• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Ahaaa kaptanım sınırlarımıza geliyor
Ne güzel ve çok Mutlu
E o Zaman dans:rapci::rapci:

Eh o da iyi bazen benim eşimde der ayda bir kadın al falan diye ama sinirlerim zıplıyo başkası naapsa gözüme batıyo benden daha süper yapsa bile.
gonca ablacim bende takintiliyim sorma.
burada arkadaslarimin temizliklerine yardim eden bir bayan var, arkadasimin evini temizlerken bende gormus bulundum ama benim kim temizlese icime sinmez anladim o gun..
hayir evimi gelip birisi temizlese ben uzerinden bir daha temizlerim, neden boyleyiz biz ya:temizlik:

:KK17: Yeminle ben tırstım kaptanım. Artık hep yaparım yani..
Ayy ağlama kaptanım beni de ağlatacaksın :KK61: umarım hep mutluluktan akar gözyaşların.. Çok seviyoruz biz seni.. Senin gibi kaptanı biz nerede bulalım.. Seni bizim için biçilmiş kaptansın :KK19:
tirsma canim benim karakterimi cozmussundur, yumusak kalplinin biriyim:)
insallah hepimizin sadece sevincten akar gozyaslari, bende hepinizi gercekten cok seviyorum..
bicilmis kaptani cok begendim ama :KK200::oops:

Ne demek ya aşk olsun git güzel güzel tatilini yap anneciğinle hasret gider çok mutlu oldum valla heyecanını anlıyorum Allah kavuştursun sizi inşalah
cok tesekkur ederim canim heyecanima ortak oldunuz hepiniz, iyiki varsiniz:KK200:

Sabah
Sucuklu yumurta
Yesillik
Ceviz
Oglen
4 dilim baklava:KK17::oops:(bitti sukur)
Aksam
4 catal melemen
Su: 2 lt
Spor: temizlik, leslie 3 ml leslie 2 ml dumbell larla yaptim 1 er kg lik.
Ah Deryam ah cok uzuldum ve kizdim bugun ki baklavalara bilesin..
Dunkuler hadi tadimlikti ama bugun neden yine bile bile lades dedin guzelim?:olamaz:

Özleneceksin kaptanımmmmm :KK200::KK200:
Bende sizleri cok ozlerim ama hergun gelicem ki zaten, sadece bu kadar aktif olamam, yoksa kurtulamazsiniz benden:halay:

Aynen kafamdakileri anlatsam bol ekşınlı film olur:KK35: anafranil 75 mg günde iki kere birde aripa var 5 mg:ruh:
canim biran evvel ilaclar sofa olurda sagligina kavusursun insallah..

Yaa özgem mevsimsel değişikliklerde benim bünyem çok kötü oluyor özellikle bahar ayına girerken suratım domur domur kaşıntı bulantı :KK43: polenlerede alerjim var :KK43: 4yıldır birşey olmuyordu ne güzeldimm erzurumda bahar gelişinde daha rahat oluyordum :) malesef Nevşehir'de kötü oldum yine alnımı bi görseniz çok kötü:KK43:

:KK60: inşallah bu hafta farklı şeyler yapcam gülümm senin videolardan eski videolardan felan :KK66:

Ahh kuzum yaaa demin ablamda dert yanıyor vallaha şuan feminist bir bayanım hepsini:bicak: bu balık gibi yapacam:halay:
eski videolara da bak Mervem evet iyi fikir kuzum..
ahh ahhh ablanda gelsin yanima hamis ve cocuklu, dert ortagim olur:KK48:

Allah ayyy gülümmmm çoook sevindimmmm git balım git canım ohh kuzummm gitte hasret gider nazlan rahatla azcık ayy vallaha benim yanıma geliyormuşsun gibi sevindim kuzummmm sen takımı düşünme tabi seni çook özleriz bizde ama gelince hasret gideririz tatlımm:))
keske yaninada gelebilseydim Mervem, ama Ankara ya da Alanyaya yolunuz duserse, misafir etmeden yollamayiz, ona gore:)

Yawrukush Yawrukush canim senin adına çok sevindim tatilin keyfini çıkar
:oops::KK37:
tesekkur ederim canim benim:KK200:

İyi geceler kızlar bugün ceyizlik birşeyler baktık annemlerle , gece 10 da ancak eve döndüm yürüyüşüm 30 dk lık var ama 17_22 arası dolaştım durdum :))
Burçaktan 1 tane aldım regli me 1 hafta var sıkıştırıyor beni arada , ıspanaklı börek de 1 dilim aldım akşam yemeği yiyemedimEki Görüntüle 1824616 Eki Görüntüle 1824617 Eki Görüntüle 1824618
canim begendin mi ceyizine bir seyler, hayirli olsun guzelim:)

canım geçmiş olsun. Nasıl oldun ?

