• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım benim önemli değil kps ye gireceğimi çok yazmıyordum sağol tatlım geçti inşallah :))

Önemli değil canım zaten çok yapmıyordum kps yi :)) girdik bakalım sorular yayınlanmış hepsi şok oldum LunaDaisies LunaDaisies gördün mü canim sorular

Canım Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Tamam kaptanim 3 ümüz eş oluyoruz yani ok :))
@melinda23 zey zey zey zey
Menulerde beni de etiketler misiniz yoğunluktan foruma çok katılamıyorum gözden kaçırmiim:KK37:
bakmadım canım sorulara isyanım var :D

canım az yemişsin yaa nasılsın şimdi ?

aynı annemmm =)
oda bize böyle ypardı ekmek arasıymış bakkaldan üste kalan parayla aburcubur almakmış pehhh
ama iyikide öyle yapmış
senin bu tavrında hosuma gitti :KK68:

canım abesle-istigalin söylediklerine katılıyorum kendini fazla sıkma ve baskasoyla kıyaslama lüfen
benim görümcemin oğlu 3 yasını geçti halen tam konusamıyor mesela güneş diyecek gü diyor masa dicek ma diyor.
Ve doktor dediki asla kimsenin cocuguyla kıyaslamayın cocuk sizi anlıyorsa bir sorun yok zamana bırakın ilgilenin dedi.

şimdi nasılsın canım ?

ayyy ne güzel motive etmiştir seni emeğinin karsılıgını bu tarz seylerle alıyor olman çok güzel canım

iyi olmana sevindim tatlım günaydınn
daha iyiyim canım =)

kısmet canım umarım bekledgnden güzel geçmiştir ... bende grmekıstedım bu yıl ama hiç hazrlanmadm o sebeple grmedm kısmet seneye ıns.

sizin köy neresiydi kız valla ne guzelms dagda bayırda

:KK9::KK9::KK9:

vuhuuuu biz bu işi basarıcaz bu hafta kızlar:KK76::KK76:

canımbesleyıcı seyler yemıssınde bırazcık az mı yemıssın acaba

gecmıs olsn lunacım

:halay::halay::KK76::KK76::KK76: bravo:KK9::KK9:

ahaha acaıp guldum kız bunlara

eh işte aman aman değil zaten tatilden sonra ıstıfamı verıcem bıraz evde oturup daha kalıtelı bı yer bulmaya calıscam

mevlüttendr huzur verıo resmne ınsana

afern sana zaten cok azımlsn bravo

sahilde guzel guzel cekersn bazen ınsanlarn dalgnlıgna gelıo cekmeı unutuolar
sağol canım:)

Sükür gülüm iyiyiz, bugün ilk is günüm alismaya daha dogrusu adapte olmaya calisiyorum.
2 ay daha disimi síkmam gerekiyor :)

Istanbul sevilmez mi abla :KK51:bu yasima kadar gitmemekle cok sey kacirmisim...

Cok gecmis olsun canim, Allah sifa versin. Cabuk atlatirsin insallah.

Sizi tutabilene ask olsun :KK55:
amin canım çok sağol =)

Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.
Allah şifa versin canım inşallah atlatsın hemencecik. Sende koşturmaktan stresten hasta olmuşsundur üstüne refik Allah yardımcın olsun dikkat et kendine. Bende çok düzensiz beslrndim bu hafta aynı çıksam razıyım o derece inşallah artı olmam ya

Gunaydin guzeller, hareketli ve bol eksili bir sali diliyorum:) Pazartesi bildirimler cok guzeldi:KK76:

@E-brulim gelmis sefalar getirmis:) Yegenimiz tekmeliyor mu annesi:)

@CheGuevera mezun mu ediyoruz bu hafta seni?:KK73:

abesle_istigal abesle_istigal gozun aydin canim. Emin adimlarla hedefine yaklasiyorsun. Tebrik ederim:KK9:

gogo2405 gogo2405 gecmis olsun ablacigim. Sonuclarin iyi olmasina cok sevindim.

