- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
İyi gibi gibii canım :))
Canlarim bugun soyle bir sey oldu..
Annemlerle kamerada konusuyorduk, onlar suan alanyada yazliktalar.
Bende oglanla gidip biraz kafa dinlemeyi, biraz bu evin sacma sapan tamir tadilat islerinden uzaklasmayi, azicik annemlere nazlanmayi cok istiyordum.
Ama malum ev aldik, evin birsuru tamirlik binlerce dolarlik isleri cikti, derken esimide daha cok yukun altina sokmak istemiyordum..
Esiminde bu yolculuk icin ayirabilecegi butceyi biliyordum, onceden konusmustuk, ama bilet fiyatlari yaz donemi asiri pahali 2 kisinin biletide alinacak gibi degildi.
Annemler bugunki konusmalarimdan anlamis olacak ki gelmek istiyorsaniz yavrum, biletinizi alalim dediler.
Allaaah bende karisik duygular, hem onlarada masraf olsun istemiyorum, hemde gitmek istiyorum.
Orta yolda anlastik Akinin biletini siz alin, benimkinide biz alalim diye..
Kamerayi apar topar kapattik, biletlere bakalim diye, mayisin onundan sonra bir bilet 300-400$ fazla oluyor.
Mayisin 9una uygun fiyatli bilet bulduk.
Rezervasyon yaptirdim, simdi de alacagim kismetse.
Once Ankaraya gidecegiz kayinvalidemlere 1 hafta, sonra alanyaya 1 ayligina, sonra yine kayinvalidemlere 1 hafta ve kismetse evimize donus.
Bu surecte sadece 9-15 mayis ve 21- 28 haziran tarihleri arasindaki 2 hafta(ankarada kayinvalidemlerle olacagim zamanda) takima fazla ugrayamayacagim.
Ama annemlerin yaninda aynen boyle devam:)
2 haftacik , takimdan biraz ayri kalmama onay verir misiniz guzeller?
Çok sevindim valla senin adına, son zamanlarda uğraştıklarını okuyunca benim bile içim şişiyordu
canım geçmiş olsun. Nasıl oldun ?
ayy ''yoh heri'' Tokat ta slogan gibi herkesin ağzında bende çok alıştım =)
Benimki de yapar saolsun kaptanım =)
Bence de olsun kaptanım =)
canım tebrik ederim
Çok geçmiş olsun canım. Mevlam huzur versin memleketimize
Canım sakin ol önce, hepsi tıkır tıkır hallolucak, sadece biraz zaman ve emek gerekiyor. Başarılar canım
Canım çok geçmiş olsun
Canım smileyin üzerine mausle gelince hasta diye yazıyor zaten
Kaptanım çok sevindimm, ne kadar iyi gelicek size... Sen merak etme biz usluca bekleriz kaptanımızı =)
Nasil olsun canmDahlia_
Sağolun :)
İyi gibiyim :) Sanırım annemden miras bir migrenim varmışş :))
böyle yapmak istiyorum