• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

internetden beyendiklerimide burda bulamiyom Fatime yoksa guzel seyler var ...

Maalesef canım öyle bir sorunumuz var :) ben türk sitelerinden güzel şeyler buluyorum ama burada yok, internetten de alışveriş hiç yapmadım :)

z--125180-1.jpg
simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??

Tesettürlü müsün sen de ? :)
Bana kalırsa iyi, gerçi ben daha sade beğenirim, bu bile fazla benim için :)

sport_smilie_0024.gif
. . . PAZAR GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
sport_smilie_0024.gif

Akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve MEKİK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız canlar.
Mekiği her iki yan için eşit sayıda yapın lütfen..
Kolay gelsin, bol ter atmalar :KK6:

Bu da güzelmiş ama böyle basen çalıştıracak bi egzersiz yok u Yawrukush Yawrukush kapranım yaw.. YouTube'da geziyim geziyim hiçbiri içime sinmiyor., :(

Menüm
Sabah geç kahvaltı 2 dilim tbe peynir zeytin 2lokma bal kaymak çay

Sade kahve 1 kare bitter

Akşam 1 simit

Su 2 lt
Spor 3500 adım ancak jillian yapmadım bugün boynum ve başım ağrıyor kalktığımdan beri. Spor salonunada gidemedim kızı götürdüm yüzdü ben keyifsizliğimden hiç bişey yapmadım.
Sizde bana ceza yazın yarın yapayım

Benden sana 5jj o Zaman :)

sport_smilie_0165.gif
. . . CUMARTESİ ŞINAV YARIŞMASI İLK 3 . . .
sport_smilie_0165.gif

:sampiyon::sampiyon:1. 900 şınav ile @AKovser:sampiyon::sampiyon:
:KK73::KK73:2. 450 şınav ile @Ollalla :KK73::KK73:
:KK9::KK9:3. 300 şınav ile @tiffany20 :KK9::KK9:

:KK71:Tebrikler Kızlar :KK71:

Tebrik ederim kızlar.. Kendimi de tehdit ederim herhalde :kızgın:

Bu da güzelmiş ama böyle basen çalıştıracak bi egzersiz yok u Yawrukush Yawrukush kapranım yaw.. YouTube'da geziyim geziyim hiçbiri içime sinmiyor., :KK43:

Benden sana 5jj o Zaman :)

Tebrik ederim kızlar.. Kendimi de tehdit ederim herhalde :kızgın:

Ya squatı niye beğenmiyorsunnnn ??
Güne 500 squat yapsan ve bunu 1 ay düzenli yapsan 1 aya basen falan kalmaz, hem de şekillenir yaniii :KK30:(500 fazla da işte seni hiçbirşey kesmiyor o yüzden 500 diyorum :))

Ya squatı niye beğenmiyorsunnnn ??
Güne 500 squat yapsan ve bunu 1 ay düzenli yapsan 1 aya basen falan kalmaz, hem de şekillenir yaniii :KK30:(500 fazla da işte seni hiçbirşey kesmiyor o yüzden 500 diyorum :))
:D kesmez yeminlen.. Yaa sanki baseni çok iyi çalıştırmıyor squat daha çok üst bacak çalışıyor gibi :KK64:

z--125180-1.jpg
simdi gordum bunu bu nisan icin sademi sence?? yoksa iyimi ??
Sekerim senin icinmi ah benim ilgi alanim tesetturlusun galiba . bu kiyafeti yada bu modeli giymek icin belinin cok ince olmasi lazim karin kisminda cok ince olmasi lazim . alt kismi hem saten hem dırapeli

Bak yaa bugünde yapmamışsın sporunu hadi başla artık. Bebe bisküvisini çok severim bende ama çok kalorili 100 jj de sana gelsin

Canım pek çok sebep olabilir uykusuzluk tek başına bi sebep zaten hergün tartılma gün aşırı tartıl ve uykusuzken bulgur yada turşu yediğindede tartılma.

Hayırlı olsun canım.
Kiskandin dimi buskuvi yedim die hıhhhh.

Günaydın millet bugün kuzenimin düğünü var bana yine erkenden avrupa yakasının yollaro gözüktü 10 dakka sonra jill yapmaya başlıyorum saat 6:22 uyandım bi kayısı atıştırdım kahvaltı karşıda yapacağım o yüzden tam enerji almadan jill hemde level 2 yapacağım dileğim odur ki kaslarımı eritmeden yağ değolarımdan gider... Güne bomba gibi başlayalım. Kaçamak falan yapmicam eksi görmek istiyorum sıkılaşmak istiyorum vayy be desinler istiyorum çok mu şey istiyorum ;) öpüldünüz

Back
X