- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
İyi eğlenceler gülümcanlar oglan uyuyor, ben azicik susleneyim aksam icin, hepinize tekrardan iyi geceler:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi eğlenceler gülümcanlar oglan uyuyor, ben azicik susleneyim aksam icin, hepinize tekrardan iyi geceler:)
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah GuleBenim tatlı kızım iki cilve yapar kırar oğluşun inadını :))))
Canım sabahları ılık suya limon sıkıp içebilirsin, yoğurta keten tohumu karıştırıp yiyebilirsin, bazıları akşamdan suya hurma koyup sabah hem ıslatılmış hurmayı yiyorlar hemde suyunu içiyorlar, kuru kayısı yada kuru erik de fayda edebilir?
İnşallah bizim oglana da iyi gelir canım. Bazen o kadar sinirlerim bozuluyor ki inan ona o uyuyunca ağlıyorum . Çünkü bütün gün huzursuzluk yapıyor. Umarım geçer gider bir an önce.haklisin canim zamanla olacak:)
8 cocuklu o tanidiklar gecen sene 80gun abd seyahati yaptilar, sasip kaliyorum.
ama oyle guzellerki kalabalik, kalabalik:)
sakkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn:)
oyyy kadayif miiii :)
insallah canim sagolasin:)
ablacim nasildi dogum gunu??
oyyy ogretmen mi olacakmis prenses hayirlisi olsun Seherim:)
ahh Sibelim neredeyse 3 yildir ilkkez boyle birsey oldu sansimiza:)
kres iyi gelir canim oglusuna arkadasim 3 hafta once Akinla yasit kizini krese baslatti.
okadar fark var ki ben bile tasindiktan sonra vermeyi dusunuyorum.
tuvalet egitimi halloldu, uykusu duzenli, yaramazligi kalmadi, melek oldu kuzucuk:)
menu guzel canim afiyet olsun:)
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim:)
canim yoladigim videolu mesajin altinda favorilere ekle diye bir secenek var, oradan favorilerine ekleyip rahatlikla bakabilirsin:)
sende oylesin canim iyi geceler:)
canim diledigin kadar protein ye, wc sorunun icin lifli gidalar yersen hic sorun kalmaz.
Ornegin:elma, portakal,mandalina,armut,kereviz,greyfurt,brokoli,havuc,kabak,bruksel lahanasi gibi gidalar..
iyi uykular canim:)
oyyy ne guzel Ebrusum, sag salim kucaginiza alin insallah guzelim.
ne sevinmistir buyukler:)
canlar oglan uyuyor, ben azicik susleneyim aksam icin, hepinize tekrardan iyi geceler:)
ay sinirr oluyom abla yaa tartışmamak için yiyorum varmı böyle bişey yaa midem bulanıyor çok kötüBide varya yeyince pisman filan olmuyom ben asya
mutlaka telafi etmem lazım ya sürekli bundan nolucak şundan nolucak diyor ağzında hep o varCanım, eğer yemezsen sonrası tartışma olucaksa yemelisin, biraz fazla spor yaparsın telafi edersin yediğini ama hiçbirşey için eşinle tartışmaya değmez, zaten sen sonra daha kötü oluyorsun..
Diyet yapmak için bekar olmak en iyisiEvlenene kadar ne yaptım, yaptım sonra benim için de zor olucak, çünkü nişanlım diyete nefret ediyor
Pişmanlık duyma artık, yarın telafi edersin![]()
ben hepinizin yerine oluyom merak etmeyinAh bir de ben olmasamm
Pişmanlıktan başımı duvarlara vurmak istiyorum![]()
domatesi bu hafta yemeye başlaadım gülüm özledim çünküMenunuz cok guzel... Keşke bu mevsim de domates tuketmeseniz... Ne guzel saglikli besleniyorsunuz, bedeninize hormonlu yiyecek sokmasaniz keske.
eveeettttthaklisin canim zamanla olacak:)
kres iyi gelir canim oglusuna arkadasim 3 hafta once Akinla yasit kizini krese baslatti.
tuvalet egitimi halloldu, uykusu duzenli, yaramazligi kalmadi, melek oldu kuzucuk:)
canim yoladigim videolu mesajin altinda favorilere ekle diye bir secenek var, oradan favorilerine ekleyip rahatlikla bakabilirsin:)
canim diledigin kadar protein ye, wc sorunun icin lifli gidalar yersen hic sorun kalmaz.
Ornegin:elma, portakal,mandalina,armut,kereviz,greyfurt,brokoli,havuc,kabak,bruksel lahanasi gibi gidalar..
