• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaa benim tartı bozuldu galiba hergün tartılmaktan 93,2 çıktım o kadar çabalıyorum neden olmuyor anlamıyorum takımın yüz karasıyım.akşam yemeğini 4 te yiyorum sonra bişey yemiyorm metabolizmam ondan mı çalışmıyor acaba:KK42:

süpermiş valla 4 te yiyip bi daha bişey yemiyosan.nasıl dayanıyosun ya ben beceremiyorum

bende yazayım Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,2 dilim peynir,domates,1 dilim k.ekmeği
Ara:3 ceviz 1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık tavuk sote,yoğurt,1 dilim k.ekmeği
Ara 1 yeşil elma
Aksam 4 kaşık tavuk sote,yoğurt,çorba

10 numara 5 yıldız veriyorum sana arkadaşım menün için

ben dünkü mönümü yazayım

Sabah:1 tane kaşarlı salçalı tost+şekersiz çay
Ara:2 kayısı+1 ceviz
Öğlen:5 kaşık barbunya+1 dilim ekmek
Ara:1 avuç ceviz+1 avuç kayısı
Akşam:1 dilim pasta+1 dilim pizza :KK43:((((
Sen yanlış olanın farkindasin zaten bişey demicem.
6 ayı geçti 2 sene olmuştur yaklaşık
hedefim 73

ben yarın sabah yazıyım o zaman

ve ilk tartı kilom 82,7 ok
Tamam canım ama daha önce mezun olduysan tekrar mezun olamiyosun sorun olmaz sanirim.
yaa benim tartı bozuldu galiba hergün tartılmaktan 93,2 çıktım o kadar çabalıyorum neden olmuyor anlamıyorum takımın yüz karasıyım.akşam yemeğini 4 te yiyorum sonra bişey yemiyorm metabolizmam ondan mı çalışmıyor acaba:KK42:
Arada oluyo öyle takilmalar sorun etme istikrarı bozmadan devam etmek önemli.
bende yazayım Sabah: 1 haşlanmış yumurta ,2 dilim peynir,domates,1 dilim k.ekmeği
Ara:3 ceviz 1 bardak süt
Öğlen:5 kaşık tavuk sote,yoğurt,1 dilim k.ekmeği
Ara 1 yeşil elma
Aksam 4 kaşık tavuk sote,yoğurt,çorba
Gayet güzel olmuş canım menün.

Günaydın diyecektim öğlen olmuş. Tünaydın olsun. Kusura bakmayın kızlar bugünlerde pek uğrayamıyorum. İşler yoğun. Akşamları da çocukların ödev takibi bayağı zaman alıyor. Oğlum günde 200 soru çözdüğü için yanlışları üzerine de eğilmek gerekiyor. Dünkü menümü yazayım.

Kahvaltı: 5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı reçel, yarım dilim peynir, 1 adet sigara böreği, yarım domates, çay
ara:10 adet badem

Öğlen: 1 kase zeytinyağlı pırasa yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım kase salata
ara: 20 gr bitter çikolata
ara: 1 poğaça, çay

Akşam: 1 kase etli nohut yemeği, 1 kase salata, 3 kaşık yoğurt
ara: yarım şeftali, 5 adet çilek

1469 kalori
2 litre su, 40 dakikada 3,5 km yürüyüş

Sen yanlış olanın farkindasin zaten bişey demicem.

Tamam canım ama daha önce mezun olduysan tekrar mezun olamiyosun sorun olmaz sanirim.

Arada oluyo öyle takilmalar sorun etme istikrarı bozmadan devam etmek önemli.

Gayet güzel olmuş canım menün.

kilo vereyimde mezun olmasamda olur :))

Günaydın diyecektim öğlen olmuş. Tünaydın olsun. Kusura bakmayın kızlar bugünlerde pek uğrayamıyorum. İşler yoğun. Akşamları da çocukların ödev takibi bayağı zaman alıyor. Oğlum günde 200 soru çözdüğü için yanlışları üzerine de eğilmek gerekiyor. Dünkü menümü yazayım.

Kahvaltı: 5 adet zeytin, 2 yemek kaşığı reçel, yarım dilim peynir, 1 adet sigara böreği, yarım domates, çay
ara:10 adet badem

Öğlen: 1 kase zeytinyağlı pırasa yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım kase salata
ara: 20 gr bitter çikolata
ara: 1 poğaça, çay

Akşam: 1 kase etli nohut yemeği, 1 kase salata, 3 kaşık yoğurt
ara: yarım şeftali, 5 adet çilek

1469 kalori
2 litre su, 40 dakikada 3,5 km yürüyüş

güzelmiş.hele spor maşallah

Bu arada kilom da 64,70. %0,46. Biraz düşük ama hiç vermemekten iyidir diye düşünüyorum kaptan. Öyle değil mi?300 gr da araziye çıktığım için sanırım.
Haftaya cıslarımıza ceza ver bence. Yoksa kışlık hazırladığım reçel şimdiden bitecek.

