• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sende yurtdisindaydi galba canm aman kis deme bana ya haala bi esiyo burasi cocuk catladi ewde ya sorma . su soguklar gitsede kurtlsak yaw
Evet canim almanyadayim... Bu havalarda Rabbimin bir ikrami bize, yapacak bir sey yok :)

ya aslında herşeyim çok normal. göze gelen bir kalçada değil..
dediğim gibi hiç hareket yapmıyorum.
iş ev arası 2 dk. işten eve evden işe..
salmak istemedim kendimi..
yoksa herşey aslında gayet orantılı.
hem sporla sıkılaşır fena mı :KK53: 160 boyundayım
yüzümden kilo almak istiyorum
pilates yap cınımmmm :KK60: :cılız kız görmüş şişman kadın bakışı: :KK70::KK70:

ya aslında herşeyim çok normal. göze gelen bir kalçada değil..
dediğim gibi hiç hareket yapmıyorum.
iş ev arası 2 dk. işten eve evden işe..
salmak istemedim kendimi..
yoksa herşey aslında gayet orantılı.
hem sporla sıkılaşır fena mı :KK53: 160 boyundayım
yüzümden kilo almak istiyorum
Sende yuzden mi kilo verion ilk bizim ailede oyle esim tarafi . dedigim gibi jillian guzel . buyuk ihtimal kaptanlarimzda pnu onerir :) boyunda ole uzun degil canm spor sart . ama yuzden kilo almak zor cunku seninki yapisal sanirim bunyen oyle zannediorum

Sende yuzden mi kilo verion ilk bizim ailede oyle esim tarafi . dedigim gibi jillian guzel . buyuk ihtimal kaptanlarimzda pnu onerir :) boyunda ole uzun degil canm spor sart . ama yuzden kilo almak zor cunku seninki yapisal sanirim bunyen oyle zannediorum
yüzümden ve kalçamdan alıyorum.
spor yaparsam sadece yüzüme gider hani :KK53:

benim kuzenim sıkılaşmak için onu yapmıştı oda cılız :63::KK12:
iyi etkisini gördüm diyodu:KK75:
kızım cılız deyip durma aaa :KK34:

Kızlar günaydın internetim yok o yüzden sabahları ofiste yazabiliyorum ancak :(
Menüye ek 1 bardak yeşil çay 1 bardak Form Çayı, bol yeşillik salata
Bu arada akşamki mantı yarım tabaktı:KK17:
Menümü yazıp geçmişe bakiim hemen
Screenshot_2016-04-26-09-53-34.webp
Screenshot_2016-04-26-09-53-44.webp
Screenshot_2016-04-26-09-53-53.webp

1 saat sonra mesaim bitiyor yogun ve sıkıcı bir gün dü üstüne bir de toplantı öğğ geldi spor yapcak havam yok ama kociş beni gazlar sanırım

ahaah bu güzeldi :) ben de bazen spora yorluyorum ya da canım birşey çekiyor nişanlım yok yok bozma sen diyetini diyor nasıl tembihlemişsem :KK73::KK70:

bnnu bnnu ben de cok begeniyorum gulum. Kalori hesabi yapilmasa da, liste halinde topluca gormek isteyen arkadaslar icin de guzel bir uygulama bence. Keske herkes kullansa:)
teşekkürler canım :KK37:

Canim ben cok usengec oldugum icin ayrintiya inip bakamiyirum problem bende :KK70:

canım telefondan mı bakıyorsun pc de sorun yok da, walla vaktim yok canım seven de var sevmeyen de bilemedim ben de :KK37:

sagol canim benim:))

evde wifi var mi kuzum??
haber alamayacak miyiz senden?

afiyet olsun canim:)

Teşekkür ederim canım, evde wifi yok hiç evde durmyorum ki sabah işe geliyorum akşam çıkışı biraz dolaşıyorum 8de evdeyim interneti kullanmıyorum diye iptal ettirdik.Sabahları online olabiliyorum , bir de bu ara sınavlara da hazırlanıyorum iş de bir yandan biraz yoğunluk var ama menümü sporumu hep yazmaya çalışıyorum :KK22:o_O

Hoşgeldin canım biz iyi gidiyoruz siz nasılsınız bakalım?