Canim senin adina sevindim istedigin gibi olur inşallahBuarada canlarim sizinle bu mutlu haberimi paylasmak istiyorum
Oglum dogdugundan beri ilkkez guvenilir birisini bulduk ve bu aksam 5.30-9.30 arasi bizim evimize gelip teyze oglumla ilgilenecek.
Bizde esimle yemek yemege, oradan da sinemaya gidelim dedik
Ayy acaba aksami gorebilecek miyim bilmiyorum
Liseli genc kizlar gibi icim kipir kipir:
Bu arada oglumla ilgilenecek teyzede Turk, hemde yakin arkadasimin annesi.
Insallah kazasiz belasiz evimize doner, oglumuza kavusuruz.
Calisan anneler ne zormus, cocugunu birine emanet etmek, simdi sizleri anliyorum.
Rabbim korusun tum evlatlari..
Aksam bir cocuksuz anne siiri ya da yazisi yazar basinizi sisiririm artikin![]()
Akademisyen olsun nobelli bir yazar.olsun elektronik muhendisi olsun (kontrol kalemi olaraktan dusunelim ) ogretmen de olabilir tabi :)benim sektor degistiresim var seyhani bekliyorum :) seher sen ev hanimi misin yoksa cocuk izninde misinCanim biz bile seçiyoruz onlar mi secmeyecek:)
bu arada bizimkide kalemi seçti hemde iki kere sonrada bırakmadı kalemi :)
öğretmen olacak:))kalemi o niyetle koyduk
Of ebrus sorma onu hic koltuk degnekleriyle dolasiyor işte ama surekli emirler yagdiriyor oturdugu yerden. Az kaldi patlamama kaldiramiyorum tatlim cu.a izmire gidecegizSenin kızlar senin gibi savaşçı abla :) bu arada enişte nasıl oldu?
Yemedim tatlim yemem bozacagim zaman bozmaya karar verip yapiyorum.cok nadir oluyor zaten gunlerde.kasmiyorum artik ayda 1 . Oyle borek falan bozdurmuyor. Ama cok guzel kokuyor biliyor musun harika yapar annem. Hedefime ulasinca bir dilim yerim ilerdehaklisin canim zamanla olacak:)
Günaydın çıtır hatunlar
Dün gece kontenjan açıklandı kızlar sevinçten buraya yazmayı unuttum bizim bölümden 1997 kişi alacaklarmış Rabbime şükürler olsun:)))
@D3S1R3 ablişim sunumunda başarılar dilerim sakin relax ol sen yaparsın inşallah heycan yaparsan kelimeler birbirine karışır onun için sakin davran bilgin zaten gayet güzeldir diye düşünüyorum abliş Rabbim utandırmasın@haeshin ablacım kızın nasıl oldu iyimi canım miniğim yaaa Rabbim şafi ismi ile şifalar versin @Hayaller35 ablacım siz nasıl oldunuz bol bol c vitanmini yiyin @E-brulim sen nasılsın kuzummm :)@belindamm kız bisikletle aran nasıl:))@Yawrukush bu hafta mezun musun tatlışımm:)
@seyhan77 abliş bu aralar kaçırıyorsun aman dikkat
@shrrr @saricicek123Dahlia_
asya_01 canlarımmm nasılsınızzz:))
@Asyaca @edsofi @zeynepela07 @Yseeminntiffany20 @pakizee @zoombiiee @melinda23
hawar @Slm09 tatlışlar nasılsınız nasıl gidiyor daha sık gelin kaynaşalım gepbirlikteçıtır hatunlar olalım şekerlerimmmm
![]()
Günaydııın :) Herkese merhaba nasılsınız? Baktım benim bransta 1050 kisi atanacak.Insallah mezun oldugum zaman daha da artar.Bu arada evet karbonhidrat falan fazla yiyorum.Ama normal zamanlarda ne yedigimi soylemeye utaniyorum yaBu listeler normal yediklerime gore hic neredeyse...Bir de cok azaltip sonradan geri almaktan korkuyorum.Cunku bunu defalarca yasadim.Ac bitirdim kac kez gunu.Simdi hepsini aldim.
![]()
Canim workout yapamadim. Denizin atesi var defne de atesli uyandi sabah kotu bi gece gecirdik jusma seanslari titre ve kendine gel seanslari vardi.
