- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Ahaaa kaptanım sınırlarımıza geliyorCanlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Ne güzel ve çok Mutlu
E o Zaman dans

bu balık gibi yapacam
PAZARTESI GUNU EGZERSIZLERIMIZ