- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Bari biz onun gibi böreği ekmeğe sarıp yemiyoruuz![]()
Dur daha neler öğrencez Feyzadan dimii Feyzaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari biz onun gibi böreği ekmeğe sarıp yemiyoruuz![]()
El kaldırmadı kız kafa dağıtıyorr![]()
hade hade seninde vardır bizden gizli yediğin naneler ,artık ekmeğin arasına makarna mı koyarsın pilavmı koyarsın bilmem vardır yanii bişeyBari biz onun gibi böreği ekmeğe sarıp yemiyoruuz![]()
parmağını kaldırmadığın sürece hala benim minnoşumsun sen korkma![]()

hade hade seninde vardır bizden gizli yediğin naneler ,artık ekmeğin arasına makarna mı koyarsın pilavmı koyarsın bilmem vardır yanii bişey![]()
hade hade seninde vardır bizden gizli yediğin naneler ,artık ekmeğin arasına makarna mı koyarsın pilavmı koyarsın bilmem vardır yanii bişey![]()
Yok be normalde olsa hadi neyse de bugünlerde iştah sıfır![]()
arımı vızıldıyo sizede bi vızıltı sesi geldimi kızlarbanane sorucam
Şimdi bu böregi ekmege mi? yoksa ekmegi mi? börege sarıpda yiyoz![]()
Hani minnosundu şimdide kızı merdaneyle kovalıyor ya![]()
istemem herkes bilmesinFeyzanın minnoşu diye nick değiştircem![]()

banane sorucam
Şimdi bu böregi ekmege mi? yoksa ekmegi mi? börege sarıpda yiyoz![]()
sert seviyoz biz sen bilmezsin bizi demi fatimem :)Hani minnosundu şimdide kızı merdaneyle kovalıyor ya![]()
sert seviyoz biz sen bilmezsin bizi demi fatimem :)Dahlia_
Size doyum olmaz kızlar şimdi dışarı cikicam kaç gündür evde boğuluyorum resmen sizlere konuşmak iyi geliyor iyiki varsiniz![]()
akşam görüşürüz canım , iyice temiz hava al yürü ,iyi gelir :)Size doyum olmaz kızlar şimdi dışarı cikicam kaç gündür evde boğuluyorum resmen sizlere konuşmak iyi geliyor iyiki varsiniz![]()