Neeee 3 oglan miiiiiii :))) e kendine guvenin varsa buyur yap tatlim.3 oglan vuuuu:))) amerikalilar da cok cocuk seviyo de mi kalabalik aileler
Günaydın kızlar yine ben :) dün gece yatmadan 3 tabak makarnayida yedikten sonra evet bu sabah başladım diyete yani listem yok ama ekmek tatlı yok makarna pilav da yok az yiyeceğim . Ama spor yapamıyorum oğlum 5 aylık ve diş çıkartıyor hiç durmuyor. Saatlerce kucakta gezdiriyorum ziplatiyorum buda spor sayilirmi. Haa bide kahve bagimlisiyim ve şekersiz icemiyorum sabah 1 bardak Nescafe içtim 1 şekerli buna çözüm varmı
2 ay sonra 2 yasinda olacak canim. Kendine sorarsan "dott" yasindaymis:)
Selam kızlar herkese hayırlı sağlıklı günler
Hahhayt ne olcak bunların bu büyüme merakı benim ki sürekli 7 olmak istediğini söylüyor (kendine çok kızıyor yavaş büyüyormuş )+ 7 filmler ve oyuncaklar için :)))
bugun hiç su içesim yok resmen zorla içiyorum daha 5 bardak oldubide şey sorcam sabahları ac karnına sirkeli su ıcıorm 2 gündür igrenc bı tadı var işe yarar mı sizce yağ yakımında
Ben yine geçmişi okuyup alıntı yapayım derken selamsız daldım
Dün menümü yazdıktan sonra 1 kase patlamış mısır yedim, yağsız, tuzsuz tabi..
Kabızlık sorunu olanlara şiddetle öneririm.. Gerçekten çok iyi geliyor, hem tokluk hissi de veriyor..
Kabızlığıa iyi geldiğini öğrendiğimden beri yemeğe çalışıyorum, ama tuzlusunu yiyordum tabi, şimdi tuzsuz yapıyorum tadı da gayet güzel![]()
Torun nerden cikti yahu yok torun morun gezsinler biraz daha 8 ay oldu
Bitti sukur. Cok begendiler, tebrik ettiler. Bu etabi da basariyla atlattik. Yemege gidiyoruz biz, aksam gelirim![]()
Allah kabul etsin gulum..
Benim paylastigim evde yapabilecegimiz egzersizler var ya guzelim onlari tamamen aklina yazsan, ya da bir kagida not alsan sirasina gore sana hatirlacak sekilde ve sobali odada hergun yapsan.Toplam 15dk zaten.
Mesela 1.egzersiz mekik, 2.sinav seklinde birkez bilgisayardan izleyip not alsan, hareketlerde aklinda kalir zaten..
MENUM
SABAH
Peynirli 2 yumurta
Yarim salatalik, yarim limon
Yarim dilim tbe, ajvar sos
ARA
Filtre kahve
3 ceviz
OGLEN
Karnabahar yemegi
ARA(arkadasima caya davetliyim, kendisi de diyet yapiyor,diyetimi bozmayacak seylerden yerim, guncellerim yediklerimi.)
Cay
AKSAM(esimle disarida olacagiz tam bilemiyorum ne yiyecegim ama bizim fiks et ve salatarestaurant menumuz)
Et
Salata
1.5lt su, 2 maden suyu
30dk bisiklet, gogus egzersizleri
DIPNOT:yatmadan once arkadasimda ve disarida ne yedigimi yazarim muhakkak:)
Buarada canlarim sizinle bu mutlu haberimi paylasmak istiyorum
Oglum dogdugundan beri ilkkez guvenilir birisini bulduk ve bu aksam 5.30-9.30 arasi bizim evimize gelip teyze oglumla ilgilenecek.
Bizde esimle yemek yemege, oradan da sinemaya gidelim dedik
Ayy acaba aksami gorebilecek miyim bilmiyorum
Liseli genc kizlar gibi icim kipir kipir:
Bu arada oglumla ilgilenecek teyzede Turk, hemde yakin arkadasimin annesi.
Insallah kazasiz belasiz evimize doner, oglumuza kavusuruz.
Calisan anneler ne zormus, cocugunu birine emanet etmek, simdi sizleri anliyorum.
Rabbim korusun tum evlatlari..
