• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümmmm
bir kupa nescafe

öğlen
4-5 kaşık kabak kavurma
1kase yoğurt
1dilim çavdar ekmek
1kupa yeşil çay
1kupa yeşil çay
AKŞAM
3-4 Kaşık kabak kavurma. içinr haşlanmış bezelye koydum:deli:

1avuc tuzsuz kabak çekirdeği

sporum. @AKovser Gogo16 Gogo16
1level jillian
1saat tenis
5000 adım
50 adet sqaut cömelme hareketi:KK49:

Herkese iyi akşamlar, yarın anneme gideceğimiz için toparlanmam gerekiyor ama ben daha hiç birşey yapmadım. Can'ım çok fena günün egzersizini yapmak istiyor. :110:

Moralini bozma canım hiç lafını sakınma sen de ağzına geleni söyle.. Madem kovmuyorlar sen de salla gitsin.. Cibilliyetsiz insanlar :KK12:

Bu da tavuk hastalığı olmuş :KK70: nazara geldik topikcenek. Bu hep diğer topiklerin işi :KK11:

Can'ım doktorunu sıkıştır sorularını sor böyle bişi demedi deyip internetten bakarsan bebeğine üzüntüden zarar verirsin. İçini ferah tut bol bol dinlen beslenmene dikkat et gerisi Allah'a kalmış canım.

Kasık Ağrı'sı ve akıntı artışı hamilelikte normal.

Ne istiyormuş :63:

Can'ım çiğ olan herşey çok daha alerjik oluyor. O yüzden meyveye ancak pişmiş olarak geçebilmiştik o da 8 aylıkken felan. şuan sadece muzu çiğ olarak yiyor o da çok ender çünkü inanılmaz kabızlığı var. 1 yaşında oldu Can'ım 2 gün önce :KK16:
ders çalışıyomuşta sen napıyon diyodu : ))

@AKovser şekerim 215 yaptım ama geç bildirdim istersen listeye alma cınım hiç gücenmem :işsiz:

3 gün olsun kız:))

abesle_istigal abesle_istigal arkidişimiz çok müzevazidir hayalleri bile öyledir :p

Saza, soze ve de sohbete geldim uyudunuz mu sekerler?:skandal::ıslık:

Hoşgeldin kaptanım nasılsın? Bulantıların Nasıl oldu? Kaç haftalık oldun?

ders çalışıyomuşta sen napıyon diyodu : ))

Sınavı'nda başarılar diliyorum Can'ım Allah zihin açıklığı versin. İnşallah hayırlısıyla istediğin yere girebilirsin.

@AKovser şekerim 215 yaptım ama geç bildirdim istersen listeye alma cınım hiç gücenmem :işsiz:

abesle_istigal abesle_istigal arkidişimiz çok müzevazidir hayalleri bile öyledir :p

Sınavı'nda başarılar diliyorum Can'ım Allah zihin açıklığı versin. İnşallah hayırlısıyla istediğin yere girebilirsin.
sağol canım çok teşekkür ederim İnşaAllah öyle olur : )

Canim hosbulduk 11 hafta 3 gun olduk :)
Bulamti ve mide yanmasi aynen devam..
Gecmisi okuyorum senin mesajlarida alintiladim cevaplican kuzum :)
Sen nasilsin?

Back
X