Bizim gibi yazsan daha iyi oşacak canım bence

canım aslında vakit yok uzun uzun yazamıyorum burda ekran görüntüsünü alıp gönderiyorum o yüzden Hoppa

sen yazdın diye yazıyorum canım, keşke sen de bizim gibi eklesen gözüm yoruluyor benim de bakamıyorum. bi sağ bi sol bi yukarı bi aşağı. şu gözleri beslim die neler yiorm hep sen alıon vitaminini şu iki çizgi kadar olan gözlerimin :KK70::KK70:
ahahah gözünün vitaminini yirim :KK37::KK71:
walla vakit kısalıyor diye öyle yazıyorum aslen , bir de mesai başındayken töbee :KK70:

ahaah bu güzeldi :) ben de bazen spora yorluyorum ya da canım birşey çekiyor nişanlım yok yok bozma sen diyetini diyor nasıl tembihlemişsem :KK73::KK70:

teşekkürler canım :KK37:

canım telefondan mı bakıyorsun pc de sorun yok da, walla vaktim yok canım seven de var sevmeyen de bilemedim ben de :KK37:

Teşekkür ederim canım, evde wifi yok hiç evde durmyorum ki sabah işe geliyorum akşam çıkışı biraz dolaşıyorum 8de evdeyim interneti kullanmıyorum diye iptal ettirdik.Sabahları online olabiliyorum , bir de bu ara sınavlara da hazırlanıyorum iş de bir yandan biraz yoğunluk var ama menümü sporumu hep yazmaya çalışıyorum :KK22:o_O

canım aslında vakit yok uzun uzun yazamıyorum burda ekran görüntüsünü alıp gönderiyorum o yüzden Hoppa

ahahah gözünün vitaminini yirim :KK37::KK71:
walla vakit kısalıyor diye öyle yazıyorum aslen , bir de mesai başındayken töbee :KK70:
Canim kalori hesabini yazma sen bil yeter tatlim bence

günaydnlarrrrr

Ben de özledim sizleri gule mın. Nasil gidiyor hamislik? Kıvırcık prensesim nasıl?

Ben Kıbrıs'ın Muş ilindenim canim:)))) Şaka şaka ben Muşluyum ama Fransa da yaşıyorum.

Hoşbuldum Özgem nasılsın ? Akın paşa ve minik kurabiyen nasıl? Kiz geçen haber de Texas da bir öğrencinin üstüne Yıldırım düşmüş ay Rabbim korusun. Sizin oralar felaket yagmur yağıyor. Dikkat edin bacım.

Kuzum ben de katılıyorum yarışmaya.

Asya cim nasılsın? Kız sen hala kaynanan la mi savasiyorsun? Bırak hamileliginin tadını çıkar duyma görme 3 Maymunu oyna. Bunu karnindakinin hatri için yap be gülüm. Bak ona sahip olmak için neler yaptın şimdi de stresinle ona zarar verme. Senin kaynananin ayağını kaydircam ben sen rahat ol @melinda23 bacım bir el at bu işe :))))
ahaha cok guldum ilahiii seniii

valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.

Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??
Ailelerle konustuk,, gorumcem sandalyeden dusmus sag el bilegini kirmis :KK43:
Birde kizcagiz doktora ogrencisi bu 1 ay sinavlari vardi, saglik ne muhim sey..

iyiyiz kzuucum sen nasılsn?

geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah

canim ne olursa olsun o bir anne.
cocuk o kadar zor buyuyor ki, elbet layikiyla annelik yapan annelerin isleri cok daha zor.
ama yinede esini bu yasa getirmisler gulum.
sen kendini hep boyle doldurma.
iyi taraflarini gormeye calis.
hep husnu zan et guzelim, gececek bu gunler...

tamam guzelim, biz hep buralardayiz:)

squat guzelim :)

canim tatli krizlerini bitterle bastirmaya calis.
sporlarin cok guzeldi zaten bugun:)

ayy seni aksamlari da gormek ne guzel sekerim:))

oyyy korkutmayin, hamis anneleri:KK43:

afiyet olsun canim:)

cok iyiyiz gulum.
her sey yolunda oglan kosturuyor, bebis heralde iyidir, surekli oglanin pesinde kosturuyorum, bebis aklima bile gelmiyor:)
burada 10 gundur havalar cok fena Sibelim...
sen nasilsin kuzum, pasam nasil??

kizz ne sIkmasi gordugumuz mu var ki seni :))

ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)

yaa çok çok geçmiş olsun kaynar inşallah hemen kelle paça yiyecek bol kemik suyu kaynatıp yiyecek ıyyy... trafik kazası geçirdim kaburgalarım kırıldı gecem gündüzüm bu tarz şeyler yiyip içmekle geçmişti off berbat ama şifa işte...Allah beterinden korusun...

evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?

