• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aa kim evlenio kız bnmde kayınco evlenıo agustosta kv bana hadı dugune kadr zayflayalm dıo ben coktan basladm bnce sizde baslayn dedm ehehehe ... eylulde tatılde keyflıdır bn bu yıl erkencıyım haftaya vınlıyorum

yok bnmde orta sekerlı kahveden mıdem bulanıo ben sekersz de ıcıorm yaklask 7 yıl olcak hıc tatlı ve asıtlı bsy ıcemıorm bazen ıstısna fanta ve cay kahve bılmem sekerlı ıctgmı turk kahvesı dahıl ama turk kahvesını bıraz yandakı tek sekerle daha keyflı ıcıorm vucudumada pek seker grmedgı ıcın o luxu kendıme verıorum gunde ıkı kahve max. ıkısıde tek sekerlı he olmasa aramam da olsn :) ehehehe

ben senın yerıne yapım sekerummmm amazonummm hatta smdı wc ye gdım squat yapayım henuz su ıcmedm bıde su ıcım eheheh

gecms olsn deryacm

sanada cok gecmıs olsun lunacım
Saol canim babama gitmedim ama kendi kontrolüm vardi ina gittim. Bizimkilere hic soylemedim bile bide benle ugrasmasinlar diye

:rolleyes::rolleyes: 10.000 ne ki 22-23.000 adım atanlar var bu grupta bı kac sayfa gecmıse bakarsan gorursn:sampiyon::sampiyon:
Benim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyor:KK70:demekki kolum cok calisiyor:KK70:23.000 nasil atiyorlar pesss hayran kaldim:KK66:

Benim saatli pedometerim var sabah evden cikarken 2500 adim gosteriyordu araba kullaniyorum arabami park ettim benim saat 7000 bin adim gosteriyor:KK70:demekki kolum cok calisiyor:KK70:23.000 nasil atiyorlar pesss hayran kaldim:KK66:
ahah çalışan kol pedometrede cok calısıo senın ya:rolleyes::rolleyes:

her zaman okadr adımlar olmuo ama sahıt olduk cok defa mesela O Ollalla arkdsmz @CheGuevera arkdsmz aklma gelmeyen 1-2 kişi daha var bnde 2 ay oonce bar a gttm konsere dans ettm 4 saat anca 26-27 bın adım atmstm bıdahada olmadı eheheh

Selamlar benim kol pedometrem de saymaya üşeniyor çıkıyorum yarım saat yürüyorum geliyorum hala aynı :/ hatta şuan toptan çalışmayı bıraktı resmen istifa etti desem yeridir.. :( iade edeceğim.

işten kaytarıorum spor yapıorm cınımmm hemmm saaaaaaaneeeeeeee sende yap ehehehehe

cık nereye cıkarsan cık yeterkı mınımum 500 squat yap bugun senı fena kestrdm gozume

kaptanımm Dahlia_ Dahlia_ bu zırveye spor yapmaya cıkıorm dedı dondurma yıo baksana diskalifiye edelm bunu hahahaahah:spor:
:sopa:
Müdürünün mailini ver bakim :işsiz:
bişi denicemmmmm:süslü:

Menüm

Sabah
Omlet
2 lokma ekmek

Ara
Sütlü kahve
2 K bitter

Öğlen
Çorba
Enginar
1 sk pilav
Salata

Ara
2 avuç kuru meyve-çerez

Akşam
Mantarlı pazı
4 köfte
1 dlm tbe
Salata

Spor gene yok gene yok :110: hiç fırsat olmadı sadece 3 kere 3 kat merdiven var birinde ağır poşet vardı birinde de kızım kucağımda

2 yeşil 1 form
Su çok içemedim ama 1.5 ltyi bulmuştur..
Buldum menünü beğenmişim ama alıntı yapamamışım .
Menün güzel olmuş su 2 olsa iyiymiş ama yine fena değil. Spor yol sayılmaz merdiven çıkmak ıyi ama yeterli değil biliypsun ki kankişim.

Back
X