• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah yarim simit biraz domates salatalkl peynr zeytin olcu vermiorm hepsinden 2-3 dilim gbi dusunun oglen bi kofte ama adini unttm bir dilim o kofteden cok az da salata aralarda hep yesilcay aksam 4 kasik kisir su 2 lt olmstr spor yok suan kacamak yapmakla meşgulum eheheh

Utanmadan diyor bir de kaçamak yapıyorum diyee:63: hem de bu saatte

Kaptanim bende 2 hafta izin istemeye gelmistim attigin fircayi gordum vazgectim :KK70: Yawrukush Yawrukush yarindan itibaren toparlaniyoruz ... Takkmi emanet ettiginiz kisiler harika yapiyor gorevlerini fakat arada fircaya bence gerek var seviyoruz seni :)

İzin mizin yok sanaa:sopa: gitmiyorsun hiçbiryere :sinirli:

Selam canışkolar :) bugün çok yazışmadığınız için teşekkürler çünkü günün hareketinden sadece 20 yapabildim daha. 1 saat boyunca hiç durmadan yapsam anca girerim ilk üçe
95.gif

selam arkadaşlar, nasılsınız ? bugün yorucu yoğun bir cumartesi geçirdim.... pazar çarşı koşturmaca misafire oturmaya gitmece amaan da amaannn... jill level 2 yaptım sabah erkenden aman Allah ım dilim dışarda bitirdim.... şimdi de jill 6 week six pack başlıyorum... belki bunu hergün yapamam ama özellikle haftaya cuma mevlüde kadar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam azcık karnımın toparlanması lazım yaaa içimede çeksem elbisede şişlik önden bugün elbisemi denedim boyunu yaptırıyordum ya başka bir kız giyinmemde yardım etti bana dediki hamilemisin :işsiz: yok dedim 2 ay önce doğum yaptım offf offff:bicak:
Ayy ne sinir bozucu
70.gif
Beni de hamileyken haftada bir gören kuafördeki kız doğumdan 2 hafta sonra görüp sen daha doğurmadın mı demişti
58.gif
Böyle kaçmak istemiştim..

Selam canışkolar :) bugün çok yazışmadığınız için teşekkürler çünkü günün hareketinden sadece 20 yapabildim daha. 1 saat boyunca hiç durmadan yapsam anca girerim ilk üçe
95.gif

Ayy ne sinir bozucu
70.gif
Beni de hamileyken haftada bir gören kuafördeki kız doğumdan 2 hafta sonra görüp sen daha doğurmadın mı demişti
58.gif
Böyle kaçmak istemiştim..

aa pes etmek yok daha 1 saat kadar vaktin var :KK66:

Kaptanim bende 2 hafta izin istemeye gelmistim attigin fircayi gordum vazgectim :KK70: Yawrukush Yawrukush yarindan itibaren toparlaniyoruz ... Takkmi emanet ettiginiz kisiler harika yapiyor gorevlerini fakat arada fircaya bence gerek var seviyoruz seni :)
Nası yani yaa hepimizi gaza getir senin yüzünden neredeyse takım ortalamamız artı çıksın. Sonra da aman efendim izin mizin
103.gif
Oldu cınım

Canlarim iyi geceler hepinize:KK68:
Oyy oglan geldigimizden beri iyice yaramazlasti.:skandal:
Herkesten ilgi alaka, donunce ne yapacagiz bilmiyorum.:KK57:
Artik zaptedemiyoruz kuzuyu, Allah sonumuzu hayir etsin.:işsiz:
Birazdan yatiracagim keratayi, geldigimden beri ondan once ben uyuyakaliyorum:KK48::uykucu:
Hepinizi opuyorum guzeller.:KK200:

Son düzenleme:
Canlarim iyi geceler hepinize:KK68:
Oyy oglan geldigimizden beri iyice yaramazlasti.:skandal:
Herkesten ilgi alaka, donunce ne yapacagiz bilmiyorum.:KK57:
Artik zaptedemiyoruz kuzuyu, Allah sonumuzu hayir etsin.:işsiz:
Birazdan yatiracagim keratayi, geldigimden beri ondan once bn uyuyakaliyorum:KK48::uykucu:
Hepinizi opuyorum guzeller.:KK200:

