• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya romantiklik karşılıklı olmayınca anlamı olmuyor maalesef, sen neler neler yap karşındaki romantik değilse ona pek güzel, anlamlı gelmiyor :))
Fikirlerin güzelmişşş :) Mektup fikri ayrıca güzel, gerçi askerlikten dolayı mektup aramızda sıradan birşey gibi oldu artık :KK70:

Tartılsaydın arada, en azından büyükkk süpriz olmazdı yarınn :)
hediye olarak almadım pek ama cicek olarak aldım hep karşılıgını şimdi hakkını yemiyeyim.
hediye konusunda bizler gibi değiller maalesef.

ha birde yapıcagın şeylerin içine kücük notlar iliştir cok hoşlarına gidiyo.
ben eşime bi iki yapmıştım işte. sonra yapmadım. hediyeyi acınca not arıyorum diyo :KK70::KK70:

Günaydın kızlar
D3S1R3 D3S1R3 evet kuzum tahminin doğru çıktı.bence asyanında paşa :)

Yawrukush Yawrukush kuzum minik kendini gösterirse öğrenirsin bizimki hep poposunu döndü :)

Vaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli:KK68:

hediye olarak almadım pek ama cicek olarak aldım hep karşılıgını şimdi hakkını yemiyeyim.
hediye konusunda bizler gibi değiller maalesef.

ha birde yapıcagın şeylerin içine kücük notlar iliştir cok hoşlarına gidiyo.
ben eşime bi iki yapmıştım işte. sonra yapmadım. hediyeyi acınca not arıyorum diyo :KK70::KK70:

Benimki hediye konusunda benden beter :KK70:ona kalsa her ay birşeyler alır :KK70:
Notu bir kere yaptım öğle hoşuna gitmişti kii, 1 kere yapmama rağmen seninki gibi not arıyorum demişti :KK70:herşeyden not çıksın istiyor :KK70:

bu jillian dan mı acaba kilom artıda anlamıyorum ki of iki aydır iki kilo veremedim az kaldı gidecem baklava salonununu basacam isyan edecem ya uf uf
böyle konuşmayı dün eşim yaptı bana.
gidip diyo basma pizzacı tatlıcı. yemişim diyeti diyip diyo :KK70:
dedim ne münasebet. kilolar inatcıysa ben daha inatcıyım. ben kazanıcam dedim :63:
biz kazanıcazzzz :KK19:

Benimki hediye konusunda benden beter :KK70:ona kalsa her ay birşeyler alır :KK70:
Notu bir kere yaptım öğle hoşuna gitmişti kii, 1 kere yapmama rağmen seninki gibi not arıyorum demişti :KK70:herşeyden not çıksın istiyor :KK70:
:KK70::KK70:
Gaziantep'ten biz İzmir'e geldik.Gaziantep de pek bişeyini görmedim romantiklik adına.
(Gaziantep'te maddi manevi bi sınavdan geciyorduk. Kafa rahat değildi)
Göya İzmir 'de yaparım dedi ama. Bi kadınalr gününde cicegini gördük :63:

Haftaya düşersin kuzum tebrikler

Regl den dolayıdır haftaya düşersin canım takılma çok.

Vuhuuu tebriklerr

Haftaya ekside olcaz fazla değil artı

Hoşgeldin canım tabiki olur bugün de kilonu bildir istersen.
Ben ancak kendimi bugün toplayabildim de başladım diyete

teşekkürler kaptanımm

süpersinnnn

artık aynı saatlerde kahvaltı yapıyoruzzz

canım hoşgeldinnn, ben derya 2 yavru annesiyim 30 yaşındayım

tebrikler canımmm. Gelmiş geçmiş olsun canım

amann ne süperii yavrum 300 gram koca gövdeden

saol canım. yok çok takılmıyorum zaten merak ediyorum klasik ikizler özelliği :KK70:

amann kaptanım koca gövdeden 300 gitse ne :KK43: teşekkür ederim
Memnun oldum ben de irem melis

