• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush , B belindamm

her türlü cezaya razıyımda şu cezaları ben hastaneye gidip geldikten sonra yapsam olurmu . çünkü başım dönüyor zıplayınca artarsa diye korkuyorum.perşembeye randevu aldım .

bugün menüm :
sabah : 1 haşlanmış yumurtanın yarısı
1 biber
yarım domates
1kk labne
1kk az tereyağı
5 yeşil zeytin
1 börek
50 grm kepek ekmeği

öğlen : döner ekmek ( valla çok pişmanım çok açtım eve geldim annem döner almış yemek yapmamış saldırdım)
ayran

ara: 1 bardak vişne suyu

akşam : 2dilim kavun
4 kaşık pırasa
2 kepçe şehriye çorbası
1dilim ekmek

spor : 1.5 saat tempolu yürüyüş
su: 4 bardak (bunuda yarından itibaren artırıcam )

Yawrukush Yawrukush

Menum kizlar
Sabah
Kasarli 2 yumurta omlet
Peynir
Roka
7 zeytin ve zeytinyagi
2 kayisi
5 ceviz
Ogle bi kupa filitre kahve frenc presimi okula goturdum mudurden gizli yapiyoz :D
Aksam
Patlican
Yogurt
Kuru sogan
Yesil biber
Su 3 lt tamamlicam
Spor
Yemek yapiyorum camasir asip etraf toplayip supurup ( bu hafta bos gunum ve vaktim yok ondan bugun supurmem lazim ev tepemize gocecek) yarinki okul gezi rehberligi gorevime hazirlanip (didim milet gezisi benim basimin altindan cikti ne derdimeyse :p tabi rehberlik de bana kaldi haliyle ) (bu arada cocuklarla babalari ilgileniyo aglamak istiyorum ) cocuklarin ikinci aksam ogunlerini yedirdikten sonra vakit kalirsa bisiklet bincem :D ay cok guldum bu fantazime :D soganlari yaktim su anda ocagi kapadim ay sesli guldum

İyi akşamlar canlar :))

Selam canlar bugun sayfalar epey ilerlemis masallah:)
Yarim saatim var sizle sohbet edip kahvalti edecegim.
Sonra masa hazirlama , Akini hazirlama vs :)
Nasilsiniz bakalim?

şeyyy birazcıkk çenemiz düşmüş olabilirr :oops:

Nöbetçiyim acaip uykum var nedense bi yorgunluk üzerimde psikolojik galiba bana dua edin kızlar diş işlerim çabucak bitiversin ugrastirmadan

Kolay gelsin ablacım..
Diş işi zor valla, çabuk biter inşaAllah..

İyi akşamlar herkese :KK200::KK200:

İyi akşamlar Melisim :KK15:

KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush , B belindamm

Güzel olmuş canım..
Ama öğlen az akşam çok yemişsin gibi :)

Back
X