Sana canımmm :)
Canım yaa napsın minikk kalabalık görünce şımarmak istemiştir canı :halay:

hayirli olsunnn :)

tesekkurler canim guzel paylasimlar icin:)

Kızlar selaam nasılsınız?
Hemen menümü vereyim de beni bi bombalayın :duduk:

Sabah:
1 yumurtalı menemen, domates, salatalık, peynir, zeytin

Ara öğün:
2 avuç kadar erik

öğle:
1 simit :kızgın:

Akşam:
yarım hamburger, yarım patates kızartması, yarım icetea :KK12::oha:

Ay kızlara hayır diyemedim bende yarım yarım yedim hepsinden. :eek:

2, 5 km yürüyüş, 1 saat fitness blender En Büyük TÜRKİYE

1,5 lt su
cok guzel gidiyorsun derken yapilir mi bu brutus :(

selam canım bir cumartesi daha yoğun geçtiii gittiii maşallah sizede canım :) sen nasılsn ? özlemişmisin türkiyeyi Antalya sıcak mı buralar bugün yandı ist ...

cumaya kadar gider mi iyi olmuş giderse süper olur canım çikolata aşerme sakın canım... :)))
guzel bir dinlenmeyi haketmissin canim :)
Cok ozlemisiz memleketimizi, pazara gittik Allahim insan pazari bile ozler mi:))
Hava bugun kotuydu yagmurlu , kapali ve serindi, insallah yarina duzelir:)

selam arkadaşlar, nasılsınız ? bugün yorucu yoğun bir cumartesi geçirdim.... pazar çarşı koşturmaca misafire oturmaya gitmece amaan da amaannn... jill level 2 yaptım sabah erkenden aman Allah ım dilim dışarda bitirdim.... şimdi de jill 6 week six pack başlıyorum... belki bunu hergün yapamam ama özellikle haftaya cuma mevlüde kadar elimden geldiğince yapmaya çalışıcam azcık karnımın toparlanması lazım yaaa içimede çeksem elbisede şişlik önden bugün elbisemi denedim boyunu yaptırıyordum ya başka bir kız giyinmemde yardım etti bana dediki hamilemisin :işsiz: yok dedim 2 ay önce doğum yaptım offf offff:bicak:
canim daha yeni dogum yaptin, dogum sonrasi 6 ayda ancak toparlaniyor insan ki senin sadece 5 kilo fazlanvar guzelim:)

arada fircaya geliyorum merak etme guzelim:)

Selam nasilsnz? Bugun kucuk hanimla debelendk durduk anam durmuo yernde zaten calstm yoruldm basim kazan saat 9 da uyuttm smdi.kocamla keyflerdeiz.kaçamak yapiorm yapmicaktm ama yapiorm hehehe solemem ne oldgnu sizler napiosnz
iyiyim vallahi dinlenmece.mod yarn tatil cok sukur

valla canim evde olsam mukellef kahvaltiyi cok arzu ederm bol yesillikli proteinli cevizli bademli.ama calisincq imkanlar kisitli evden zaten sabahlari bir cikisim var cocukla gorme sanki ise dilde bakkala hder gbi pacozumsu bir halde hangi ara kahvaltmida hazrlayip götüreyim bilemiorm

iyiz yahu asil sen naslsn bravo valla kaptanim spor devam helal sana
spora devam:)
canim yaz kacamagini da keselim cezani..

Canim ben jillian sanirim 3 gundur yapmiom bastan mi baslayim yarin
Yawrukush Yawrukush
kaldigin yerden devam et, eksik kalan 3 taneyi de yaparsin canim :)

Kızlar günaydın dün menümü ve kilomu yazamadım
Dünkü menü
Sabah
1 dilim beyaz ekmek
40 gr süzme peynir
1 haşlanmış yumurta

Öğle
3 lahmacun

Akşam
Tavuk döner dürüm

Kilo geçen hafta 59.2
Bu hafta 59.5 :KK11:
Canım kilo bildirimini cuma yapıyoruz ayrıca 1 lahmacun yeterdi 2 lahmacuna 100 erden 200 jj tavuk dürümün dürüm kısmına 50 mekik cezan hayırlı olsun.
Nasilsiniz guzeller, nasil geciyor cumartesiniz?
Bugun ki egzersiz yarim sinav ben bebis ve oglus 50 tane yaptik eheheh:spor:
Ailecek sportmeniz canim:halay::anne::KK46:
Maşallah size süpersiniz.
Kızlar selaam nasılsınız?
Hemen menümü vereyim de beni bi bombalayın :duduk:

