• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ 64.7/ 0.3/%0.46 )
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% )
seyfo (/ 93.4/ 93.2/ 0.2/%0.21 )
gogo2405 (/69.0/68.8 /0.2 /% 0.29)
ddanes ( / 55.8/ / /% )
oluroylebazen ( /78.7 / 78.7/0 /%0 )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu sabit
BegumD (/82 / / /% )yeni üye hedef kilosu 73 kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Bugün sakin sanki biraz. Hadi hanımlar kilo bildirimine. Kaçıncı olacağız acaba. Ben bugünden itibaren frene bastım.
Evet bugün çok sessiziz.ben bütün gün temizlik yaptım kızım için kurabiye hazırladım hiç oturmadım yemek dışında kuzu eve gelmese öğlen de yemezdim sanırım.
doğumgunu kutlu olsun canım kuzunun.. nice güzel yaşlara inşallah..
Saolasın canım ilk kutlamamizi yaptık bugün birde bayramda yapicaz babaanne amca hala hep birlikte inşallah.
canım ben telaşla evden tartılmadan çıktım.. takıma döndüm de dönemedim bir türlü aslında...hep bitti artık yoğunluk diyorum başka bişey çıkıyor bu seferde..bugün yine takımdayım artık sıkıntım kalmadı diyorum son kez.. yine buralarda olamazsam artık ayrılırım böyle olmadığının da farkındayım..
Yok ayrılmak falan yarın sabah bekliyorum tartilari :KK20:
Merhaba kizlar nasilsiniz, gogocum kizinin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu yaslar diliyorum, saglikli ve huzurlu kalin.
Diyetler nasil gidiyor kizlar 1. Takima da beklerim opuldunuz:KK15:
Hoşgeldin canımcîm çok saol inşallah. Idare eder diyelim diyete bu ara durgunuz biraz sizde ne var ne yok.

Kizlar menumu haftalik olacak paylasirim ben artik.izmirde diyetisten arastirdim 400 350 320 boyle fiyatlar ben o parayi vercegime kendime neler neler alirim diye dusundum:KK53:
sonra 200e buldum izmirin en iyilerinden diye okudum hastaneyle calisiyor.onun da fiyati cok ama anladim ki diyetisyen olmayinca benim iş zor saglik sorunum da oldugundan herkese gitmek istemiyorum.yarin alkol kacamagim olabilir cunku benim sevdicegimin dogum gunu soyle guzel bi rakii sofrasi kurmayi planliyorum.pasta dusunmuyorum daha dogrusu korkuyoruuuum :KK43: onun dışında şuan felaket açım size bakmaya geldim menuleri gorunce iyice aciktim.iyi geceleeer opuyorum sizleri

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 sigara böreği, 5 zeytin, yarım domates, çay, 1 yaprak marul, 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı reçel
Ara:1 kuru incir

Öğlen: 1 kase etli nohut yemeği, domates, marul, yarım dilim çavdar ekmeği, 10 gr bitter çikolata
ara:10 badem

Akşam: 2 kaşık nohut yemeği, 1/4 kaşarlı tost, yarım fileto balık, yarım kase salata
Ara: 1 dilim şeftali, 1 dilim elma, 7 adet çilek
1228 kalori
2 litre su, 30 dakikada 2,5 km yürüyüş

Gogocum hurma suyu sorusunu bir türlü cevaplayamadım. Hurma suyunu (hurma özütü değil ama) apartmanımın altındaki kuruyemişçiden aldım. İçinde beyaz şeker olmadığı için şeker hastaları şeker niyetine kullanıyormuş. Bir sürü de faydası var. 1 çay kaşığı, 1 kesme şeker yerine kullanılıyor. Ancak ben reçele yarım kilo çilek için 100-120 gr kadar ekledim. Reçeli biraz sulu olabiliyor. Ama muhallebi, sütlaçta süper. Tam buğday unuyla ve hurma suyuyla yaptığım çikolatalı keki çok sevmiştim.

Merhaba kardes takim listemiz hazir bi kontrol eder misiniz su uye donus isini dogru mu yapmisim?
***1.TAKIM 380.ETAP***

sosyestetik(59.6/58.8/0.8/%1.34)
ApriL_2007(97.0/95.0/2.00/%2.06)
ilhamperileri(70.8/70.5/0.3/%0.42)
Nagihan93(69.1/68/1.01/ %1.46)
shadoweyes(71.7/68.6/3.1/%1.44)(377.etapta izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi 3 e bölündü)

1. TAKIM ORTALAMASI: % 1.34

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 sigara böreği, 5 zeytin, yarım domates, çay, 1 yaprak marul, 1 haşlanmış yumurta, 1 tatlı kaşığı reçel

Öğlen: 1 kase etli nohut yemeği, domates, marul, yarım dilim çavdar ekmeği, 10 gr bitter çikolata

