Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok aslında İndila'nın mini mini word'ünü dinliyordum o ara.Takım senin bebeğim
Aslında güzel diycem ama 3 kere mini yazınca dahami küçülüyo magnum acabaa![]()
Ohhhh dürtmeyle kurtulduk bari.Kk yönetimine söyleyelimde bir dürtme butonu koysunlar
Gogo
Selin
Masum
Oluröyle
Uzman durtüyom uyanin
4 gün boyunca ekmek, makarna, pilav ve meyve yememenin vermiş olduğu fırtınaydı sanırım.hem elmali tart hem mini mini magnum canm sen caninanmmi susadn aman diyorm dikkat :))
olsn canm yeni kedicikler edi irsin :)
canm uyumusum ya sorma baktm kmse bisy yazmiyor gozlermi kapattm hop gitmisim
nereye gezmeyemi gitcen yinee yoksa :)) nolsn kuzum uyumusuz![]()
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede düzene sokarsın kan değerlerini.kilo almamın nedeni malesef ki bu hastalıkmış. dün itibariyle hap kullanmaya basladım.bakalım inş hayırlısıyla düzelecek
biraz fazla olmuş hem magnum hem tart hem keşkül
hafta sonu extra dikkat
Ara öğünler fazla olunca insülün daha fazla fırlamaz mı?dünki menümü yazayım size
Sabah:1 dilim ekmek+1 dilim kaşar+1 dilim beyaz peynir+1 yumurta+şekersiz çay
Ara:2 mandalina
Öğlen:5 kaşık z.y. türlü+2 dilim ekmek
Ara:1 armut
Ara:1 bardak ayran
Ara:1/2 simit
Akşam:1 kase çorba+5 kaşık türlü yemeği
Gece:1 kase tarçınlı yoğurt
Ben haftaya 63.2, öbür hafta 62.8, sondan bir önceki hafta 62.4 ve son hafta 62.00 olacağım. Not ettim. Tartıyı da çekip göndereceğim şu fotoğraf yüklemeyi başarırsam. Fotoğraf ekleye (insert a photo/video) giriyorum ama sonra dosya adını yazamıyorum ya.beril77 kasim sonu 74 olacam en azindan
Gogo
Selin
Masum
Uzman
Oluröyle
Begüm
Ağırlık kaldır canım. Önce 1'er kiloluk sonra da 2'şer kiloluk. Çok fark eder inan. Ağırlık kaldırmak karın yağlarından kurtulmayı sağlıyor.Kizlar menum
Sabah ilik limonlu su 1 haslanms yumrta 2 dlim ekmek 5 zeytin az oeynir salatalik ve maydanoz
Ara 5 badem
Oglen ton balikli salats
Ara
1 hurma
Aksam firinlanmis kiymali ispanak ustu peynir ve yumurtali yannda ayran ve 1 dilim tb ekmegi
Spor yok 3 lt su
Kizlar spor yuruyus yapma imkanim yok ne yapiym bi yardm edin bana
Binnaaaaaaz, Biiiinnnnaaaaz gitti mi? Ben de çok üzüldüm.Ayyyyy ciguli ölmus
Ay nasil üzuldummmmm
Geçmiş olsun. Diş ateşi bu kadar yüksek olmaz diye biliyorum ama belki de diştendir.selam kızlar baya muhabbet etmişsiniz dahil olamadım dün kızımın ateşi çıktı diş çıkarıyor ondan huzursuz ateşini düşürmüştüm gece tekrar yükseldi düşüremedim acile gittik kan tahlili yapmak istediler izin vermedim hatamı yaptımbilmiyorum ama canının yanmasını istemedim muayenede bile çok ağladı zaten.enfeksiyondan olduğunu düşünmedim dişten dolayı ateşi olmuştur inşallah bugün çıkmaz
bu ne guzel bir siklik canim ya.ama kainin ai puskkut ise nezaket ve incelikten baska ne beklenirki385. Etap birincisi beril77, tebrikler!![]()
![]()
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
