- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Herkes adına sordum kız zaten.Herkes deli sorularÇok ince noktalar bunlar, haklısın öğrenmemiz lazımm
Kaçma Feyza cevap verrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes adına sordum kız zaten.Herkes deli sorularÇok ince noktalar bunlar, haklısın öğrenmemiz lazımm
Kaçma Feyza cevap verrr![]()
akşam basın toplantısında bütün sorularınıza cevap verilecektir...kamuoyuna duyurulur ...Herkes adına sordum kız zaten.Herkes deli sorular![]()

akşam basın toplantısında bütün sorularınıza cevap verilecektir...kamuoyuna duyurulur ...![]()
hopppp yavaşşş durrr orda durrrrr durr durr durrrGizli aşk yaşıyoruz demek kii![]()
o zaman şimdi kaybol.akşam basın toplantısında bütün sorularınıza cevap verilecektir...kamuoyuna duyurulur ...![]()
hopppp yavaşşş durrr orda durrrrr durr durr durrr![]()
arı değil sinekmiş vızıldayan nerde şu sinekliğim benim bi vurayımda yapışsın duvarao zaman şimdi kaybol.
Bak bakalım biz dışardamıyız![]()
heee vur vur ölsün sineklerarı değil sinekmiş vızıldayan nerde şu sinekliğim benim bi vurayımda yapışsın duvara![]()
görüşürüz canım byessssssBen de kaçıyorum yavaştan :)
Kavga etmeden uslu uslu durun tamam mııKarKralicesi
fyzanur
Görüşürüz..
Eşim squat iyidir popon mukemmel olur iyi yapmissinSquat yaptim squat ya olduruyor yarin da sinavim var ustelik
dolaştın mı canım nasıl geldiMerhaba güzellikler menumu paylaşayim
Gün boyu bisey yemedim şimdi 3 patates mücver yedim
1litre su icebildim
Spor yapmadım maalesef![]()
canım sen mezun olmamışmıydın :)Eşim squat iyidir popon mukemmel olur iyi yapmissin
dolaştın mı canım nasıl geldi
Selam canlar bugun sayfalar epey ilerlemis masallah:)
Yarim saatim var sizle sohbet edip kahvalti edecegim.
Sonra masa hazirlama , Akini hazirlama vs :)
Nasilsiniz bakalim?
Canımsın bende fazla katılamadım bu aralar ama her gün düzenli girmeye gayret edicem:)Gördüm canım hatta kaydettim ama bir sen bir detiffany20 Melis yazmış.. 2 kişiyle olucak iş değil ki..