyiyim bu ara sen nasilsin?
ben 86 kiloya kadar çıktım. Duuur sakin ol onlari verdim de geldim .:KK49:neyse diyetistyene başladım kontrollerimi yaptirdim kan sekerim 3 saatte 1 sınıra düşüyomuş. cok garip dgil mi.diyetistyenim ona gore bi menu verdi.ebrueva gibi haftalik olarak paylasabilirim menulerimi.

Su an tam 78.7yim biraktigim noktada döndüm tekrar aranıza:KK50:
Bi an gözlerim yerinden fırladı. Neyseki doğru tedaviyi bulmussun canım gelmiş geçmiş olsun. Çok sevindim.
Amin canım daha nice mutlu yaşlara olsun inşallah.günlük mesai kaç saat bayramda nöbetin yok değil mi çok stresli oluyor bayram nöbetleri:KK43:
Saolasın canım. Bayramda nobetim vardı arkadaş tutacak saolsun.ben normal mesai çalışıyorum 8 den 4 bucuga kadar.3 yada 4 nöbet geliyo ayda hafta içi 4 ten sabah 8 e kadar haftasonu 24 saat.bu ay 2 hafta izin kullandım ya nöbetler kalan 2 haftaya sıkıştı. Senin varmı nobetin dicem senin bebeğin küçük aha nöbet tutmuyosun.

Yine akşamdan sonrası cosmus ma sen uzun süredir duzenli gidiyosun bu hafta bişey demiyorum. Haftaya ceza vermeye basliyim ben kendimede sizlerede.bayramda yaklaştı neyseki kurban bayramı diycem ama biz esimin memleketinde olcaz her bayramlasmaya gittiğimizde et ve tatli ve sarma verirler. Ben gecen seneki taktigimi yapicam biraz et 1 sarma tatliyi eşime abime yada çocuklara vericem.
Akşam coşmaları bitti şükür. Bugünkü menüm daha iyi. Hava biraz soğuktu, öğlen yediğim pırasayla araziye çıktım, kurt gibi acıkktım ama fırsat bulamadığım için o ara yemedim ama çocuklar okul çıkışı yanıma geldiler. Zeytinli poğça dediklerinde ben de götürdüm birini maalesef.

Dünün menüsünü yazayım firsat varken bugün nöbete gidicem kızımda yanimda okul yok grev varmış. Birlikte odasini duzenliycez.
Sabah 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tava ekmeği yada trabzon ekmeği de diyebilirz

Ara yokncalisiyodum

Öğlen 4 kaşık pilav 2 kaşık tavuk sote 1 kepçe çorba. Yoğurt salata kalmamıştı ameliyattan gec cikinca.

Ara 1 armut

Aksam ızgara tavuk 4 parça kanat 1 tane şiş et bol salata

Su 2 lt. 30 dk yürüyüş Akşam yuruyemedim eşim almak zorunda kaldı çok eşya vardi elimde.
Menün yine çok güzel. İstikrarlısın.

günaydın canım telafi edersin zaten vermen gereken kilo çok az keşke benimde öyle olsa.menün güzel olmuş bulgur pilavını bende tercih ediyorum dünde yedim kaloriside çok azmış hemde tok tutuyor.akşam biraz fazla olmuş reçelide yaptın mecbur dayanamayıp yiyosun galiba:)onun dışında güzel görünüyor:)
Sağol canım. Yalnız reçeli hurma suyuyla yaptım, en azından beyaz şeker değil.

günaydın kızlar.menüm Sabah :1 dilim peynirli omlet,1 k.ekmeği,maydanoz,çay
Ara:sütlü kahve
Öğlen 4 kaşık bulgur pilavi ,5 kaşık taze fasulye,yoğurt
Ara :ablama gitmiştim çayın yanında 2 ikram bisküvi ,5 badem 3 fındık,2negro bisküvi(fazla oldu)
Aksam :1 dilim kepek ekmeği,mercimek çorbası,yoğurt
Aralarda bir açınca zaten arkası geliyor. Ancak akşam toparlamışsın.