bu ne guzel bir siklik canim ya.ama kadinin adi pusküüt ise nezaket ve incelikten baska ne beklenirki385. Etap birincisi beril77, tebrikler!![]()
![]()
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Aslında düzenli oluyormuş ama akşam kendin yapmayinca duzen kaçıyor tabiiyediklerimide yazayım kızlar
Sabah:1 dilim t.b ekmeği,3zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir
Ara:neskafe
Öğle:1 kase ekşili çorba bulgurlu olandan,1 kase yoğurt,1 dilim t.b ekmeği
Akşam:kızımdan dolayı yemek yapamadım eşim döner yaptırmıştı ekmeksiz tavuğundan yedim,1 bardak ayran
Iyi eğlenceler canım.Kizlar ben cocuklarla yatiya misafrlige gidiyorm yarnda piknige filan gidicez giremeyebilirim haber verym dedm firsat buldukca girerm yne ama beni ozleyn :) aksm 9 a kadar burdaym daha :)
Fotoğraf yükleme şöyle:cevapla butonun yaninda dosya yükle var cikan yazidan dosya seç diyosun ordan dosyalar yada resimler olur telefonunda yada pc den resimlerin hangi dosyadaysa onu seç ordan resmi işaretle tamam de yükleniyor.Yok aslında İndila'nın mini mini word'ünü dinliyordum o ara.
Ohhhh dürtmeyle kurtulduk bari.
4 gün boyunca ekmek, makarna, pilav ve meyve yememenin vermiş olduğu fırtınaydı sanırım.
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede düzene sokarsın kan değerlerini.
Dikkat etmeye çalırım da bugün kızımın sınıf arkadaşının annesine davetliydik kendimi tuttum ama öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklı oldu. 5 sarma, 3 kabak çiçeği dolması ve 1 börek. Tatlılara ve Kayseri'nin yağlamasına dokunmadım.
Ara öğünler fazla olunca insülün daha fazla fırlamaz mı?
Benim yaptığım diyette amaç ara öğünleri kaldırıp öğünlerde yeterince yiyerek insülün salınma sıklığını düşürmek.
Menün de güzel olmuş. Toplam kalori fazla olmamış.
Ben haftaya 63.2, öbür hafta 62.8, sondan bir önceki hafta 62.4 ve son hafta 62.00 olacağım. Not ettim. Tartıyı da çekip göndereceğim şu fotoğraf yüklemeyi başarırsam. Fotoğraf ekleye (insert a photo/video) giriyorum ama sonra dosya adını yazamıyorum ya.
Ağırlık kaldır canım. Önce 1'er kiloluk sonra da 2'şer kiloluk. Çok fark eder inan. Ağırlık kaldırmak karın yağlarından kurtulmayı sağlıyor.
Menün güzel canım. Yalnız sabahki 1 dilim ekmeğin yerine 2 ceviz yiyip denesen.
Kızlar bu arada benim göbeğim yeni diyetle 1 cm daha inceldi. Midem mi küçüldü acaba ekmek yemediğim için yoksa yağcıklar gidiyor mu?. Bu aralar diyetisyenim doğum izninden dönecek. Aslında Temmuz sonunda izne ayrılırken diğer arkadaşa gel görün demişti. Ben gitmedim, 1 ay sonra dönsün yağ, kas oranıma baktıracağım bakalım.
Eşim de dün ilk defa benim bu halimi beğendi. Önceleri "bu kadar kilo vermen iyi olmamış, popo gitmiş, göğüs gitmiş diyordu". Vücudum toparlanmaya başladı sanırım.
Binnaaaaaaz, Biiiinnnnaaaaz gitti mi? Ben de çok üzüldüm.
Geçmiş olsun. Diş ateşi bu kadar yüksek olmaz diye biliyorum ama belki de diştendir.
