• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim hepinize mutlu, saglikli, bol eksili, kacamaksiz bir hafta diliyorum.:KK200:
Gununuz aydin olsun.:KK68:
1. takimla bu haftaki yarisimizi unutmayalim.:KK48:
@asya_01 doktordan donunce bize haber et gulum:KK200:
Harpy Harpy evlat iyilesti mi?
@sevimlicadi0 fistigim sinavin cok iyi gecer insallah:KK68:
@Saadetim33 nerelerdesin gulum?
@CheGuevera telefon yapilsin artik cekirgem:p
@melinda23 @ddanes zey zey zey zey mugehatun mugehatun @mart09 @bnnu @keping @KarKralicesi gozlerimiz sizi ariyor canlar, gelin biraz sohbet edelim..

özgecim nasılsın canım ?
haftasonum full temizlikle geçti pazar günü atrkadaslarım gelip bir kahveye çıkardılar beni onun dısında temizlikle kafayı bozdum
evimin hemen önünde cami insaatı var ve 3 yıldır kafalarına göre devam ediyorlar evim balkonum hep toz içinde rezillik resmen
evimi resmen çamaşır suyuyla yıkadım ancak kendime geldim ama bende bittim bu arada

ay sonu oldugu için işler yogun gelemiyorumda

günaydnlarrrrr

ahaha cok guldum ilahiii seniii

valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.

iyiyiz kzuucum sen nasılsn?

geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah

ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)

evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?

ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem

kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam

aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn

ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk

ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah

tebrıkler kızlarrrr

teebrıklerrr

he ıkı ogun beslenıosn güzelll

ay yok be sıze bsy demedk

dogru gtmek lazm dimi heheehh

cok guldrdn benı hee vallahi

maşallah enişteye hamarat enişteleri severm

güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh

günaydn babyyy
Faroz tatlim tam yerinden :D

dün ki menüm
sabah 1 domates
birazcık peynir
1 dilim ekemk

öğlen
1 kase corba
1 kase nohut
1 kase salata

ara
1 bardak ayran

aksam
ton balıklı salata
coban salata
1 kasık z.yaglı barbunya
2 kasık z.yaglı taze fasulye
spor
80 mekik
60 şınav
100 civarı ıp atlama
15 dkka bacak hareketlerı
10 dkka simit için yanlara eğilme

15 dkka bebegmle dans o kucgmdayken baya ter attım

su
1,5 lt falandr

valla hiç spor yapasım yoktu anca bu kadr oldu

özgecim nasılsın canım ?
haftasonum full temizlikle geçti pazar günü atrkadaslarım gelip bir kahveye çıkardılar beni onun dısında temizlikle kafayı bozdum
evimin hemen önünde cami insaatı var ve 3 yıldır kafalarına göre devam ediyorlar evim balkonum hep toz içinde rezillik resmen
evimi resmen çamaşır suyuyla yıkadım ancak kendime geldim ama bende bittim bu arada

ay sonu oldugu için işler yogun gelemiyorumda

Geçmiş olsun diyelim canım :)
Nasılsınn ??

ben ne yapayım şimdi :KK53:
iş yeri 4 katlı merdiven çıkayım mı :KK70:

valla merdien inip cıkma iyi fikir olablr bnde 4 katlı ıs yernde sabahları cıkıormda bizim iş yernde sıkı yonetım var dısarı cıkmak yasak oldgu ıcın merdıven ınıp cıkamıorm pek ımkanın varsa merdıvenlerı sıksık kullanablrsn hem selulıtın olmaz

selam hg kaptanımız Yawrukush Yawrukush yardımcıları E-brulim E-brulim Asyaca Asyaca Mavibocuk Mavibocuk bizde öğrencileri ben boşnak güzeli melinda yani @CheGuevera dan bin kat güzelim yani:KK70:saclarım bakır gözlerim yeşil @CheGuevera beni cok kıskanır hazmedemez arada sinameki falan içer anca hazmeder falan:KK70:şaka şaka @CheGuevera la eglenıorm kendısıde bnmle pek eglenır

nasılsın bakalm sen sadece spor ıcın geldın oyle degılmı?

şimdi bende mi fiziki özelliklerimi söyliyeyim:D
evet spor istiyorum.

valla merdien inip cıkma iyi fikir olablr bnde 4 katlı ıs yernde sabahları cıkıormda bizim iş yernde sıkı yonetım var dısarı cıkmak yasak oldgu ıcın merdıven ınıp cıkamıorm pek ımkanın varsa merdıvenlerı sıksık kullanablrsn hem selulıtın olmaz
ben ikinci kattayım.
bina kullanılmıyor zaten. günde 4 kere inip çıkabilirim belki

Çok merdiven çıkmak dizlere zararlı özellikle kiloluysanız Y yesil_zeytin_

Günaydın kızlarcım nasılsınız??
Yawrukush Yawrukush Kaptanım internettekiler round şeklinde değil. Round olduğu zaman iki aylık program veriyor ve o programı takip edip yapınca daha mantıklı sonuçlar alınıyormuş. Aldım bakalım başlıyorum bu gün. Yorumları çok iyi hep .İki ay sonra farkını görürsem bildiririm artık :D

Alaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiii :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

noliiiiii kıprıslııııı

şimdi bende mi fiziki özelliklerimi söyliyeyim:KK70:
evet spor istiyorum.

ben ikinci kattayım.
bina kullanılmıyor zaten. günde 4 kere inip çıkabilirim belki

sende soleyeblrsn fiziki özelliklerni kesin @CheGuevera guzelsndr yani say say ksıkansn azcık ahahahahaha

Çok merdiven çıkmak dizlere zararlı özellikle kiloluysanız Y yesil_zeytin_

kız 49 kgyum dedi yanlıs gormedysem hiç bir sakınası yok ınıp cıksın spor ıste ne güzel

Günaydın kızlarcım nasılsınız??
Yawrukush Yawrukush Kaptanım internettekiler round şeklinde değil. Round olduğu zaman iki aylık program veriyor ve o programı takip edip yapınca daha mantıklı sonuçlar alınıyormuş. Aldım bakalım başlıyorum bu gün. Yorumları çok iyi hep .İki ay sonra farkını görürsem bildiririm artık :KK70:

gunaydn canım tmm beklıroz bakalm 2 ay sonrakı sonucları

Merdiven cikmak nerdeyse tüm bacak kaslarini calistiriyor, seninde sorunun kalca kisminda oldugu icin kesinlikle cikmani tavsiye ederim :KK49:

Sihirli kürem bana Harpy cok güzel bir eksi gördü diyor :KK73:

bu oturma kalkma hareketleride yapayım mı
mekik falanda çekeyim :KK53:

Back
X