- 19 Ocak 2016
- 1.606
- 7.946
- 158
- 30
Kolay gelsin canım benim:)Nöbetçiyim acaip uykum var nedense bi yorgunluk üzerimde psikolojik galiba bana dua edin kızlar diş işlerim çabucak bitiversin ugrastirmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım benim:)Nöbetçiyim acaip uykum var nedense bi yorgunluk üzerimde psikolojik galiba bana dua edin kızlar diş işlerim çabucak bitiversin ugrastirmadan
Sağolasın bitanem:)afiyet olsun canim :)
İyiyiz kuzum sen nasılsın?Selam canlar bugun sayfalar epey ilerlemis masallah:)
Yarim saatim var sizle sohbet edip kahvalti edecegim.
Sonra masa hazirlama , Akini hazirlama vs :)
Nasilsiniz bakalim?
İyi akşamlar canımİyi akşamlar herkese![]()
umutLatahzen kuzum buyur gel beraber zayıflamaya :)
Hoş buldum canlarım nasilsiniz bakalim :)umutLatahzen hosgeldin aramiza canim :)
Yok kiz ben tembel ciktim nerdeee ama cok az kilom kaldi 1 kilo 100 gr kadarcanım sen mezun olmamışmıydın :)
Hoşgeldin aramıza canım ilk sayfada katılım formumuz var doldurursun seni tanımış oluruz ayrıca takım kurallarimiz var okuyup kabul etmen yeterli.Hoş buldum canlarım nasilsiniz bakalim :)
Iyiyiz canim sen nasilsin ilk sayfada formumuz var doldur seni tanısın arkadaşlarHoş buldum canlarım nasilsiniz bakalim :)
Iyidir sen nasilsin tatlımSlm kızlar nasılsınız bakim:)))
Selam canlar bugun sayfalar epey ilerlemis masallah:)
Yarim saatim var sizle sohbet edip kahvalti edecegim.
Sonra masa hazirlama , Akini hazirlama vs :)
Nasilsiniz bakalim?
Nöbetçiyim acaip uykum var nedense bi yorgunluk üzerimde psikolojik galiba bana dua edin kızlar diş işlerim çabucak bitiversin ugrastirmadan
İyi akşamlar herkese![]()
KahvaltıM;2 yumurtali ve kıymalı omlet, zeytin, peynir,biber, turp,1 avuç ceviz badem,1 mandalina
Ara;sade Türk kahvesi
Öğle;yarim dilim ekmek,4 kaşık çorba
Aksam;2 kase yogurtlu sulu köfte ,4 parça brokoli,4 parça turşu ve turp,10 fıstık
Spor;100 ip atlama, 6 bin adim yürüdum
100 mekik,Yarım saat kardio
Su 2 litre
Yawrukush , B belindamm
Teşekkürler canım bende iyiyim:))Iyidir sen nasilsin tatlım
Slm kızlar nasılsınız bakim:)))