merhaba kızlar;
ben yazana kadar öğle oldu

Sabah:1/2 dilim ekmek+1 sigara böreği ama fırında+peynir+salatalık+domates+közlenmiş kırmızı biber+şekersiz çay
Ara:2,3 tane kayısı+1,2 ceviz
Öğlen:5 kaşık barbunya+1 dilim ekmek+1 kase yoğurt
Ara:1/2 paket maviyeşil form biskivi
Akşam:2 dilim ekmek arsı köfte+biraz patates
Ara:2 mandalina
Canım menün güzel olmuş. Tebrikler.

Ben geldimmm. Nöbetçiyim yine bu ayın son nöbeti. Yarın benim kuzusumun doğum günü kızlar. 10 bitiyo Allah hepimizin evlatlarina sağlık versin inşallah.
Mutlu yıllar, sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum kuzuna.

Oh oh takım baya değişmiş :) bi an acaba yanlış yere mi geldim dedim neyseki gogocumu ve uzmanveti yakaladim :KK76:
Hoşgeldin. Sağlık önemli canım. Kendini özlettin. İyi de kilo alıp verme olmuş. Başarılısın sonuçta tebrikler.

Oh maşallah :))
Ddanes ve Uzmanvetcim sizin baslangic kilolariniz neydiii?
Sağol canım. Benimki 74 idi. Toplamda 9 kilo verdim. Son zamanlarda haftada yarım kilo gitti ama bu hafta biraz bol karbonhidratlı oldu. Yarın tartımda göreceğiz bakalım. Er meydanı yarın. Er meydanı demişken aklıma Baytar lafı geldi birden. Köylerde veteriner hekime Baytar derler ya ben de espiri olsun diye bayantarım derdim.

Akşam coşmaları bitti şükür. Bugünkü menüm daha iyi. Hava biraz soğuktu, öğlen yediğim pırasayla araziye çıktım, kurt gibi acıkktım ama fırsat bulamadığım için o ara yemedim ama çocuklar okul çıkışı yanıma geldiler. Zeytinli poğça dediklerinde ben de götürdüm birini maalesef.

Menün yine çok güzel. İstikrarlısın.

Sağol canım. Yalnız reçeli hurma suyuyla yaptım, en azından beyaz şeker değil.

Aralarda bir açınca zaten arkası geliyor. Ancak akşam toparlamışsın.

Canım menün güzel olmuş. Tebrikler.

Mutlu yıllar, sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum kuzuna.

Hoşgeldin. Sağlık önemli canım. Kendini özlettin. İyi de kilo alıp verme olmuş. Başarılısın sonuçta tebrikler.

Sağol canım. Benimki 74 idi. Toplamda 9 kilo verdim. Son zamanlarda haftada yarım kilo gitti ama bu hafta biraz bol karbonhidratlı oldu. Yarın tartımda göreceğiz bakalım. Er meydanı yarın. Er meydanı demişken aklıma Baytar lafı geldi birden. Köylerde veteriner hekime Baytar derler ya ben de espiri olsun diye bayantarım derdim.
Saol canım amin inşallah.
Istikrari bozmazsam iyi olur artık sıkıldım iki ileri bi geri ayni yerde sayıyorum.
Hurma suyu dikkatimi cekmedi hiç marketlerde falan satiliyomu sen nerden aliyosun.

bayantar daha guzel :) enistem de baytar kuzulara develere dogumlara hepsine gidiyor.

9 kilo super vermissin
benim aldiklarimla beraber 7-8 kilo oldu iste.

cok ilginctir ki diyetistyenim telefonlarimi acmiyor ben izmire geldim geleli.her hafta menu degistircekti sozde.2 haftadir ayni menuyu yiyorum. Bisey derdim kesin ben sinirlenirdim ama hamile bisey mi oldu dogum mu yapti acaba diye dusunmuyo degilim

bayantar daha guzel :) enistem de baytar kuzulara develere dogumlara hepsine gidiyor.