Bende yazayım menümü sabahtan beri oturmadım bisürü işim var daha kaldığım yerden devam eticem yeşil çay molası verdim ne zamandır icmiyodum.

Sabah 1 dilim ekmek peynir 1 catal bal kaymak cay

Ara sade kahve yarım bitter tadelle

Öğlen 2 köfte yoğurt 2 kaşık kada topalak yada yuvalak.2 kaşık barbunya

Ara 1 muz

Akşam izmir köfte 3 tane 4 elma dilim patates 1 kepçe yayla çorbası 1 tabak yağsız salata

Ara 1 parça ızgara tavuk arkadaş göndermiş ara öğün olarak degerlendirdim.

Su 2 lt
spor 1 st pazar gezmesi 30 dk yürüyüş

Bende yazayım menümü sabahtan beri oturmadım bisürü işim var daha kaldığım yerden devam eticem yeşil çay molası verdim ne zamandır icmiyodum.

Sabah 1 dilim ekmek peynir 1 catal bal kaymak cay

Ara sade kahve yarım bitter tadelle

Öğlen 2 köfte yoğurt 2 kaşık kada topalak yada yuvalak.2 kaşık barbunya

Ara 1 muz

Akşam izmir köfte 3 tane 4 elma dilim patates 1 kepçe yayla çorbası 1 tabak yağsız salata

Ara 1 parça ızgara tavuk arkadaş göndermiş ara öğün olarak degerlendirdim.

Su 2 lt
spor 1 st pazar gezmesi 30 dk yürüyüş

bazı öğünler biraz fazla gibi ama kilondan dolayıdır diye düşünüyorum

Bugün sakin sanki biraz. Hadi hanımlar kilo bildirimine. Kaçıncı olacağız acaba. Ben bugünden itibaren frene bastım.

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ / /% )
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ / /% )
gogo2405 (/69.0/ / /% )
ddanes ( / 55.8/ / /% )
oluroylebazen ( /78.7 / / /% )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

TAKIM ORTALAMASI %
canım ben telaşla evden tartılmadan çıktım.. takıma döndüm de dönemedim bir türlü aslında...hep bitti artık yoğunluk diyorum başka bişey çıkıyor bu seferde..bugün yine takımdayım artık sıkıntım kalmadı diyorum son kez.. yine buralarda olamazsam artık ayrılırım böyle olmadığının da farkındayım..

Geldim ve gittim.
canım bu arada sana da cevap yazamadım..bende ilk başvuruyu kaçırmıştım teşvik 2. başvuruda çıktı bakalım..okul hala sorunlu bugün pek sakinliğimi koruyamadım artık tartıştık müdürle..okuldan alıp başka yere vermek gibi bi şansım da yok maalesef.. tek tesellim kızımın öğretmenini çok sevmesi..

canım bu arada sana da cevap yazamadım..bende ilk başvuruyu kaçırmıştım teşvik 2. başvuruda çıktı bakalım..okul hala sorunlu bugün pek sakinliğimi koruyamadım artık tartıştık müdürle..okuldan alıp başka yere vermek gibi bi şansım da yok maalesef.. tek tesellim kızımın öğretmenini çok sevmesi..
Hayırlı olsun canım ya. Hakeden alsın bence. Ben ilk teşvikte kararsız kalmıştım. Çünkü aldığı maaşı düşük gösterenler olmuş, ben kamuda çalıştığım için bordrom aldığımı gösteriyor. Eşimin de kendi işi, haziran sonu da kar görünüyor. Çıkmaz diye vazgeçtim. Sonra da pişman olmayım diye başvurdum. Benimkiler Kolejde ders gördüler devlet okulunda devamsız göründüler boşyere. En azından tercih hakkı da verilmeseydi. Direk deseydi özel okulda okuyanlar da başvursun diye. Nakil aldır, başvuru, tercih yap, naklini geri aldır. Benim özel okula gitme sebebim devlet okullarının yetersizliği zaten.

Merhaba kizlar nasilsiniz, gogocum kizinin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslar diliyorum, saglikli ve huzurlu kalin.
Diyetler nasil gidiyor kizlar 1. Takima da beklerim opuldunuz:KK15:

Back
X