Canim nie iyyyy diosunkiii hayvancagizin en guzel yerlerine .... Ayyyy vallahi biyerlerim siscek smdi kelle paca ooyhhhh .. Hele o kellenin dili yapmu ayyy super misss yuzundeki etlerrr ayyyy bulamiom ben uzakta iskembede bayadr yiyemiom cok ozledim coookkk . ilik suyu kullaniorum ama yemeklere

ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem

Sizin ağzınızı burnunuzu yerim ben cansınız can
Sabah kaynanam geliyormuş Kara haber geldi az evvel
Refikle Nasıl geyik yaparlar yarın
O kadar gergin geçer ki benim ki
Uf yarın okulda mesaiye mi kalsam acıba ya
@Yawrukush kaptanım görümcene üzüldüm geçmiş olsun

kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam

Aaa rizelimisin benim esimde trabzonlu ilk orda yedim ne sahane bisi kizzz sen kapali acigida biliosundur peynirli veya kiymali derler orda . hamsi tuzlama of anam . helvasi teryagi ... Sabaha hertarfm siscek vallahi he :KK70:

aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn

Evet kaptanım

Valla mantı gibi bol sarımsaklı soslara batırılıp Yeniliyor ve ilginç hiç rahatsız etmiyor netten bak görürsün bi defa yersem asla vazgeçemezsin

Ben sabah beri gergedan diye okuyorum ya :KK66:

Hah 1. Takımla yarışan bize bak cumaya Özge bizi kavuracak
O zaman hepimiz turşu olacağız

ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk

Nereden geliyorlar Can'ım? Ben de kpyle çok iyi anlaşorım :)

ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah
86319.gif
TAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI
86319.gif

:KK73::KK9:1. 26.000 adimla @Ollalla :KK9::KK73:

sp.gif
sp.gif
2.15.600 adimla @CheGuevera
sp.gif
sp.gif

3d-gym.gif
3.10.000 adimla @happy_moon
3d-gym.gif

00002157.gif
Tebrikler guzellerrr
00002157.gif
tebrıkler kızlarrrr

00002157.gif
00002157.gif
TAKIM ICI ILK 3..... SINAV EGZERSIZI
00002157.gif
00002157.gif

86319.gif
1. 200 adet sinav ile @Ollalla
86319.gif

poids.gif
poids.gif
2. 100 adet sinav ile @happy_moon ve @tiffany20
poids.gif
poids.gif

00002159.gif
poids.gif
3. 50 adet sinav ile @Mavibocuk
poids.gif
00002159.gif

:KK9::KK200:Tebrikler guzellerrr:KK200::KK9:

teebrıklerrr

papatyam ben 2 öğün besleniyorumm. Karatay yapıyorum kuzubalım

canımm hoşgeldin nerelerdesinn, nasılsın ?

ayy gözün aydın canımm

saol minnoşum, kız çok tatlı benimm can kayınvalidemm, ben serseriyim uğraşıyom annemle.

canım trakya da da çok kullanılır ''kızan'' kelimesi. Genel de çocuklar için kullanıyorlar.

ayy yok sağolsun çok düşkün. yok aslında büyük çocuklara daha düşkün. sadece sevme kısmıyla ilgileniyor. aman napsın anneler de zaten büyütüp göndermişler şimdi dinlenme zamanları

aaaa bayılırım majkimmm soka yaa her zaman favorimdir. ( o neydi gız)

he ıkı ogun beslenıosn güzelll

aha şikayet etcem size kim bilir ne dionuz bize :KK70::KK70:

ay yok be sıze bsy demedk

kız yeni doğum yaptı, 2 zıbın bi patik al git lutkam :p

dogru gtmek lazm dimi heheehh

o müsliyalar ın eltisinin kız kardeşi benim üst komşumdu :p

cok guldrdn benı hee vallahi

ohh miss, sağolsun benim eşim de çok yardımcıdır herşeye

canım öp anlımdan ben demiştim =) deneyimimi hemen paylaşayım canım, bu sabah psikiyatr deydim bilmem anlatabildimmi :KK70:

süper geçmiş canım günün

gün boyu nefes almamış olmalısın bu kadar spora...

kuzumu da al gel bize papatyam

maşallah enişteye hamarat enişteleri severm

GUNCELLEME
86319.gif
TAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI
86319.gif

:KK73::KK9:1. 26.000 adimla @Ollalla :KK9::KK73:

sp.gif
sp.gif
2.16.967 adimla @haeshin
sp.gif
sp.gif