9 kilo super vermissin
benim aldiklarimla beraber 7-8 kilo oldu iste.

cok ilginctir ki diyetistyenim telefonlarimi acmiyor ben izmire geldim geleli.her hafta menu degistircekti sozde.2 haftadir ayni menuyu yiyorum. Bisey derdim kesin ben sinirlenirdim ama hamile bisey mi oldu dogum mu yapti acaba diye dusunmuyo degilim
Benim kardeşim de ayni büyük küçük bütün hayvanlara kosturuyo kac defa kuduz asisi yapildi hayvan sevgisinden vazgecmedi yine.
Diyetisyen doğum yaptiysa fena napcan izmirde bulursun bi tane.

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ / /% )
gogo2405 (/69.0/68.8 /0.2 /% 0.29)
ddanes ( / 55.8/ / /% )
oluroylebazen ( /78.7 / 78.7/0 /%0 )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu sabit
BegumD (/82 / / /% )yeni üye hedef kilosu kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ / /% )
ddanes ( / 55.8/ / /% )

TAKIM ORTALAMASI %

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ / /% )
ddanes ( / 55.8/ / /% )

TAKIM ORTALAMASI %
Begum cum hedef kilonu yazarsan sevinirim. Birde daha onca ayrılırken mezunmu olmustun kendi isteginlemi ayrildin ayrilali 6 ayi gectimi cevaplarsan sevinirim canım.

aaa bendemi kilo bildirimi yapıcam.
alındım mı yani takıma

ben tartılmadım ama yarın değilmiydi tartı günü ya :KK43:

Begum cum hedef kilonu yazarsan sevinirim. Birde daha onca ayrılırken mezunmu olmustun kendi isteginlemi ayrildin ayrilali 6 ayi gectimi cevaplarsan sevinirim canım.

Evet canım perşembe bildiriyoruz bu defalik yarın sabah bildirirsin sorun olmaz.

ben dünkü mönümü yazayım

Sabah:1 tane kaşarlı salçalı tost+şekersiz çay
Ara:2 kayısı+1 ceviz
Öğlen:5 kaşık barbunya+1 dilim ekmek
Ara:1 avuç ceviz+1 avuç kayısı
Akşam:1 dilim pasta+1 dilim pizza :(((((

6 ayı geçti 2 sene olmuştur yaklaşık
hedefim 73

Evet canım perşembe bildiriyoruz bu defalik yarın sabah bildirirsin sorun olmaz.

ben yarın sabah yazıyım o zaman

ve ilk tartı kilom 82,7 ok

yaa benim tartı bozuldu galiba hergün tartılmaktan 93,2 çıktım o kadar çabalıyorum neden olmuyor anlamıyorum takımın yüz karasıyım.akşam yemeğini 4 te yiyorum sonra bişey yemiyorm metabolizmam ondan mı çalışmıyor acaba:KK42:

bende yazayım Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,2 dilim peynir,domates,1 dilim k.ekmeği
Ara:3 ceviz 1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık tavuk sote,yoğurt,1 dilim k.ekmeği
Ara 1 yeşil elma
Aksam 4 kaşık tavuk sote,yoğurt,çorba

ben dünkü mönümü yazayım

Sabah:1 tane kaşarlı salçalı tost+şekersiz çay
Ara:2 kayısı+1 ceviz
Öğlen:5 kaşık barbunya+1 dilim ekmek
Ara:1 avuç ceviz+1 avuç kayısı
Akşam:1 dilim pasta+1 dilim pizza :KK43:((((
canım biraz fazla kalorili şeyler yemişsin 1 tost 400 kalori tabi normal ekmekle yaptıysan.pasta ve pizzada senin bildiğin gibi fazla kalorili bugün dikat edersen telafi edersin hergün yemiyorsun zaten öyle şeyler:)

Back
X