Eki Görüntüle 1289597 geçen hafta çektiğim fotoğraf
Maşallah canım bişey kalmamış.Bu da yandanEki Görüntüle 1289598
ohhh ne güzel pikniklere bayilirim ben.tadini cikar ama kacamak yapmaKizlar ben cocuklarla yatiya misafrlige gidiyorm yarnda piknige filan gidicez giremeyebilirim haber verym dedm firsat buldukca girerm yne ama beni ozleyn :) aksm 9 a kadar burdaym daha :)
Yok aslında İndila'nın mini mini word'ünü dinliyordum o ara.
Ohhhh dürtmeyle kurtulduk bari.
4 gün boyunca ekmek, makarna, pilav ve meyve yememenin vermiş olduğu fırtınaydı sanırım.
Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede düzene sokarsın kan değerlerini.
Dikkat etmeye çalırım da bugün kızımın sınıf arkadaşının annesine davetliydik kendimi tuttum ama öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklı oldu. 5 sarma, 3 kabak çiçeği dolması ve 1 börek. Tatlılara ve Kayseri'nin yağlamasına dokunmadım.
Ara öğünler fazla olunca insülün daha fazla fırlamaz mı?
Benim yaptığım diyette amaç ara öğünleri kaldırıp öğünlerde yeterince yiyerek insülün salınma sıklığını düşürmek.
Menün de güzel olmuş. Toplam kalori fazla olmamış.
Ben haftaya 63.2, öbür hafta 62.8, sondan bir önceki hafta 62.4 ve son hafta 62.00 olacağım. Not ettim. Tartıyı da çekip göndereceğim şu fotoğraf yüklemeyi başarırsam. Fotoğraf ekleye (insert a photo/video) giriyorum ama sonra dosya adını yazamıyorum ya.
Ağırlık kaldır canım. Önce 1'er kiloluk sonra da 2'şer kiloluk. Çok fark eder inan. Ağırlık kaldırmak karın yağlarından kurtulmayı sağlıyor.
Menün güzel canım. Yalnız sabahki 1 dilim ekmeğin yerine 2 ceviz yiyip denesen.
Kızlar bu arada benim göbeğim yeni diyetle 1 cm daha inceldi. Midem mi küçüldü acaba ekmek yemediğim için yoksa yağcıklar gidiyor mu?. Bu aralar diyetisyenim doğum izninden dönecek. Aslında Temmuz sonunda izne ayrılırken diğer arkadaşa gel görün demişti. Ben gitmedim, 1 ay sonra dönsün yağ, kas oranıma baktıracağım bakalım.
Eşim de dün ilk defa benim bu halimi beğendi. Önceleri "bu kadar kilo vermen iyi olmamış, popo gitmiş, göğüs gitmiş diyordu". Vücudum toparlanmaya başladı sanırım.
Binnaaaaaaz, Biiiinnnnaaaaz gitti mi? Ben de çok üzüldüm.
Geçmiş olsun. Diş ateşi bu kadar yüksek olmaz diye biliyorum ama belki de diştendir.
Benim bütün gün girmeye fırsatım olmadı kızlar ozurdiliyorum kardeşim kek poğaça falan istei annem pek bilmez öyle şeyleri. Onları yaptım bütün gün. Ben yiyip yemedigimi yarın yazıcam. Şimdi dünkü menümü yazayım.
Sabah 1 yumurta peynir 1 dilim tam buğday ekmek salatalık domates
Ara nescafe 5 badem
Öğlen 1 kepçe çorba 6 kaşık ıspanak yoğurt 1 tavuk fırında. Ve salata
Ara yarım muz kefir
sonra yola çıktık 1 mandalina birde kızımın gofretinden bir ısırık aldım.
Akşam susurluk tostu kaşarlı ve ayran
Su 2 lt
spor 30+30 dakika yürüyüş