ayy ''yoh heri'' Tokat ta slogan gibi herkesin ağzında bende çok alıştım =)

Benimki de yapar saolsun kaptanım =)

Bence de olsun kaptanım =)

canım tebrik ederim

Çok geçmiş olsun canım. Mevlam huzur versin memleketimize

Canım sakin ol önce, hepsi tıkır tıkır hallolucak, sadece biraz zaman ve emek gerekiyor. Başarılar canım

Canım çok geçmiş olsun

Canım smileyin üzerine mausle gelince hasta diye yazıyor zaten

Kaptanım çok sevindimm, ne kadar iyi gelicek size... Sen merak etme biz usluca bekleriz kaptanımızı =)
ahh canim benim, ben hergun takima gelmezsem isim rast gitmez:KK48:
severim hepinizi:KK200:

Gunaydin canlar, yeni hafta yeni hedefler:) Yawrukush Yawrukush iyi tatiller guzelim:KK200:
Gunaydin Demetim, cok sagol canim, ilac gibi geldi bu haber bize.
Gidelim de azicik annelere nazlanalim :)
Haftan guzel gecsin canim:KK200:

:spor:PAZARTESI GUNU EGZERSIZLERIMIZ:spor:

Canlarim gece 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve BUTT KICK egzersizinin adedini, beni etiketleyerek bildiriniz lutfen:KK200:
Butt kick egzersizi kalp atisinizi arttiran, kilo vermenizi saglayan oldukca etkili bir kardiyo egzersizidir.

Ilk once videoda da gordugunuz gibi oldugunuz yerde hareketi tekrarlayarak isinin.
Isindiktan sonrada gercek egzersize baslayin guzeller.
Her bir kalca tekmelemeyi (her bir bacagi) 1 adet olarak sayiniz ve isinmalari egzersiz adedine dahil etmeyiniz.
Kolay gelsin, bol ter atmalar..:KK73:

Günaydın kızlar:)
Ah özgem zaman ayıramıyor ki zavallım :) onun ek olarak bide işe gitmesi var ah ah:)
keske yaninada gelebilseydim Mervem, ama Ankara ya da Alanyaya yolunuz duserse, misafir etmeden yollamayiz, ona gore:)
Birazcık zor gibi gülüm :)) keyfini çıkart tatlımmm:))

:KK200:En Büyük TÜRKİYE]TUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma

:KK200::kk77:PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
:KK12: bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
:mad: bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyODUL
draussen_smilie_0124.gif
-:spor: :spor:----
CheGueveraODUL
draussen_smilie_0124.gif
:halay: :halay::spor: :spor:----
melinda23
draussen_smilie_0124.gif
100IA
------
abesle_istigal
draussen_smilie_0124.gif
100M
ODUL :halay::spor: :spor:----
sevimlicadi0ODUL
draussen_smilie_0124.gif
:halay: :halay::spor: 100JJ----
edsofiODUL
draussen_smilie_0124.gif
100DK :halay:200JJ :spor:----
ddanes-------
happy_moon--50DK :spor:----
KarKralicesi
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
50JJ :halay:100DK :spor:----
AKovserODUL
draussen_smilie_0124.gif
zey zey-------
mugehatun-------
kitabi-:halay: :halay::spor: :spor:----
AsyacaODUL
draussen_smilie_0124.gif
100DK 100JJ100M :spor:----
tiffany20
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
OllallaODUL
draussen_smilie_0124.gif
gogo2405
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
ODUL :halay:100JJ 100M----
bnnuODUL
draussen_smilie_0124.gif
100JJ :halay:50M :spor:----
Mavibocuk
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
haeshin
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
ODUL 100DK:spor: :spor:----

[/td][/td][/td][/td]

Yanlis anlasilmamasi icin bir konuya aciklik getirmek istiyorum..
Canlarim cuma tartidan sonra yediginiz ilk kacamak icin tabloya ODUL ibaresini isliyorum.
Ama ondan sonra odul ogunu hakkinizi kullansaniz da (haftada 1-2 kez odul ogunu yapabilirsiniz)tabloya telafisi olmasi icin ceza isliyorum.
Misal gogo2405 gogo2405 gonca ablam sen bana kac gun oncesinden pazar gune gidecegini soylemistin ama dunde kacamak atistirdigin icin dune odul bugune telafi yazdim ablam.
Misal 2 Asyaca Asyaca kaptanim cuma odul yapmistin oyuzden dun ve bugune telafi geldi.
Yanlislik olsun istemem, operim:KK68:

super degilim kuzum eli mahkum, mecburum..
Allahtan pazar gunu temizlememi kabul etti de esim, o evdeyken halloldu yoksa oglanla temizlik gunleri birbirimize giriyoruz..
Haa suanda sevgili esim, sporuna gitti, onu sevgiyle aniyorum bugun:))
DIPNOT:ilk hamileligimdede her gun yemek, hafttalik temizlik, camasir, utu, bulasik aklina ne geliyorsa her seyi yapiyordum, birde son haftama kadar calistim...
imza:cok sinirli, tepesi atmis, tuvaleti gelmis, yerinden kalkamayan ev hanimi, anne, hamile, gurbet kusu:)
Gunaydin guzel kadinlar. Özgem cok yormussun kendini kuzum. Bu bir iki gun dinlen bari ya. Esine de pes diyemicem aynisindan bi tane de burada var. Napcaz bu adamlari biz ya