@Yawrukush tatilin nasil gidiyor canimin ici?:) Pasamizin tuvalet egitimi tamamlanmis miydi?

@edsofi de gelmis. Ah su net paketin sinirsiz olsa:) Eve internet baglatsaniz, sen de bizden uzak kalmasan:)
Zamaninda bende katilmak istiyorum dedigimde beni 4.takima sen davet etmistin canim
Ben sana tesekkur ederim beni davet ettigin icin
Muthis bir dostlugun icine dustum ve motivasyonum hic dusmedi 4ay olacak
Cok sey borçluyum sana

Hayırlı günler Canlar :)

cok seni dürtmüyorum sporla alakalı. malum oruclusun :KK19:

hep mutlu saglıklı iyi ol canım:KK19:
iyiyim bende şükür

Kahveyi bıraksam ahrika olcam aslında :işsiz::KK67:
rahatsız değilimde koşu sonrası aç hissetmedim kendimi. meyve falan yiyeyim dedim.
Malum yemegi gec yiyor oluyorum spordu falan derken

Yok canım istediğin kadar dürte bilirsinn:KK48:
Çünkü yapabiliyorum ama bazen fırsat olmuyor işte :)

Yani sade kahve içsen tamam da nescafe olmazz :)

Maşallah sanaaaa:KK50:
sahurda yesene dicemde kendim yapamadıgımıda sana diyememki :KK59:

birazdan yapcam malum yerde:KK70::KK70:

Yap yapp :) Yine derece gelsin akşam :)

Kuzum bu ne ya
Squat diye gunun egzersizimi olur
30ustu yapamiyorum
Jilliani birakma sebebim
Birak totomuzda taş gibi olmasin:KK53::KK53::KK53::KK53:

:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

:KK48::KK48:
Canımmm egzersizlerle ilgili tüm şikayetlerinizi Özge kaptana yapın lütfen :KK48::KK48:
Bu hafta çalışanlar da iş yerlerinde yapabilsin diye egzersizler böyle :))

Güüüüüüüünayyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn

2.gif

Hareketli günaydınlarıyla geri dönmüş ablamm :)

Selam sevgili ve bi o kadar da saygılı takım arkadaşlarım kankilerim ve rakibem..
gogo2405 gogo2405 canım menümü yazdım gözünden kaçmış olabilir güzel de bir menüydü :) ben beğendim şahsen bugün daha iyisi gelecek hazırlıklı ol iyi takip et beni :KK76:
haeshin haeshin kuzum sen Nasıl ağzının tadını bile bir insansın yaa vallaha bundan böyle gözüm üzerinde. Tereyağlı kayısıyı denedim çok güzel birşey herkese tavsiye ediyorum..

İyi sayılırım kaptanım daha önce bahsetmiştim dağcı ekip geldi dağ gezisi yaptık zaten köyümüz dağın yamacında
Her gün mutlaka yürüyüş yaptım
Jilli yi aksattım ama biraz sonra yapacağım
Bu hafta mezun olmak istiyorım izninizle

Ay ben izin vermiyorum. Yani vermesem olur mu? :KK61: Neyse tamam :cry:

Harpy Harpy ben blw uygulamistim canim. Suan 2 yasinda. Kendi yer, icer. Ben yedirmem ya da ne kadar yedigini kontrol etmem. Artik dillendi de. Tabagiyla isi bittiginde bana uzatip eline saglik diyor. Hepsini bitirdigi de oluyor, hic dokunmadigi da. Kendine stres yapma canim. Yemek saatlerini aile icin birlikte sohbet ederek guzel zaman gecirilen ve keyif alinan bir aktivite olarak gor lutfen.

Canım blw ile çok geç tanıştım kızım bile 10-11 aylıktı keşke o Zaman'dan bilseydim. Ama yine böyle iştahsız olsa yine kendim yedirmeye çalışırdım herhalde. Bıgün çok daha sakinim sanırım günlerin yorgunluğu da üzerine binince böyle oldu. İnşallah kendimi tutabilirim.