Akşam: 2 kaşık nohut yemeği, 1/4 kaşarlı tost, yarım fileto balık, yarım kase salata
1228 kalori
Güzel olmuş oldukça düzenli.
Gogocum hurma suyu sorusunu bir türlü cevaplayamadım. Hurma suyunu (hurma özütü değil ama) apartmanımın altındaki kuruyemişçiden aldım. İçinde beyaz şeker olmadığı için şeker hastaları şeker niyetine kullanıyormuş. Bir sürü de faydası var. 1 çay kaşığı, 1 kesme şeker yerine kullanılıyor. Ancak ben reçele yarım kilo çilek için 100-120 gr kadar ekledim. Reçeli biraz sulu olabiliyor. Ama muhallebi, sütlaçta süper. Tam buğday unuyla ve hurma suyuyla yaptığım çikolatalı keki çok sevmiştim.
Teşekkürler canım çarşıya çıkınca bakayim ben bizde şeker pek kullanılmaz nadiren sütlaç yapıyorum reçeli mevsim meyvesi neyse 1 kavanoz yaparim onlar bile fazla gelir.
Merhaba kardes takim listemiz hazir bi kontrol eder misiniz su uye donus isini dogru mu yapmisim?
***1.TAKIM 380.ETAP***

sosyestetik(59.6/58.8/0.8/%1.34)
ApriL_2007(97.0/95.0/2.00/%2.06)
ilhamperileri(70.8/70.5/0.3/%0.42)
Nagihan93(69.1/68/1.01/ %1.46)
shadoweyes(71.7/68.6/3.1/%1.44)(377.etapta izne ayrilan uye geri dondu yuzdesi 3 e bölündü)

1. TAKIM ORTALAMASI: % 1.34

Doğru olmuş canım tebrikler gayet basatilisiniz.

Bende menümü yazayım vaktim varken.
Sabah peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek salatalık

Ara 1 mandalina

Öğlen 6 kaşık sade makarna 1 kase yoğurt

Ara nescafe yanlızca

Akşam 1 kepçe çorba 4 yaprak sarma yoğurt

Ara 3 çatal pasta 1 tatlı 1 tuzlu minik kurabiye yarım dilim kahveli kek (kankam yapmış ben çok severim) 2 yaprak sarma kızımın doğum günü hatirina astim biraz.

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş sonra akşama kadar hiç oturmadım ev temizliği yaptım.

***4.TAKIM 380. ETAP***

uzmanvet ( /65.0/ 64.7/ 0.3/%0.46 )
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% )izne ayrilmak istiyor
seyfo (/ 93.4/ 93.2/ 0.2/%0.21 )
gogo2405 (/69.0/68.8 /0.2 /% 0.29)
ddanes ( / 55.8/ / /% )
oluroylebazen ( /78.7 / 78.7/0 /%0 )
374.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu sabit
BegumD (/82.7 / 82.4/0.3 /%0.18 )yeni üye hedef kilosu 73 kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:

1228 kalori

hem balık hem nohut nasıl yedin öyle

ama yinede menün ve sporun çok güzel

Ara 1 mandalina

Ara nescafe yanlızca

Ara 3 çatal pasta 1 tatlı 1 tuzlu minik kurabiye yarım dilim kahveli kek (kankam yapmış ben çok severim) 2 yaprak sarma kızımın doğum günü hatirina astim biraz.

Su 2 lt

maşallah güzel.
akşamki kaçamakta doğumgünü şerefine olsun artık o kadar

bende yazayım dünkü menümü gururla :)

Sabah:2 dilim ekmek arası kaşarlı tost+şekersiz çay
Ara:1/2 haşlanmış mısır
Öğlen:5 kaşık z.y. barbunya+1,5 dilim ekmek
Ara:1 elma
Ara:1 mandalina
Akşam yemeği yiyemedim kuafördeydim
eve geçince 15,20 kadar üzüm yedim

2 lt su+45 dk kadar yürüyüş

bu hafta çok daha özenli olmaya kararlıyım.0 kaçamak inşallah

Günaydın kızlar.
Dünkü menüm:

1228 kalori
günaydın güzel olmuş akşamda tadımlık yemişsin kalorinde az olmuş spor ve suda herzamanki gibi güzel zaten:)

Ara 1 mandalina

Ara nescafe yanlızca

Su 2 lt
canım akşamki ara falan biraz olmuş ama özel günlerde oluyor okadarcıktan bir şey olmaz hatta az bile yani tutmuşsun kendini tadımlık yemişssin:)

:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
bende yazayım dünkü menümü gururla :)

Sabah:2 dilim ekmek arası kaşarlı tost+şekersiz çay
Ara:1/2 haşlanmış mısır
Öğlen:5 kaşık z.y. barbunya+1,5 dilim ekmek
Ara:1 elma
Ara:1 mandalina
Akşam yemeği yiyemedim kuafördeydim
eve geçince 15,20 kadar üzüm yedim

2 lt su+45 dk kadar yürüyüş

bu hafta çok daha özenli olmaya kararlıyım.0 kaçamak inşallah
inşallah canım kararlı kaçamaksız bir şekilde devam ederiz menün çok güzel olmuş insan akşam yemek yemeyince sabaha mutlu uyanıyor sende öyle olmuşsun negüzel:KK24:tebrik ediyorum tam gaz devam:KK54:

günaydın kızlar bende yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim k.ekmeği,maydanoz,şekersiz çay
Ara :2 küçük salatalık
Öğlen :çorba,1 dilim k.ekmeği,yoğurt
Ara :1 kupa sütlü kahve
Aksam:5 kaşık tavuklu sulu patates,2 kaşık pirinç pilavı.Ara:yarım kase taze fıstık(yemeyeydim iyiydi):cry:

günaydın kızlar bende yazayım
Sabah:2 yumurtalı omlet,1 dilim k.ekmeği,maydanoz,şekersiz çay
Ara :2 küçük salatalık
Öğlen :çorba,1 dilim k.ekmeği,yoğurt
Ara :1 kupa sütlü kahve
Aksam:5 kaşık tavuklu sulu patates,2 kaşık pirinç pilavı.Ara:yarım kase taze fıstık(yemeyeydim iyiydi):cry:

fındıkta çok değil ya bence fazla kaçmamış güzel

Back
X