selam nasılsnz sabah alıntıya basladm sonra patronla cok fena tartıstık bana kafanı kırarım dedı cantamı alıp gıdıcektm ama tazmınatmvar bırakmak ıstemıorm kovmadıda kovsun dıe bekledm susmadm cvp verdm hep ama kovmadı mobıng uyguluo resmen napcam bılemıorm hıc keyfm yok neyse alıntılarımı yapim
ay ben aslanım hemde her seyını tasırım valla fenayım heee bıde kocasına delı gbı duskun olurlar kocamda kocam dıe doalnrm her yerde
ciddimsn gecms olsn umarım cok cabuk ıyılesır annecgn
geçmiş olsun nevestam nazar degmstr yaaa sana kıyamam
valla elbısene bayıldm ve mutlaka saclarnı toplaman gerekn bır model nasl yaptrcgnn onemı yok degajenı komple acık bırak yeter ayakkabıda stıletto cok yakısır ama rugandan zıyade derı yada burnu acık platformda olablr gbı dusundm
aaaa aaaa cıddımsn hay allah yahu
sendemı aslansn eheheheheh
oo super bravo
dur senı bnde tebrık edım yalnz kalma tebrıkte ehehehe tebrıklerr
menü güzel afern
ahahah yani zayfsın evet bılmıodm o kg nun altna ındgnı eheheh
gecmıs osln mevsim gecıslerı malesef cocukları cok etkılıo
evet canım rahatsızlandım atlattım baya... ilaçlara devam... tartışmana gelince, bir çok işyerinde hep aynı şeyler yaşanıyor maalesef.. kurumsal bir yer değiller anladığım kadarıyla 7 patron bunlar esnaf zihniyetindeler.. çırağa bağırır ya ustası... istedikleri kadar fabrika ve işçi sayısı çok olsun kurumsallaşmadıkları sürece orda baş kaldrana bu şekilde mobing uygulanır.. sakın ama sakın istifa etme daha da süslen püslen git güler yüzünle....
yok artık canım yaaa daha neler sakın bozma pskolojini lütfen...
kızlar ben şok kuzenim bana yazdı
yüz verme canım :)