Harpy Harpy nerdesin kankam göremedim seni.

Sağol canım.

Ay burdayım menünü alıntılanmıştım çıkmadı bulup yorumlayan birazdan..
Etiketler misin beni birdahakine

kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı :bicak:

Ay kızım sınavdan sonraki gün için randevu al lütfen ihmal etme.

Zamaninda bende katilmak istiyorum dedigimde beni 4.takima sen davet etmistin canim
Ben sana tesekkur ederim beni davet ettigin icin
Muthis bir dostlugun icine dustum ve motivasyonum hic dusmedi 4ay olacak
Cok sey borçluyum sana

Geçen ben de onu düşündüm kim davet etmişti beni diye hatırlayamadım aynı şekilde teşekkür edecektim hatırlayabilsem. Sen miyim acaba D3S1R3 D3S1R3 ?

Hayırlı günler Canlar :)

Yok canım istediğin kadar dürte bilirsinn:KK48:
Çünkü yapabiliyorum ama bazen fırsat olmuyor işte :)

Yani sade kahve içsen tamam da nescafe olmazz :)

Yap yapp :) Yine derece gelsin akşam :)

:KK48::KK48:
Canımmm egzersizlerle ilgili tüm şikayetlerinizi Özge kaptana yapın lütfen :KK48::KK48:
Bu hafta çalışanlar da iş yerlerinde yapabilsin diye egzersizler böyle :))

Hareketli günaydınlarıyla geri dönmüş ablamm :)
:63:
1.olamadım. kankaaa sen bi kumpas falan yapsan:ıslık:

Dün çok gzl beslenemedim evet cnm. Valla azimliyim cnm ağustosta düğün var eylülde tatile gidiyorum temmuz sonuna kdar iki ayım var verdim verdim çünkü ona göre kıyafet alıcam artık..... Sen de mutlu değilsen bas istifanı canın sağ olsun napalım

aa kim evlenio kız bnmde kayınco evlenıo agustosta kv bana hadı dugune kadr zayflayalm dıo ben coktan basladm bnce sizde baslayn dedm ehehehe ... eylulde tatılde keyflıdır bn bu yıl erkencıyım haftaya vınlıyorum

Ohh afiyet olsun canım aynen ben zaten içine atınca midem bulanıyor artık alıştım ama ben yandaki kıtlama şekeride kestim sende kesersin canımm iç de kendine gel majki

yok bnmde orta sekerlı kahveden mıdem bulanıo ben sekersz de ıcıorm yaklask 7 yıl olcak hıc tatlı ve asıtlı bsy ıcemıorm bazen ıstısna fanta ve cay kahve bılmem sekerlı ıctgmı turk kahvesı dahıl ama turk kahvesını bıraz yandakı tek sekerle daha keyflı ıcıorm vucudumada pek seker grmedgı ıcın o luxu kendıme verıorum gunde ıkı kahve max. ıkısıde tek sekerlı he olmasa aramam da olsn :) ehehehe

Aksam misafir gelecekmis simdi haber verdiler spor yapamicam sanirim aksama :KK43: neyse arkadaslarimi gorcem en azindan.

ben senın yerıne yapım sekerummmm amazonummm hatta smdı wc ye gdım squat yapayım henuz su ıcmedm bıde su ıcım eheheh

Canim babam gecen korkuttu bizi ama simdi iyi sukur.
Ben de iyi iste Ankara ya hastaneye kontrole gidip geldim, bugun de bogazim yaniyor grip oluyorum sanirim. Regl olucam cok ta sistim cumaya kadar olurum umarim.

gecms olsn deryacm

kızlar merhaba doktora gittim kulaktan değil dedi bana çene için cerrahiye gitmem lazımmış ona da sıra yoktu tabi kaldı sınavdan sonraya Allahtan hafifledi ağrısı :bicak:

sanada cok gecmıs olsun lunacım

Back
X