Kaptanim bugunu sorma bana tepsi geldi bugun en yakin komsumun kizinin.tepsiyi biliosundur saniyorum canm ... bi ton biseyler yapmislar borek azcik yedimmm aaammmaaaaaa ev baklavasi asla dayanamam herseye dayanirim ona asla ...yedim vallahi ya baska zamn onu asla bulamam biyerde . bol su ictim . yarinda diyet temposuna devam .
Afiyet olsun eda dayan lesliye

Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
:KK12: bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
:mad: bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

HarpyODUL
draussen_smilie_0124.gif
CheGueveraODUL
draussen_smilie_0124.gif
melinda23
draussen_smilie_0124.gif
100IA
------
abesle_istigal
draussen_smilie_0124.gif
100M
sevimlicadi0ODUL
draussen_smilie_0124.gif
edsofiODUL
draussen_smilie_0124.gif
ddanes-------
KarKralicesi
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
AKovserODUL
draussen_smilie_0124.gif
zey zey-------
mugehatun-------
AsyacaODUL
draussen_smilie_0124.gif
tiffany20
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
OllallaODUL
draussen_smilie_0124.gif
gogo2405
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
bnnuODUL
draussen_smilie_0124.gif
Mavibocuk
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
haeshin
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif

[/td][/td][/td][/td]

Canlarim cuma tartidan sonra yediginiz ilk kacamak icin tabloya ODUL ibaresini isliyorum.
Ama ondan sonra odul ogunu hakkinizi kullansaniz da (haftada 1-2 kez odul ogunu yapabilirsiniz)tabloya telafisi olmasi icin ceza isliyorum.
Misal gogo2405 gogo2405 gonca ablam sen bana kac gun oncesinden pazar gune gidecegini soylemistin ama dunde kacamak atistirdigin icin dune odul bugune telafi yazdim ablam.
Misal 2 Asyaca Asyaca kaptanim cuma odul yapmistin oyuzden dun ve bugune telafi geldi.
Ben de seni operim

Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Alllaaaaaah gurbet kusu seni. Nasil olsa gelcekmissin söyleyebilirim bugun ben biraz garibim alerjim tuttu zaten dr yu4uyorum simdide. Senin mesajin sonunda gurbet kusu yazdigin yeri okuyunca hungur hungur agladim ki ben aglayan bi insan degilim. Allah once esegini kaybettirir sonra buldururmus ya oyle oldu bana. Ozgemmm canimmm cok sevindim. Hasretin dinecek biraz. Bak gordun mu gelemicez diyordun. Ah ya cok sevindim.
Bu arada pr nin guclu anneler reklaminda da agladim deli gibi kahvalti yapiyodum tam da. Hemen haplarima kavusmak istiyorum sulu gozluluk yakismiyo bana

Geçmiş olsun canım

Ben uykuyu çok sevmem neden bilmiyorum sanki çok renkli bir yaşantım varmış gibi birde az uyurum :KK43:
deme öyle Rabbim dermansız dert 8vermesin he çocuk Yaşar bunları
Hem sen annesin anneler dayanmak zorunda zorlanmaz
Teşekkür ederim. Sabırlı olmak lazım sanırım.
Gecmis olsun canimmm
Cocuklar hastalaninca yasam duruyorr o evdeeee

Birde tavsiyem isinmani 20dk yap
Yani 5dk bant yazmissin
15dk bisiklet yapkiiii hem iyi isinirsin hem yag yakman verimli olur
Umarim dogru biliyorumdur Yawrukush Yawrukush
Allah razı olsun. Aynen moralim çok bozuk.
Koşu bandı bozuldu. 5.dk.da o yüzden yarım kaldı . Yuruyemedim. Bisiklet çok sıkıcı geliyor . 5. Dk. Zor dayanıyorum. Yürümeyi daha çok seviyorum.
Aşisini neden yaptirmadin
Büyük oğluma yaptirmistim. Küçüge gelince doktor olan yakınımiz yaptirmayin yan etkisi fazla dedi. O kadar pişman oldum ki
Yaptirmadigim
Ya dayaniklilikla da cok alakasi yok evlat hasta oldu mu anne de hasta oluyor canim napcan atlatir umarim.hemen kuzun
Inşallah çabuk anlatır.