Aksam bir cocuksuz anne siiri ya da yazisi yazar basinizi sisiririm artikin![]()
Kızlar ben geldim yorgunluk had safhada ama mutluluk daha fazla:)) çok güzeldi kızlar :)
Menümu yaziyorum:)
dis bugdayi menusu:))
anladınız siz feda olsun kizima :)
geçmiş çok birikmiş ama kaptanimin sunumu iyi gecmis kaptanim formaliteydi zaten galiba e hayırlı olsun diyelim ozaman:))
mavişim kadrolar aciklanmis hayirli olsun bende konyaya beklerim 3 saat size zaten:))
haeshin canım İkizlere geçmiş olsun y yedirme kiz cocuklara:) et yesinler:)))
Canim ya sen yaparsin 3 cocuk etrafta da cokmus oh coluk cocuk yaşarsınız :))) insallah olur:)) 8 cocukta kaldim yalniz ben.nasil bas edilir bilemedim
Ya kizlar n diyorsunuz su anda mutfaktan ispanakli boregin kokusu burnuma burnuma nasil tütüyor
tatlim ilk zamanlar bizde esimle cok sorun yasadik ozelliklede aksam yemeklerinde yalniz yemekt3n sikayetciydi ancak ona durumu guzelce anlattim bu sekilde biraz sıkıcaz disimizi ve ben kendimi hedef kiloma geldigimde cok daha ii hissedicem dedim tamam dedi simdi alistikben kaçamıyorum da eşim yemiyorum deyince yakamı bırakmıyorki tartışma çıkarıyorpüff yedik tatlıyı yaa
yarın kesin yürümem lazımm
Kizlarar smdi bisey birsey sorucam herkesin bi vicut ywpisi farkli herkes farkli menulerle kilo verio ama ben az yemekle kilo veremiorum , benm vucut sade protein yiyerek kilo verebiliorum bolda su , ama wcye cikamiorum cnku yulaftan tiskiniyorum , yiyemiorum ,, haftanin 2 vea 3 gunu sbze yemeliyim , ne yapmaliyim wc sorrunuma , normal yemek yiyerek kilo veremiorum az da yesem , ne yapmaliyim ???
Kızlar yaprak saracakmışız![]()
Menümü verim gece gelirim inşallah
Sabah
Yumurta haşlaması
Ada çayı
Peynir
Yulaflı ekmek
Ara
Ödem atıcı çay
Yulaflı Bisküvi
Öğlen
Yulaflı krep
Peynir
Yoğurtlu çorba
Domates
Ara
Hibiskus çayı
Akşam
Karışık et
Salata çeşitleri
Yoğurt
Ara
Mistikçayı
2.5 litre su
1 saat yürüyüş
Jillian 2. Level 6. Gün:)
Cok uykum var, gecmisi yarin okuyacagim kismetse. Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin![]()
10 km bisiklet surdum. .şimdi duşa sonra uykuya. İyi geceler herkese canlar.
Kizlarar smdi bisey birsey sorucam herkesin bi vicut ywpisi farkli herkes farkli menulerle kilo verio ama ben az yemekle kilo veremiorum , benm vucut sade protein yiyerek kilo verebiliorum bolda su , ama wcye cikamiorum cnku yulaftan tiskiniyorum , yiyemiorum ,, haftanin 2 vea 3 gunu sbze yemeliyim , ne yapmaliyim wc sorrunuma , normal yemek yiyerek kilo veremiorum az da yesem , ne yapmaliyim ???
mavisimm hadi hayirlisi olsun kuzumm cok sevindim adina
tatlim hayirlisi olsun senin icin.
yemek konusuna gelince duzenli beslenip kilonu saglikli bir sekilde verdiginde inan almasi kolay olmuyor canim alsanda bir kac kilo oluyor onuda kendini tanidigindan dolayi kolay verebiliyor halde olacaksin
busecim cok gecmis olsun canim simdi nasil bebisler
canim oncelikle hosgeldin.
zamanla yeme duzenini ayarlayacagindan eminim yeterki iste ve azimli ol
ay yerimmm onu ben dott müs
saglikli ve hayirli gunler elifcim
sevsinlerrr onu uyusunda büyüsün nenniii :))
melindacim oncelikle hosgeldin canim.
gecmis olsun doktora falan gidebildinmi?
sirkeli su yada limonlu su diyorlar ancak ben sirkenin kokusuna bile gelemem o nedenle mide bulandirici olmasi bana cok normal geliyor ayrica limon suyu da metobozlizmayi canlandirma acisindan hem ii gemde sirkeli suya nazaran daha icilebilir hatta icilebilir bisey
yavru yagsiz nasil yapiyorsun pekii?
seyhan abla benim annemde 42 yaşında anam tutturuyor torun diye hic gezin tozun yokk aahah ananelik duygulari kabardi iyicee
demetcim cokkkkk sevindim cok tebrik ederim canimmm
afiyetler olsun ayrica