:KK70::KK70:
Gaziantep'ten biz İzmir'e geldik.Gaziantep de pek bişeyini görmedim romantiklik adına.
(Gaziantep'te maddi manevi bi sınavdan geciyorduk. Kafa rahat değildi)
Göya İzmir 'de yaparım dedi ama. Bi kadınalr gününde cicegini gördük :63:

Yok kız seninkinde romantiklik yokk :KK70:
Benimki askerde de birşeyler yapma peşinde :KK70:geçenlerde diyor birşey yaptırdım, baş harflerimizi yazdırmış falan ama ne yapmış bilmiyorum :)) Orda da mı rahat durmuyorsun diyorum :KK70::KK70:

Ay geçmiş olsun Can'ım tam da sınav üstü denk gelmiş ağrı kesici al Can'ım çekme.

Can'ım ne olmuş b kadar memnun olmayacak? Sabahın 6sında. Neyse seni sevdiklerindendir üzülme :)

Yerden yere vurmak demeyelim de :) sadece belirgin özelliklerini yazdım diyelim. Olgundur Arslanlar. Tersi pistir :KK70: enerjik neşelidir.. Kendine vücuduna özen gösterir, daha önce de dediğim gibi aynayla yapışık Yaşar. Çok şuh bakışlar atar aynaya ben şahidim :) terazilerde Aslan'ların grup dışı en iyi anlaştığı burçtur :KK16:
Ne yalan sölim ben seni yengeç felan sanmıştım böyle çocukların gibi bize sahip çıkınca :)

Önemli değil kaptanım zorlama kendini fırsat bulamazsan. :KK15:
sağol canım benim uyudum biraz geçti gibi : )

Güzel fikir, severim ince düşünceli şeyleri ama yapar mıyım orasını bilmiyorum :KK70:

Ben sana doktora git demedim mii ??Sınav öncesi hasta ettin kendini :sinirli:
şimdi benimde pek yapasım gelmiyo eşimin odunluğu bana bulaştı :D
iyiyim şimdi uyudum geçti : P

Oohh iyi olmuş ablacım :)) inşallah atarsın ablişimmm :) iyi gidiyor çok şükür abla ya danışmanım iyi bir insan müdürle biraz sıkıntılıydık oda halloldu çok şükür :KK66: oda kpss derdinde streslerde ablacım yaaa :KK43: senin minişler nasıl :KK66:
Minisler canavar cok ozlemisler beni ananeleri cok simartmis ben olmayınca baya ugrastiriyolar inmiyolar tepemden kuşlar

:KK70::KK70::KK70:
Sen yap yine de belki bu sefer senin romantikliğin ona bulaşır :)

Israr ediyor hala gitmemek içinn
Dikkat et daha kötü olmasın canım..
bakıyım adama iltifat ediyom bi tepki bile vermiyo dana işte :sinirli:
eşimde nefret ediyo bu huyumdan illa sürünücem gitmem için : D

Gunaydin canlar, enerjik carsambalar:KK200:

haeshin haeshin hos geldin nehir gozlum:)

@asya_01 nasilsiniz bir tanem?:) Yegenim ne yapiyor?:)

M M_atruska siz nasilsiniz kuzum?:)

Yawrukush Yawrukush daha iyi misin bugun gulum?

Hasta olan tum canlara gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. @happy_moon nasil oldun canim?
Sagol demetcim hos buldum. Nasilsin esin oglun iyidirler umarim. Sen haziran da mi gidiyodun canim. Hadi bi de sen gez gel bakalim. Esli cocuklu daha bi guzel olur kesin

Vaktiyle sizler icin dua ederken icime oyle bir his gelmisti canim. Asya icin kiz hissetmistim. Allah saglikla kucaginiza almayi&guzel gunlerini gormeyi nasip etsin. Evlat herseyden tatli:KK68:
Amin ablişim inşallah.duaların gücüyle geldi mücizeler inanıyorum çok sağol gülüm :KK200:

Back
X