gonca ablacim bende takintiliyim sorma.
burada arkadaslarimin temizliklerine yardim eden bir bayan var, arkadasimin evini temizlerken bende gormus bulundum ama benim kim temizlese icime sinmez anladim o gun..
hayir evimi gelip birisi temizlese ben uzerinden bir daha temizlerim, neden boyleyiz biz ya:temizlik:

tirsma canim benim karakterimi cozmussundur, yumusak kalplinin biriyim:)
insallah hepimizin sadece sevincten akar gozyaslari, bende hepinizi gercekten cok seviyorum..
bicilmis kaptani cok begendim ama :KK200::oops:

cok tesekkur ederim canim heyecanima ortak oldunuz hepiniz, iyiki varsiniz:KK200:

Ah Deryam ah cok uzuldum ve kizdim bugun ki baklavalara bilesin..
Dunkuler hadi tadimlikti ama bugun neden yine bile bile lades dedin guzelim?:olamaz:

Bende sizleri cok ozlerim ama hergun gelicem ki zaten, sadece bu kadar aktif olamam, yoksa kurtulamazsiniz benden:halay:

canim biran evvel ilaclar sofa olurda sagligina kavusursun insallah..

tesekkur ederim canim benim:KK200:

canim begendin mi ceyizine bir seyler, hayirli olsun guzelim:)

ahh canim benim, ben hergun takima gelmezsem isim rast gitmez:KK48:
severim hepinizi:KK200:

Gunaydin Demetim, cok sagol canim, ilac gibi geldi bu haber bize.
Gidelim de azicik annelere nazlanalim :)
Haftan guzel gecsin canim:KK200:
Bilmiyorum niye böyleyiz ben hiç titiz sayılmam pasaklı bile denebilir ama başkasının dokunmasıda içime sinmez hiç. Bu konuda baya macera yaşadım.
:spor:PAZARTESI GUNU EGZERSIZLERIMIZ:spor:

Canlarim gece 23'e kadar attiginiz ADIMLARINIZI ve BUTT KICK egzersizinin adedini, beni etiketleyerek bildiriniz lutfen:KK200:
Butt kick egzersizi kalp atisinizi arttiran, kilo vermenizi saglayan oldukca etkili bir kardiyo egzersizidir.

Ilk once videoda da gordugunuz gibi oldugunuz yerde hareketi tekrarlayarak isinin.
Isindiktan sonrada gercek egzersize baslayin guzeller.
Her bir kalca tekmelemeyi (her bir bacagi) 1 adet olarak sayiniz ve isinmalari egzersiz adedine dahil etmeyiniz.
Kolay gelsin, bol ter atmalar..:KK73:

Ben sevdim bunu.

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

HarpyODUL
draussen_smilie_0124.gif
CheGueveraODUL
draussen_smilie_0124.gif
melinda23
draussen_smilie_0124.gif
100IA
------
abesle_istigal
draussen_smilie_0124.gif
100M
sevimlicadi0ODUL
draussen_smilie_0124.gif
edsofiODUL
draussen_smilie_0124.gif
ddanes-------
KarKralicesi
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
AKovserODUL
draussen_smilie_0124.gif
zey zey-------
mugehatun-------
AsyacaODUL
draussen_smilie_0124.gif
tiffany20
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
OllallaODUL
draussen_smilie_0124.gif
gogo2405
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
bnnuODUL
draussen_smilie_0124.gif
Mavibocuk
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif
haeshin
draussen_smilie_0124.gif
draussen_smilie_0124.gif

[/td][/td][/td][/td]

İyi yapmışsın canım sen yazmasanda ben yapıcaktım bugün dün hiç spor yapmadım mutsuz hissediyorum zaten.

Teşekkür ederim. Sabırlı olmak lazım sanırım.

Allah razı olsun. Aynen moralim çok bozuk.
Koşu bandı bozuldu. 5.dk.da o yüzden yarım kaldı . Yuruyemedim. Bisiklet çok sıkıcı geliyor . 5. Dk. Zor dayanıyorum. Yürümeyi daha çok seviyorum.

Büyük oğluma yaptirmistim. Küçüge gelince doktor olan yakınımiz yaptirmayin yan etkisi fazla dedi. O kadar pişman oldum ki
Yaptirmadigim

Inşallah çabuk anlatır.
Keske yaptrsaydin canm yan etkisi falan yok . ben ozman haatanelerden cikmazdik hic ole bisi soylenmedi int. Baktim hic ole bisi okumadim cunku allah korusun geri dönulmucek yollara sokuyor . benm kac arkadasim aman ne gerek var para tuzagi dediler dedm bende siz bi krese anaokula baslasin gorurum sizi dedim . bulasici bisi cunku o kismi var biz 2 dozunu yaptrdim menenjitte yaptrdik .

Back
X