Sabah:
1 yumurtalı menemen, domates, salatalık, peynir, zeytin

Ara öğün:
2 avuç kadar erik

öğle:
1 simit :kızgın:

Akşam:
yarım hamburger, yarım patates kızartması, yarım icetea :KK12::oha:

Ay kızlara hayır diyemedim bende yarım yarım yedim hepsinden. :eek:

2, 5 km yürüyüş, 1 saat fitness blender En Büyük TÜRKİYE

1,5 lt su
Afiyet olsun bebeğim. 1 simite 100 jj hamburger 50 jj 50 mekik patatese 50 squat ıcetea için 100 dizleri karina cekerek kosma hareketi cezaların.
İki jillian bünyeyi bozmasın kuzum
Sabah
2gunkurusu
Peynir zeytin 2 incecik salam dana
Domates biber
1.5 haslanmis yumurta
Yarim tbe ustune recel

Ogle
1tavuk gogus sac tava yaglarini suzdurdum
8de 1lavas ezme
1 trilece

Aksam
Firinda karisik sebze 4yk kadar
Peynir
Birkac cilek

Spor
Jillian
Yarim saat disarda bisiklet bacaklarim yaniyo

Su 3lt
Ve hic oturmadan ev isi
:temizlik:
Neeyyy trliçemiii 150 jj gelsin sanadaaa
Sabah yarim simit biraz domates salatalkl peynr zeytin olcu vermiorm hepsinden 2-3 dilim gbi dusunun oglen bi kofte ama adini unttm bir dilim o kofteden cok az da salata aralarda hep yesilcay aksam 4 kasik kisir su 2 lt olmstr spor yok suan kacamak yapmakla meşgulum eheheh
Canım sen tecrübeli üyesin menünü alt alta yazaydınyaa
Hem kaçamak yapıyorum ne demek yaz bakiim açık açık
Canim ben jillian sanirim 3 gundur yapmiom bastan mi baslayim yarin
Yawrukush Yawrukush
Baştan başla istersen canım ara veince sıkıntı oluyor.

Canım kilo bildirimini cuma yapıyoruz ayrıca 1 lahmacun yeterdi 2 lahmacuna 100 erden 200 jj tavuk dürümün dürüm kısmına 50 mekik cezan hayırlı olsun.

Maşallah size süpersiniz.

Afiyet olsun bebeğim. 1 simite 100 jj hamburger 50 jj 50 mekik patatese 50 squat ıcetea için 100 dizleri karina cekerek kosma hareketi cezaların.

İki jillian bünyeyi bozmasın kuzum

Neeyyy trliçemiii 150 jj gelsin sanadaaa

Canım sen tecrübeli üyesin menünü alt alta yazaydınyaa
Hem kaçamak yapıyorum ne demek yaz bakiim açık açık

Baştan başla istersen canım ara veince sıkıntı oluyor.
Telafimi pisiklet cevirerek yapmistim ama onuda yaparim
Fazla jj goz cikarmaz

Sevgili takım arkadaşlarım malum kaptanlığı kısa süreliğine üstlendim ve yine malum zaman sıkıntısından dolayı takıma fazla gelemiyorum ve tabi takip etmekte zor oluyor. Ama sizler kilo verip fit olmak için burada olduğunuzun farkındasınız ve herkes takıma karşı sorumluluğunu yerine getirmek için çabalıyor. Bu hafta spordu regl di ödemdi artıda ve sabit çıktık çoğumuz o yüzden bu hafta daha dikkatli davranacağız. Ben hepinize güveniyorum.

Nası yani yaa hepimizi gaza getir senin yüzünden neredeyse takım ortalamamız artı çıksın. Sonra da aman efendim izin mizin
103.gif
Oldu cınım
Vala ole oldu nasil oldu anlamadim enerji motivem dustu ya intrnetimde az sinirlerim bozuk iiyykkk

Back
X